PDA

View Full Version : Gal patartumėt dėl nebrangių komponentų?

arcelivez
2010-01-24, 03:32 AM
Taigi, sugalvojau, kad man reiktų dėtis naujus 16.5 cm komponentus į priekį, nes dabar praktiškai gamykliniai stovi. Išleisti ketinu apie 300 Lt. Jungti ruošiuos iš pradžių nuo mago, bet neužilgo gal pavyks ir nuo kokio nerimto stiprintuvėlio. Esu dieninis studentas, tad su pinigais nelabai kas... :/

Tad ar būtų kokių patarimų? Žinau, kad jūs nepripažįstat komponentų už tokias kainas, bet gal vis tiek ką nors galėtumėt patart. ;D

O kas dar? Na mašina pas mane Citroen Xantia universalas, Magas JVC KD-BT22, subas JL 13W1V2-4, pajungtas nuo Hifonics TX4008 (Kaip suprantu subas pilnai neužpenėtas?..). Taigi įdomu ką galit patart dėl tų komponentų.

Ir dar ar kas galit paaiškinti skirtumus tarp 16, 16.5 ir 17 cm komponentų, tai ar jie visi įsistato į tokias pačias vietas ar tipo 17 į 16.5 vietą neįstatysi? Ar gi čia ne tas pats standartas jie visi?

arcelivez
2010-01-24, 04:13 AM
Ai, dar gal reikėtų paminėti, kad muziką dabar klausau visokią, šiaip jau anksčiau labiau popsą ir rocką.

Dalelenijo
2010-01-24, 11:00 AM
uz tokią kainą dėvetus gali padoresnius rast, paziurėk autogite tikrai mačiau

Artūras S
2010-01-24, 11:56 AM
Jeigu matmenys ir skirsis tarp tų atngartų, tai labai nedaug.Gali užtekti tik pašlifuoti skylę ie tada tilps.Blogiausiu(iš tikro tai geriausias atvejis) atveju išsidroši medinius žiedus.

Vilmantas
2010-01-24, 01:39 PM
Ir subas toli toli gražu neužpenetas... :)
Pernelyg nesigilinant kaip ir kas - uz situos pinigus gerai yrz MB QUART ESA modeliukas.

DEIVISC
2010-01-24, 03:33 PM
chantijoj tik žiedų neišdroši, ten ta plasmasę visą su kišenę reika panaikint ir padaryt podiumą, tada gros padoriai ir pigus priešbosiai,kiek buvau dejes įvairįų priešbosių nuo hertz iki dynaudio visi gerai grodavo gal del mašinos akustinių savybių tai pavykdavo:confused2:

arcelivez
2010-01-24, 04:57 PM
Na šiaip dėvėtus garsiakalbius tai nelabai norėčiau pirkti, nes kažkaip dėvėti yra dėvėti manau. Aišku aš patirties neturiu. Bet kiek teko pastebėti tai kolonėlės visokios laikui bėgant ir naudojant tikrai dėvisi ir tai jaučiasi. O šiaip dar įdomu, kaip yra su stiprintuvais? Kiek girdėjau jie lyg ir nelabai dėvisi garso kokybės atžvilgiu, ar klystu? Kaip yra?

O dėl subo, kadangi jau prabilom, tai šiaip man įdomu, kokį stiprintuvą įmanoma būtų pajungti, kad nesudeginti jo ir kad išnaudoti jo galimybes. Pirkti greitai nesiruošiu kito stiprintuvo aišku, bet tolimesnėj ateity galbūt. Įdomu, tiktų koks jl audio 300/2v2? Ar koks nors alpinos stipras 400 w rms? Man įdomu kiek tas subas rms gali paimti, kadangi vienur rašo kad jis yra 200 w rms, kitur rašo, kad 350 w rms? Šiaip jau jo grojimu tai aš tikrai labai patenkintas.