View Full Version : Pumpavimai, programos
Aiwaras
2005-02-03, 12:44 PM
KirviZ, o su kokiom programom siuntei? Man eMule nieko neranda. Smalsu man pasidare kas ten per muzika Hybrid Morning Sci-fi ir nerandu kur parsisiust bent kokia wiena daina.
Tadas B
2005-02-03, 12:54 PM
siaip siunciau per DC++, pradzioj atrode sunku ten viskas, bet veliau gerai. Siaip geriausia programa kiek esu apturejes. O jei netingi ir esi vilniuje tai paprasciausiai atlek iki banginio, atsinesk tuscia CD ir irasysiu, nereiks vargti. Nes mazokai is ko siustis, nelabai kas turi kazko panasaus, tai albuma uztrunka keleta dienu parsiust.
jei ka uzskambink +37068034578, suderinsim ;)
Aiwaras
2005-02-03, 01:18 PM
Kai grysiu y Vilniu skamtelsiu :wink:
Arvydas
2005-02-03, 01:39 PM
Zinai, Kirviz, pabandyk Parsisiusti James Zabiela kokius nors setus...
Va viena is draugelio kompo persipumpavau... James Zabiela Live Mix (Moscow February 2004) setas trunka apie 77 minutes :) Nu zinok toks nesveikai nerealus, kad nemoku nusakyti :) Cia vienas geriausiu setu, kuri as esu klauses...va ir dabar klausau :)
Tadas B
2005-02-03, 03:49 PM
jau pumpuoju :-D man is tikro nepatinka, kaip as vadinu, megamixai :-D kazkaip per nervus pradeda eiti. Kuo tolyn klausai tuo labiau girdisi tas pats per ta pati. Nebent del fono jie gerai, uzleidi ir nesuki sau galvos. Vat jei paklausyt nori, tada ieskau kazko subtilesne, alternatyvu, progresyvu, nes taip yra atsibodes planas : izanga dainavimas priedainis dainavimas priedainis solo priedainis... :-D
Arvydas
2005-02-03, 04:06 PM
zinok, tame sete, kur rasiau tai tikrai nera monotonijos.... tiesiog puiki daugelio gabalu sinteze, ivairios mintys, puikus "crosfaderinimas" nezinau kaip cia lietuviskai tai paskyti :) ir tikrai jokios monotonijos... :)
Patikek, as irgi kazkaip buvau nelinkes i tuos setus, bet kai kably pagavau tai.... ;)
pauliukas
2005-02-03, 04:53 PM
KirviZ tai kad tu neieskai to muzono o prasai kitu pavadimu kad tau pasakytu.tai gali nemeluot.va delto ir nesinori duot tokiem muzona,nes......o zabiela tai aisku kad gerai varo.
Tadas B
2005-02-03, 07:55 PM
KirviZ tai kad tu neieskai to muzono o prasai kitu pavadimu kad tau pasakytų.tai gali nemeluot.va delto ir nesinori duot tokiem muzona,nes......o zabiela tai aišku kad gerai varo.
nu kokio b*b*o tu prisip***isai prie manes??? Tavo ziniai tokio stiliaus dainas parsiusti ypac sunku, nes is 1000TiB (jei zinai ka sie skaiciai reiskia) randi viena du zmones kurie turi ta daina kurios tau reikia. Po kolkas sugebejau parsiust, is to ka parase tik Gus Gus tris albumus, berods ju tiek ir yra. Is gus Gus vienareiksmiskai geriausias albumas Attention, veliausias berods, visi kiti buvo ju tik izanga i elektronika, taip kad man nelabai patiko. Magnet grupes neradau, siunte kazkokios slavu tatybes grupe. Plastiman (buvo parasyta is pradziu PlastikMEAN) isvis uzsipyp kol atkasiau jog cia klaida, man isvis nepatiko. Kraftwerk pradiniai alubai fignia, nesusipratimas, nes ir metu jiems jau pakankamai, o naujausio radau tik kelias dainas, kurios jau kitas reikalas. Domejausi netgi kaip parsiust CD originalius, nes lietuvoje ju nerasi, zodziu Muzikos Bomboje kainuotu nuo 85-100Lt, taip kad nusprendizau per amazona geriau bandyt.
Beto neturiu tiek laiko, kad vien sedet ir ieskot muzikos. Na tikiuosi atsoksi dabar jau....
ghetto
2005-02-04, 10:07 AM
zinok, tame sete, kur rašiau tai tikrai nera monotonijos.... tiesiog puiki daugelio gabalu sinteze, ivairios mintys, puikus "crosfaderinimas" nežinau kaip cia lietuviskai tai paskyti :) ir tikrai jokios monotonijos... :)
Patikek, as irgi kažkaip buvau nelinkes i tuos setus, bet kai kably pagavau tai.... ;)
kystelk i koki ftp paimciai paziuret nes kartais ir tokios muzikos pasiklausau, beje kazkoki Zabielos seta irgi turiu
Arvydas
2005-02-04, 10:17 AM
koki ??? parasyk - idomu.
Arvydas
2005-02-04, 01:41 PM
Kirviz... susiparinai ? ;) Neverta manau ;)
Siaip kam idomu pabandykit soulseek'a. siaip programike ne is geriausiu, bet
daug ka gero esu is jos parsisiuntes.
Tadas B
2005-02-04, 03:55 PM
Kirviz... susiparinai ? ;) Neverta manau ;)
šiaip kam idomu pabandykit soulseek'a. šiaip programike ne is geriausiu, bet
daug ka gero esu is jos parsisiuntes.
nesusiparinau, sneka ir pats nesupranta nei ka nori pasakyti nei ka nori sneket. Pats dinamika klauso :-D
Arvydas
2005-02-05, 12:00 AM
Na, manau, jis pats pasakys ka klauso... ;)
Va dabar Klausau G-Pal & Anna Maria..... nu blyn vyras su zmonele duoda Jazzzzzooo :) !!!! wow !!! ;)
Vytska
2005-05-10, 09:25 AM
Isbandykit chebra "eMule". Turiu Kazaa, bet ten daug gabalu specialiai sugadinami ir pradeda zudancius garsus beklausant leisti, o mashinoje tai kartais gali baigtis nelabai smagiai=)) eMule siuncia ne taip pastoviai bet palikus kompa ijungta per para, partempia tikrai nemazai muzono. Gana paprasta naudotis. Ir iki sioliai nepapuole nei vieno sugadinto gabalo.
Tadas B
2005-05-10, 11:51 AM
dc++ siuncia kuo puikiausiia ir is karto, neseniai pakeiciau interneto tiekeja, tai albuma kazkur 20 min siuncia ir be jokiu laukimu ar striginejimu.
fingerprint
2005-05-11, 11:31 AM
Na nezinau, koks turi but set'as, kad jis taptu monotonisku... Reik zinot, ka klausyt :-D
Soulwax "Like heard on the best radio vol2 paklausykit" . . . Tik rast bus sunkoka.
Bl, kazkodel vietoj zodzio L.i.k.e rodo likę :dauzau:
o gal zinote kur galima pirkti tokiu kaip Ignas IV, Mindaugelis, U-style ar panasios muzikos ?
RokasD
2005-05-11, 11:20 PM
na as progresyvo klausau jau ne vieni metai, tai per tiek laiko atsirinkau savo geriausius. aisku, zabiela kaip ir jau minejot, jis tikrai vienas geriausiu [beje si penktadieni galaxy'je], hernan cattaneo pavaro gerai. toliau athonny pappa, g-pal, gabriel & dresden, john digweed, sasha. galima vardint be galo. geriausia programike tokiam muzonui siust tai tikrai tik soulseek'as. bet is ten letokai siunciasi ir ne visada rasi naujausiu mixu. todel verta pasiknist ir forumuose, ftp ir tt.
pradziai pabandykit http://djmixes.ipbhost.com/ foruma, cia begale nauju mixu, tik reik atsirinkt, kas patinka ir normalios kokybes.
o kas del orginaliu cd tokios muzikos, tai ju labai mazai, o lietuvoje is esmes visai nera. garsiausi leiblai tokie kai renaissance ar excession kartais isleidzia kompiliacijas, ju nusipirkt galima internetu bet kainuoja su parsiuntimu vos ne po 100lt.
ATOPBAHAC_up_HYPAYTAC
2005-05-17, 02:00 PM
sweiki :!:
turiu muzikos gal jus tokios ir ieskot, bet pas mane vien setai.
turiu daug Renaissance, Global underground, kitu zinomu progressive muzikos atlikeju.
pvz : Nick Warren, sander kleinenberg, martynas_m, john digweed, sasha,
hybrid, way out west, james zabiela, deep dish.
Zinau viena puslapiuka kur galima atsisiusti daug geru setu nemokamai.
jei ko reikia klauskit
gal zinot is kur parsisiust the chemical brothers , weapon battle number 7, nes jau neduoda ramybes man sis gabaliukas ilgokai
Algutis
2005-06-05, 07:18 PM
Sveiki :!:
turiu muzikos gal jus tokios ir ieskot, bet pas mane vien setai.
turiu daug Renaissance, Global underground, kitu zinomu progressive muzikos atlikeju.
pvz : Nick Warren, sander kleinenberg, martynas_m, john digweed, sasha,
hybrid, way out west, james zabiela, deep dish.
Zinau viena puslapiuka kur galima atsisiusti daug geru setu nemokamai.
jei ko reikia klauskit
Butu labai saunu jei paviesintum ta puslapiuka :)
Stereo
2005-06-07, 06:42 PM
jo butu labai smagu suzinot ta puslapiuka , juk cia dj elitas, puiki muzika :twisted: laukiam pavadinimo :shock:
povke
2005-06-08, 08:25 AM
Is tiesu, is tiesu....Mineto puslapiuko adresas butu neprosal...Apsviesk mus 8)
kiaulpienius
2005-07-11, 09:07 PM
www.slsknet.org shita programa mano nuomone geriausia muzikos siuntimui. siaip to kazkokio c++ nebandziau, bet man jo ir nereikia. valdymas gana patogus ir gerai tas, kad galima siustis katalogus, o ne siaip atskirus failus. taip pat yra pridaryta kanalu tam tikro muzikinio stiliaus tema ir tt tt. tik va beda tiems kas uz servo, nes tada searchas neveikia pilnu pajegumu. reikia tokiu atveju forwardint kazkuri porta ir tada liux :)
MidaX
2005-07-12, 10:42 PM
www.slsknet.org shita programa mano nuomone geriausia muzikos siuntimui. šiaip to kazkokio c++ nebandziau, bet man jo ir nereikia. valdymas gana patogus ir gerai tas, kad galima siustis katalogus, o ne šiaip atskirus failus. taip pat yra pridaryta kanalu tam tikro muzikinio stiliaus tema ir tt tt. tik va beda tiems kas uz servo, nes tada searchas neveikia pilnu pajegumu. reikia tokiu atveju forwardint kazkuri porta ir tada liux :)
hmm, nezinojau kad su c++ galima muzona sius is ineto :shock: reiks pabandyt
kartais nesumaisiai su dc++
kiaulpienius
2005-07-12, 11:22 PM
www.slsknet.org shita programa mano nuomone geriausia muzikos siuntimui. šiaip to kazkokio c++ nebandziau, bet man jo ir nereikia. valdymas gana patogus ir gerai tas, kad galima siustis katalogus, o ne šiaip atskirus failus. taip pat yra pridaryta kanalu tam tikro muzikinio stiliaus tema ir tt tt. tik va beda tiems kas uz servo, nes tada searchas neveikia pilnu pajegumu. reikia tokiu atveju forwardint kazkuri porta ir tada liux :)
hmm, nežinojau kad su c++ galima muzona sius is ineto :shock: reiks pabandyt
kartais nesumaisiai su dc++
nezinau sakau gi :D nebandes as tu ABCD+++-
lanys
2005-08-01, 01:59 PM
Čia reklama lyg ir toleruojama ? Jei klystu tai ištrinkit mano postą.
Kad mėgsta Rock/Hardrock tai galite parsisiūsti muzikos iš www.hardrokas.net
Forume muzika atnaujinama kiekvieną dieną.