View Full Version : dvi "galvos" i tuos pačius stiprintuvus
darializ
2010-01-23, 08:33 AM
problema tokia kad multimedijos skambesys manes netenkina, tačiau ji intensyviai naudojama ir išmesti nesinori. taigi sumanymas yra dėti antra "galva". klausimas būtų: iš kur gauti linijinių skirstytuvą kuris sugebetų abidvi galvas groti per tuos pačius stiprintuvus be linijinių perkaišiojimo (kitaip sakant "noriu jungiu dvd, noriu jungiu cd"). ar čia kaip nors kitaip darosi? dabar yra pajungtas priekis galas ir bosas nuo stiprintuvu, mago vidinio stiprintuvo išėjimai nenaudojami. (jei kam naišku schema mano albume).
išanksto dėkui už info :)
Gincė
2010-01-23, 09:55 AM
turiu komutatorių kuris turi vieną analoginį ir du skaitmeninius iėjimus ... skaitmeninius nesunkiai galima visados padaryt analoginiais ... O jei tavo multimedija turi skaitmeninį išėjimą tai nieko nereikės perdarinėt ... Aišku visados galima susirinkt rėlinį - jungiklinį selektorių ,bet jei norėsi ,kad garsas persijunginėtų be jokių "trakšt pokšt" per garsiakalbius tai pigiai toks komutatorius iš gerų dalių neišeis
Gincė
2010-01-23, 10:06 AM
dar galima naudot kažurios galvos aux ir vieną leist per kitą ... pvz per cd aux paleist multimediją
atvortke
2010-01-23, 10:21 AM
dar galima naudot kažurios galvos aux ir vieną leist per kitą ... pvz per cd aux paleist multimediją
na ir kaip, Gince, 6 lineikas praleisi per 2 aux įėjimus :):ku)
Artūras S
2010-01-23, 11:47 AM
Gincė parašė kokie gali būti variantai, pasiūlė idėją. Kaip leisti 6 kanalus per du įėjimus spręsti tau arba tegul mąsto temos autorius. Pajudinti pusrutulius visada sveika ir naudinga.:)
Mindaugas
2010-01-23, 04:57 PM
O kokia bus kita galva?Nėra užsimenama. Aš tai siūlyčiau L/R signala paleisti per būsimos galvos AUX įėjimą. Labai jau iškart puolat dviratį išradinėt. Gince pasidalink viešai žiniomis kaip iš skaitmeninio iėjimo paprastai pasidaro analoginis? Arba ne taip suprantu skaitmeninį (optika, spdif) in/out?
atvortke
2010-01-23, 05:36 PM
Gincė parašė kokie gali būti variantai, pasiūlė idėją. Kaip leisti 6 kanalus per du įėjimus spręsti tau arba tegul mąsto temos autorius. Pajudinti pusrutulius visada sveika ir naudinga.:)
Kažkaip giliai čia užkapstėt... Mane irgi domina kaip į dvi tulpes sukišt 6 kanalus ir paskui vėl 6 gaut.
Artūras S
2010-01-23, 05:43 PM
Manyčiau reikia naudoti komutatoių kuris junginėti šaltinius su skaitmeniniu išėjimu.Būtų paprasčiau. Tačiau tada reikia ir skaitmeninio signalo iš FM tiunerio. Žodžiu utopinis projektas.Įgivendinti viską galima tik ar apsimoka?
darializ
2010-01-23, 06:40 PM
O kokia bus kita galva?Nėra užsimenama. Aš tai siūlyčiau L/R signala paleisti per būsimos galvos AUX įėjimą. Labai jau iškart puolat dviratį išradinėt. Gince pasidalink viešai žiniomis kaip iš skaitmeninio iėjimo paprastai pasidaro analoginis? Arba ne taip suprantu skaitmeninį (optika, spdif) in/out?
kogero bus vienas iš denonu... aux variantas netinka.. reikia kad visi 6 liniiniai "persijungtu"..
o kaip manote paprastas "jungiklio" variantas nepridarytu kažkokiu problemų? turiu galvoje pastatai skirstytuva kurio viduje kontaktai tiesiog permetami nuo vienu lineiku prie kitu...
Artūras S
2010-01-23, 06:48 PM
Gincė taigi rašė. Bus perjungimo triukšmai.Jei jie tave tenkina tada OK.
atvortke
2010-01-23, 07:00 PM
juk komutaciją galima daryt ir atjungiant stiprintuvus.
Artūras S
2010-01-23, 07:16 PM
Taip, bet viskas gausis tikrai ne taip ir pigiai.
Gincė
2010-01-23, 07:27 PM
na ir kaip, Gince, 6 lineikas praleisi per 2 aux įėjimus :):ku)jei nežinai tai ir nereikia :ku)
Gincė
2010-01-23, 07:32 PM
su paprasta plokštele vieno čipo ir kelių varžų ir kondikų
atvortke
2010-01-23, 07:36 PM
jei nežinai tai ir nereikia :ku)
tai parduok paslaptį, nes norisi ir adzzesto ir multimedijos į vieną karutį :)
Mindaugas
2010-01-23, 07:41 PM
Pagryskit kodėl netinka AUX variantas?
Gincė
2010-01-23, 07:43 PM
o multi 5.1 tikra ??? su centru ir visa kita ??? tai negi per adzzest kalusysi gerus cd ir rear naudosi :confused2:
atvortke
2010-01-23, 07:46 PM
o multi 5.1 tikra ??? su centru ir visa kita ??? tai negi per adzzest kalusysi gerus cd ir rear naudosi :confused2:
vat būtent multi norisi pilnos 5.1, o adzzestas priekiui ir subui.
Mindaugas
2010-01-23, 07:49 PM
O relinis komutatoriu manau neturetu triuksmaut (pokšėt), nes komutuosi tik signala, o žemė nebus atjunginejama, t.y. prjunginejama.
Gincė
2010-01-23, 07:49 PM
tą patį dabar darau fycuse su DEQ9 SQ ir DEQ p-8000 multi ir viskas ten normaliai gaunasi
darializ
2010-01-23, 07:54 PM
traskesiai perjungiant man netrugdys.. nes nelanuoju jungineti bent vienai galvai veikiant.. perjungti galima isjungus abidvi galvas... dekui uz info... tema galim rakinti..
firebug
2010-01-29, 07:47 PM
gal iš triukšmų pusės ir pasirodys durnas mano pasiūlymas, bet
tiek denonas tiek multimedija duoda savo remote, atitinkamai pagal remote relė perjungia linijinius.
Atitinkamai kita relė arba įjungia arba atjungia stiprintuvus kuriu reikia.
Po defaultu veikia multimedija, bet ijungus denona, dzin ant visko ir persijungia tai ko reikia denonui :D:D
Stiprintuvo perjungimui galima ant išėinantį remote laidą papiktinti kondiku didesniu... Tai turetų paminkštinti perjungimą...
Atsiprašau iškarto jei idijotiškos mintys mano galvoj :/ Teoriškai viskas turi suveikti, praktiškai - baisu dėl papildomų triukšmų kurie gali atsirasti leidžiant linijinį signalą per reles...
Relės linijiniams signalui kad ir:
http://www.evita.lt/getPdf.php?id=4302
Ant kanalo po relytę, kadangi maksimaliai bus 5.1 tai butų maks šešios relytės...