View Full Version : Kokios muzikos dazniausiai klausotes automobilyje ?
Arvydas
2005-02-02, 09:07 PM
Pakalbekim apie pacia muzika. Idomu butu isgirsti kokia muzika savo transporto priemonese megsta tauta, na konkreciai sio forumo dalyviai. Ar yra koks populiariausias stilius/zanras ?
Asmeniskai man priklauso nuo nuotaikos, bet praktiskai neklausau to, ka groja per radija. Patinka Jazz'as, ivairios house sintezes, progresyvas, hip-hopas.
ghetto
2005-02-02, 09:07 PM
Pakalbekim apie pacia muzika. Idomu būtų isgirsti kokia muzika savo transporto priemonese megsta tauta, na konkreciai sio forumo dalyviai. Ar yra koks populiariausias stilius/zanras ?
asmeniškai man priklauso nuo nuotaikos, bet praktiškai neklausau to, ka groja per radija. Patinka Jazz'as, ivairios house sintezes, progresyvas, hip-hopas.
sita tema jau buvo taip kad ....
Arvydas
2005-02-02, 09:08 PM
sorry, jei nepastebejau....visgi as cia naujas....
Tadas B
2005-02-03, 12:45 AM
daug stiliu perejau, paskutiniu metu elektronika :-D
Artūras S
2005-02-03, 08:41 AM
Kadangi gera ar bloga muzika nuo stiliaus nepriklauso ,tai klausau labai įvairius stilius ir įvairią muziką.
Arvydas
2005-02-03, 11:14 AM
Pastaruoju metu ypac labai pamegau gyvos muzikos irasus. Na net nezinau... visai kitas pojutis besiklausant muzikos, kai girdi publikos palaikyma (svilpimus, sukavimus, plojima), ju reakcija i atlikejo veiksmus, improviza ir t.t.t Visa tai sukuria labai realistini vaizda, rodos lyg pats tam koncerte butum. Tiesa, hip hopo gyvo garso koncetai tai "lempa" jie visai nusidainuoja i sona :) uztat hip hopas irasytas studijoj - Jega :)
Arvydas
2005-02-03, 11:15 AM
Beje, Kirviz, ka is elektronikos klausai ? ;)
Tadas B
2005-02-03, 11:20 AM
cia jau buvo tema pavadinimu ,,Club". Tai kazkas pasiule Hybrid albuma Morning Sci-fi, nu toks neimanomas, po to albumo parpuciau dar likusius ju du, nu irgi super. Pradejau kasinetis giliau, kazkas dar uzmete grupiu, visu dar nespejau del gaidisko interneto parpust, bet uzstrigo Gus Gus lygtais Attention albumas. Siaip radau ir is Cassius keleta gabalu, nors siiap jie klubnyka toki groja, bet keletas nieko gabaliuku ir link elektronikos. Nelabai ka randu is Krafwerk naujausio albumo, bet nenuleidziu ranku, uztaikiau daina ju tokio dzin visai Expo 2004 berods. Po kolkas tik kablys, bet senai ieskojau kazko panasaus, manau apsistosiu pusmeciui ties elektronika :-D Bet klausant jau reikia subo, pas mane stovi creativo kazkoks, plerpia nuo gilaus sunkaus boso, veluoja apie pusvalandi, bet bandziau per ausines klausyt tai nesiklauso isvis. Zodziu reikia kad subas biski pustu :-D na tokie pastebejimai
Artūras-M
2005-02-03, 05:10 PM
Laikomės temos :D
muzotonas
2005-02-03, 06:17 PM
Viskas priklauso nuo nuotaikos ir to koks marsrutas laukia. Bet dazniausia klausai, tas kas patinka.
Mirka.
harnas
2005-02-03, 07:51 PM
a man tai siaip patink kai bet koks muzons shniokscia mana bolide :vataip:
DEIVISC
2005-02-05, 10:45 PM
cia jau buvo tema pavadinimu ,,Club". Tai kažkas pasiule Hybrid albuma Morning Sci-fi, nu toks neįmanomas, po to albumo parpuciau dar likusius ju du, nu irgi super. Pradejau kasinetis giliau, kažkas dar uzmete grupiu, visu dar nespejau del gaidisko interneto parpust, bet uzstrigo Gus Gus lygtais Attention albumas. šiaip radau ir is Cassius keleta gabalu, nors siiap jie klubnyka toki groja, bet keletas nieko gabaliuku ir link elektronikos. Nelabai ka randu is Krafwerk naujausio albumo, bet nenuleidziu ranku, uztaikiau daina ju tokio dzin visai Expo 2004 berods. Po kolkas tik kablys, bet senai ieškojau kazko panasaus, manau apsistosiu pusmeciui ties elektronika :-D Bet klausant jau reikia subo, pas mane stovi creativo kazkoks, plerpia nuo gilaus sunkaus boso, veluoja apie pusvalandi, bet bandziau per ausines klausyt tai nesiklauso isvis. žodžiu reikia kad subas truputį pustu :-D na tokie pastebejimai
Pabandyk dar naują PRODIGY paklausyt- nerealus :smt023
fingerprint
2005-02-06, 12:27 AM
Jei patiko Hybrid, pabandyk dar po ,,The future sound of London" kuryba pasikasinet- rasi demesio vertu. Jei apskritai electro styl'as- ieskok Felix da Housecat (ypac man liuks ,,Devin dazzle and the neon fever" albumas), Mylo, Miss Kittin, Chromeo ir pan chebryciu gabalu.
Beje, jei kas nors gali pasiulyt/gaut nors ko is minetu VINILU- :prayer:
Tadas B
2005-02-06, 12:40 AM
jau baigiu aiskintis su amazonu, galima atsiskaityti ir debetine kortle, nereikia kreditines, ir siaip gaunasi netgi pigiau nei lietuvoje. o kadangi lietuvoje isvis nera tai klausimu nebekyla. tik dar neisiaiskinau kaip su mokesciais, galvoju kad pasieni neikaltu dar kokio muito, kai suzinosiu pranesiu.
fingerprint
2005-02-06, 01:16 AM
Kiek as issiaiskinau, pasieny muito nera, jei siunti tik viena cd/lp.
O kaip su atsiskaitymais kazkokia special VB korta? Ten ji atseit ,,pirkimams internetu" skirta?
Tadas B
2005-02-06, 12:31 PM
nesamones banke sneka, man sake kad butinai reikia kreditines korteles, o www.amazon.co.uk aisku aiskiausiai parasyta kad tinka ir debetini, tai paprasciausia visa electron kortele. Tai nueini i banka, paprasai kad padarytu valiutine (pvz hanza banko visa elektron yra multivaliutine), padarymas nemokamas. Pries siunciat idedi pinigu kiek parasyta, kad vdrug perdaug nenuskaiciuotu ir viskas. Uz CD parsiuntima mokestis toks - is anglijos pati siuntima 2 svarai, plius nuo kiekvieno CD dar po 1.5 svaro. Tai parsiuntimas gaunasi apie 15 lt. Kainos tos pacios kaip lietuvoje, tik kad lietuvoje nera ko reikia
Arvydas
2005-02-06, 01:50 PM
Tai galiausiai...kiek tau kainuos CD su parsisiuntimu ir t.t. ? 60 Lt ?
Tadas B
2005-02-06, 02:12 PM
60-70Lt. Bet jei ta pati CD uzsakinetum lietuvoje tarkim per muzikos bomba, tai Cd keliauja iki 3menesiu ir kaina gaunasi 85-100. Tie skaiciai kompaktu kuriu man reikejo. Kaip su kitais nzn. Kai turesiu laiko papusiu koki CD ir tada tiksliai viska papasakosiu.
Arvydas
2005-02-06, 02:20 PM
Tiesa sakant, as irgi noreciau keleta parsisiusti.... pvz. St. Germain pora albumu - "The Tourist" ar koki "Des pres cafe" kokia 3 dali, bet kai pagalvoju, jog reix koki 60 Lt palikti, truputi gaila pasidaro, be to tai vos ne puse stypkes ;) Na bet vistiek jauciu, kad reix nusipirkti, nes mp3 mane jau i depresija varo... :(
Tadas B
2005-02-07, 06:09 PM
o siaip kur dar be "Muzikos Bombos" galima nusipirkti originaliu CD?
Tadas B
2005-02-09, 08:48 PM
parpuciau, man tai toks nevykes... Nieko nebeliko is buvusiu Prodigy :(
DEIVISC
2005-02-09, 09:29 PM
parpuciau, man tai toks nevykes... Nieko nebeliko is buvusiu Prodigy :(
aš juk sakiau kad ne per mp3 klausyt reikia ir beto prodigy tapo ne plačiai masei priimtina :smt102
Tesla
2005-02-14, 12:34 AM
Anksciau kepdavausi is MP3 diskus, ir vergo nematydavau!
Daba klausau tik su geru irasu, o muzika labai ivairi...
Robas
2005-05-26, 09:09 AM
Dazniausiai Rock kartais lietuviskas pvz Antis, Foje, Meskela ir t.t.