![]() |
|
|||||||
| Elektroniniai aukcionai, turgūs Diskusijos apie visų rūšių elektroninius ir ne tik aukcionus, turgus, elektroninio mokėjimo sistemas, aukcionuose parduodamų prekių aptarimas ir panaši tematika. |
![]() |
|
|
Temos įrankiai | Rodymo būdas |
|
|
#11 |
|
administratorius
Registracijos data: 09-10-03
Vieta: Kaunas
Žinučių: 4,895
Reputacija: 60 ![]() |
Žodžiu situacija tokia - su šia siunta buvo viskas išspręsta per ADREM muitinės tarpininkus ir siunta mane pasiekė berods sekančią darbo dieną. Problema buvo tame, kad siuntėjas nurodė žemesnę siuntinio kainą neprašytas, o tuo bandė pasinaudoti tie tarpininkai kurie turėjo sutartį su transporto bendrove. Tiksliai detalizuoti nenoriu. Kai siunta ateina privataus asmens atveju, tokiu atveju jie sumoka PVM nuo mažesnės sumos, o iš gavėjo pareikalauja pilnos sumos. Manau schema yra tokia
Kai aš paprašiau siuntą muitinti įmonės vardu, tada jau jie negalėjo tokios maklės prasukti ir viskas sustojo Vakar atėjo kita siunta man iš USA ir šiandien vėl iš tarpininkų gavau laišką, jog privalau pateikti viską atseit prie siuntos nėra dokumentų. Vėl aferizmas, siunta siūsta per EMS (skubių siuntų tarnyba) ir pasirodo jog siuntos iki 3500 LT tokiu atveju nemuitinamos! O mano siuntelės vertė ~115 USD iš jų pati prekė tik 60 USD. Ir vėl mane išgelbėjo šį kartą ADREM ir pirmadienį siuntelė bus atgabenta iki durų be jokio papildomo mokesčio! Taigi būkit budrūs su siuntomis ypač tada, kai siunčiat privataus asmens vardu. Mus mulkina kaip kačiukus tarpininkai. Kam reikia gero tarpininko, rašykit į PM, duosiu kontaktus. Apskritai didelis respect ADREM. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ekspertas
Registracijos data: 16-05-06
Vieta: Lithuania
Žinučių: 1,077
Reputacija: 19 ![]() |
Kiek kainuoja Adrem tokios paslaugos?
|
|
|
#13 |
|
administratorius
Registracijos data: 09-10-03
Vieta: Kaunas
Žinučių: 4,895
Reputacija: 60 ![]() |
133 LT su PVM sumokėjau už visas procedūras. PVM žinoma atskirai muitinei. Realiai pigiau nei DHL...
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Savas
Registracijos data: 18-10-06
Žinučių: 563
Reputacija: 12 ![]() |
papraščiausias būdas išvengti šių visų prcedūrų yra perkant prekę iš pradžių nusiusti tos pačios šalies gyventojui.. tuomet jam belieka siuntą įdėti į naują pakuotę ir išsiūsti kaip paprastą siuntinį. aš nuolat taip darau siūsdamasis iš JAV, jokiu problemų nebuvo, nei pvm, nei muito, nei dar kokių mokesčių....
|
|
|
#15 |
|
Savas
Registracijos data: 12-11-06
Vieta: Kankakee, Illinois, USA
Žinučių: 502
Reputacija: 12 ![]() |
Gal kas žino muitinėj vertina viso siuntinio kainą ar atskirai kiekvieną daiktą? Nes muitinės deklaraciją pildant reikia nurodyt kokie daiktai yra įpakavime ir jų vertę ir paskui bendrą vertę, tai įdomu kaip jie verta. Ačiū.
|
|
|
#16 |
|
Jaunius
Registracijos data: 09-08-05
Žinučių: 6
Reputacija: 7 ![]() |
Sveiki, jei reikės konsultacijų siuntų pargabenimo ar muitinimo klausimais, galit kreiptis į mane. Pats dirbu skubių siuntų įmonėje (ne DHL), su muitinės procedūromis susiduriu kasdien, tad patirties šiame karo lauke kažkiek turiu.
|
|
|
|
![]() |
| Temos įrankiai | |
| Rodymo būdas | |
|
|