PDA

View Full Version : Del ko zyzia kaloneles pajungtos nuo stipreko?

Dovydas
2005-02-04, 11:15 PM
Stiprintuvas Blaupunk GTA450, visi laidai pravesti pro ta pati sona, taip pat ir linijiniai. Kai tik uzkuri varikli ir pradeda zyzti galines kaloneles, nes jos ir yra pajungtos nuo stipreko. Kas cia yra, ir nuo ko cia viskas taip yra?

Dekui uz atsakymus!

AudrunasV
2005-02-04, 11:33 PM
mitinimo laidus reiktu vesti pro kita puse nei linijiniai....

harnas
2005-02-05, 11:46 AM
kazkur nera gero kontakto. pas mane zyzia todel kad uzluzus linijinio laido fiskute ir nera gero kontakto

Egyda
2005-02-05, 03:29 PM
del generatorius gali but.

Neaišku kas
2005-02-05, 04:45 PM
gali buti blogas minuso kontaktas stipro viduje - taip daznai atsitinka senuosa stipruose. o gal ir ne tik minuso. imi gera padidke ir ziuri. vargas, bet rasti galima.

LiPaLaZ
2005-03-01, 11:40 PM
manau kad 90 proc. bus del nekokio laidu isvedziojimo. Pamenu pati pirma karta kai buvau prasivedziojes visa tokia "desra" laidu toj pacioj pusej tai lygiai tas pats buvo. Iseitis viena- pries zaidziant su padidinimo stiklu, paprasciausiai nepatingek ir normaliai prasitampyk laidus. Kad nesikirstu pliusas su linijiniais. kuo bus vienas nuo kito toliau tuo geriau.

MidaX
2005-03-02, 09:30 PM
Bet pro kur vesti linijinius laidos (desne puse kaire puse ar dar kurnors) nes kairei ir desnei yra zibindu salono apsvietimo ir t.t. laidai :roll:

LiPaLaZ
2005-03-02, 09:39 PM
na pro kur vesti tai čia tamstos reikalas :)
pvz. aš savo fiestukei tempiau išėmęs sėdynes ir "kilimą" :) tiek akustiniai, tiek maitinimo laidas, tiek linijiniai praktiškai nesiliečia. Žinoma yra vietų kur liečiasi - pvz prie pat galvos, bet niekas nezyzia.

muzotonas
2005-03-02, 10:09 PM
Dar gali zizti del super kokybisku lineiku, bet dazniausiai tai del negero isvedziojimo.
Mirka.

Nerijus R.
2005-03-03, 02:30 PM
Pirmiausiai pabandyk linijinius pajungti atskirai nuo maitinimo, nebutina is karto vesti, tik kaip sakoma ore pajunk.
Dar klausimas ar naudoji stiprintuvo suzadinimo laida kur eina per lineiku viduri, aisku jei lineikos tokios? Jei taip tai vesk nauja atskirai, prie mainitinimo laidu.
Jei ir atskyrus lineikas ir suzadinima atskyrus dar zyztu, pasibandyk kokius kitus geresnius laidus jei turi draugu pas ka nezyzia, jei tada beda tada jau vaziuok pas tuos kas ismano, jie nustatys toliau kas gali but, ar stipriaus viduje su mase negerai, ar masinos elektroje kazkas negerai...

mekarnikas
2005-03-06, 01:16 PM
pasitikrink ar gyve generatoriaus tablete, ar diodai neprakalti ir ar skriejike kondikas gyvas... o ne prie stepro kabinekis

LiPaLaZ
2005-03-06, 03:44 PM
man atrodo laiškas po laiško einat kolegos į pievas. Skaitykit autoriaus laišką: jis rašė kad VISI LAIDIA PRAVESTI PRO VIENA ŠONĄ. Taigi jie ryškiai susilietę krūvoj. Kam čia lysti į stiprą ar generatorių, kai normaliai laidai nesuvedžioti.
Pirmiausia juos susitvarkyt reikia, o tik po to ieškot gedimų.
Čia mano nuomonė :)

UNDER
2005-03-06, 11:03 PM
man atrodo laiškas po laiško einat kolegos į pievas. Skaitykit autoriaus laišką: jis rašė kad VISI LAIDIA PRAVESTI PRO VIENA ŠONĄ. Taigi jie ryškiai susilietę krūvoj. Kam čia lysti į stiprą ar generatorių, kai normaliai laidai nesuvedžioti.
Pirmiausia juos susitvarkyt reikia, o tik po to ieškot gedimų.
Čia mano nuomonė :)
Teisinga nuomone ! Duodu 99 procentus kad visos problemos tuom ir pasibaigs. Jei ne, tada galima bus ieskoti smegenu siknoj.

trophy1
2005-03-09, 06:44 PM
prie to paties.kad naujos temos nekurt,-kai isijungia stipras,per radija trukdziai girdisi,bandziau su kitu stipru-viskas ok,beje visai nutildzius stipra irgi girdisi labai silpnas zyzimas,laidai tikrai geri ir gerai isvedzioti,HELP! :cry: