View Full Version : Electro voice
pauliukas
2005-02-03, 04:55 PM
Pasidare ydomu kaip jum electro voico skambesys?butu ydomu suzinoti jusu nuomones.
ghetto
2005-02-04, 10:04 AM
Pasidare ydomu kaip jum electro voico skambesys?būtų ydomu sužinoti Jūsų nuomones.
kazkada teko dirbti kolegose (jei kas nezinote - klubas kaune)
ten stovi viskas EV, taciau ka as galiu pasakyti kai daiktai pramoninniai o ne buitiniai
seip grojimas buvo savotiskas, bet klube ka ten paklausysi normaliai
Arvydas
2005-02-04, 10:11 AM
Seniai dirbai ? Nes dabar tai kiek buvau ir maciau, ten tas klubas atsiremontavo.... priveze naujos aparaturos ir t.t.t Dar berods pora EV subu centre pastate... nu ka zinau...groja tikrai ispudingai.... nusileidzia nebent kokiam exitui. Tik minusas, kad tas klubas ziauriai nepopuliarus....be to, jis dabar vadinasi "Go"
pauliukas
2005-02-04, 05:06 PM
taip Arvydai tu teisus bet vasario 14 atsidaro naujas klubas kolegose pavadinima uzmirsau,bet gros is uzsienio dj zodziu turetu buti gerai.aisku tas senas Go isliks niekur nedings.beabejo nusileidzia tik
EXIT nes ten viskas tai kad butu kuo daugiau slegio.bet kiek zinau ten irgi electro voice.
Arvydas
2005-02-04, 05:56 PM
Rimtai ? naujas klubas ? O tai kur jis bus ?? gal antram aukste ? Keista, kad nieko apie tai negirdejau.... (cia biski ne i tema uzklausiau, sorry ;) )
pauliukas
2005-02-04, 06:09 PM
ne viskas tvarkoje.ne antram aukste bet [riesingai rusyje.per atidaryma atvaro kazkoks is latvijos dj.patalpa panasaus dydzio kaip ir ta kur yra dabar.smulkmenu nzn.
ar tikrai ten slegis? :shock: :shock: :shock: nes kiek as kur buves, tai tikru zemu, tikro slegio klubuose nxuja nera - kazkokie uzkelti zemi viduriai...
p.s. cia tik mano nuomone, bet kai buna daug slegio, tai as biski jauciu ir galiu beveik tiksliai pasakyt, kiek, pagal savo organizmo reakcijas :twisted:
muzotonas
2005-02-04, 07:04 PM
Kalbi kaip senas SPL matuoklis:) Ten kalbasina o ne slegis.
Mirka.
atvortke
2005-02-04, 07:37 PM
ar tikrai ten slėgis? :shock: :shock: :shock: nes kiek as kur buves, tai tikru zemu, tikro slėgio klubuose nxuja nera - kazkokie uzkelti zemi viduriai...
p.s. cia tik mano nuomone, bet kai būna daug slėgio, tai as truputį jauciu ir galiu beveik tiksliai pasakyt, kiek, pagal savo organizmo reakcijas :twisted:na man pamatuosi slegi kai uzbaigsiu savo "boombox" :-D :-D
pauliukas
2005-02-04, 10:00 PM
ne jus lyginat masinini zema su kincertiniu kurie yra visai nesulyginami.taip tenai yra slegis.masininemia sounde nera visai tavrkos israiskingumo:)bent cia as taip vertinu :)
Arvydas
2005-02-04, 11:51 PM
Jo majo..... Ko Jus cia visi gincyjates ??? Kolegose arba "Go" Kala labai gerai.... o dar kai 0.5 padarai, tai apskritai fantastika.... !!! :D Ko daugiau klubui ir bereikia.. :)
Zodziu ateikit - pamatysit ! ;)
pauliukas
2005-02-15, 09:13 PM
noriu paklausti gal kas buvote kolegu naujeme klube,kaip ispudziai?
sauliukas
2005-03-16, 07:28 PM
nezinau kaip jums tie EV? bet man jie ispudzio pagal kaina nedaro..galiu pasakyt tik tiek kad dauguma klubu igarsina MEX (muzikos ekspresas)..o jie kuo prekiauja ta ir kisa PVZ:Dinacord ir EV..(nors EV line Aray stadionu sistemos labai populiarios pasaulyje)..yra uz EV kaina daug geresniu akustiniu koloneliu,bet dauguma jusu net tokiu firmu negirdeja busit..ai dar cia ne vien akustinese kolonelese esme,kai kuriuose klubuose tokio kaip zemo net nesusikuria,nes kalta klubo sales akustika...
pauliukas
2005-03-18, 02:09 PM
na tarkim sauliuk jei tau nesunku tai pavardink tas nezinomas firmas man smalsu.pvz tokie kaip aisku visiem zinomos JBL ar RCF FBT ir taip toliau neprilygsta EV.
Gincė
2005-03-18, 02:12 PM
noriu paklausti gal kas buvote kolegu naujeme klube,kaip įspūdžiai?
Įrangtas ir pabaigtas . Tik judesio kažkaip jame trūksta...
pauliukas
2005-03-19, 04:56 PM
tai va kad raklamos geros nepadaro.taip tai zjbs,Marchius D groja. nieko daugiau nereikia tik publikos.
sauliukas
2005-03-20, 07:15 PM
Pauliukui: man labiausiai patiko D.A.S; Eminence ;mackie; is pigiu labai patiko DAP...
pauliukas
2005-03-20, 08:41 PM
Sauliukai tai gal dirbi kokiu garsistu ar kazkas panasaus?is tavo tu geriausiai zinomas DAP kiti taip pat girdeti is ju tik vieno negirdejau skambant tai D.A.S.
sauliukas
2005-03-21, 09:07 PM
nea as neesu koks igarsintojas,bet Pro aparatura duomiosi senokai ,kaskada mokykloj Dj buvau :) bet yra zmones kurie tuo verciasi ir as juos neblogai pazistu,o tie kas tuo verciasi tai turi firma kuri gamina dezes,filtrus ir t.t garsiakalbiams,paskui tos koloneles keliauja i uzsieni..tai visokios "Milgretos" ir dar kitokios firmos priveza kruvas garsiaklbiu,tada juos atrinkineja kurie atitinka kainas ir kokybes veliau daro is ju koloneliu komplektus ,tai man daznai tenka pasiklausyt kokio komplektelio
Jei idomu galiu pasakyt kad buvo testuojami Dinacord firmos aktyvus monitoriai(kurie jau skaitosi l.geri),tai jie tikrai net negalima sakyt kad skamba.o nueik i "muzikos ekspresa" tau aiskins kad cia belekokios kolonos:)
o apie D.A.S tai galiu pasakyt tik tiek jei gali skirti garsiaklbio 1w(rms)-2Lt tai tikrai nesigailesi pasirinkes..o jei nori pacio pigiausio tai DAP tikrai kitas kolonas apgros savo kainos kategorijoje:)
pauliukas
2005-03-22, 03:22 PM
gal zinai kur butu galima paziuret tu firmu gaminius arba kazka isigyti.nes susidomejau.seip EV turi savotiska ir tik jam budinga skambesy kury vertina klubai.
sauliukas
2005-03-22, 04:19 PM
Nezinau kas tave domina? ar tos surinktos koloneles? ar konkreciai kokie nors garsiaklbiai? nes nesupratau ko klausi?
pauliukas
2005-03-22, 07:15 PM
sorry kad is karto neparasiau.atskiri garsiakalbiai.aktyvus zemadazniai.minitoriam.kaina mazdaug 800lt mazdaug.tai cia gal gautusi speju vidutinis DAP arba paprastesnis ir silpnesnis koks D.A.S. :)
sauliukas
2005-03-23, 02:47 PM
sio metu tai as nusiziejau is ju viena komplekteli.ir konstruoju pats: bus 4 koloneles 2 zemadaznio ir 2 mazesnes aukstiem ir viduriams: toje firmeleje jas gamina, vestuviu muzikantams, nes jos nedideles ir groja neblogai..garsiaklbiai:
2x 12coliu zemu DAP AB-12 (90lt uz vnt)
4x8coliu DAP (nepamenu modelio) (40lt uz vnt)
2xleikos VISATON (HTH 8.7) (150lt uz vnt)
paciam gaminantis suma apie 800lt sistemos jautrumas 98db/1w (dedant jautresnius zemu garsiaklbius galima padaryt 100db)
tik beda tame kad tais DAPais prekiauja firma vilniuje tai kol jie atkeliauja reik luktelt:( ir tai juos l.greit isperka
grojimas: man tai asmeniskai l.gerai groja ir zemas minkstas o garsiaklbiai tikrai papigeisciki, iskirus aukstu..bet prie leiku tai is vis nera ko prisikabint(tik del kainos:)
pauliukas
2005-03-26, 02:06 PM
sauliuk 2x 12coliu zemu DAP AB-12 (90lt uz vnt) kokiio galingumo jisai?man reikeitu miksto zemo.gilesnio tokio namuose.ir kur man juos isigyti?
sauliukas
2005-05-05, 04:51 PM
as tai per pazistama gaunu...o siap tai atstovybe DAP firmos yra. tie AB-12 tai 200rms 300peak 98db situ geras zemas ,rezonansas ju apie 36Hz (liux kaip is PRO)
P.S bet as tau ju negausiu,geriausiu atveju adresa tos pardes galiu gaut..nes paciam kol atveze puse metu praejo:)
pauliukas
2005-05-14, 07:10 PM
na ok douk adresa.tikiuosi kad kaune bus.ir ne koks audiotonas nes gaidys tada.