View Full Version : kokios firmos linijiniai laidai tinkamiausi?
alfredas
2010-02-27, 08:55 PM
kuriuos iš šių firmų linijinius laidus patartumet isigyt? Vibe,audison,kicker,boss? Ačiū už atsakymus
omsonass
2010-02-27, 08:58 PM
kuriuos iš šių firmų linijinius laidus patartumet isigyt? Vibe,audison,kicker,boss? Ačiū už atsakymus
darytis pačiam, tikrai yra apie tai jau ne viena tema, netingėk pasiieškoti
laido (tasker) ir antgalių yra pirkti rcl
alfredas
2010-02-27, 09:42 PM
darytis nenoriu,todel ir klausiu,ka galvojat apie siu firmu laidus
kad labai abejoju ar mašinoje pajusi didelį skirtumą, svarbu normalūs laidai ir tiek.
alfredas
2010-02-28, 12:38 PM
na vistiek kaina ju skiriasi ir sudetis,tai kazkurios firmos gal labiau tike laidai
Black Scorpio
2010-02-28, 12:58 PM
na vistiek kaina ju skiriasi ir sudetis,tai kazkurios firmos gal labiau tike laidai
kad jaustai skirtumą tai ir sistema ne bile kokia turi būti
Cezarijus
2010-02-28, 01:50 PM
imk brangiausius, gal bus geriausi, beto laidus yra sunkiausia pakeisti jeigu norėsi tobulinti sistemą kadanors.
Aš asmeniškai naudoju Audison,visus laidus ir viskas super:D Beto izoliacija silikoninė tai maža tikimybe žiema,kad nusilankstys,duryse.
Dalelenijo
2010-02-28, 05:40 PM
na kad ir iš siu išvardintų firmų audison yra rimčiausia:)
ErnasGTD
2010-02-28, 09:35 PM
pas mane taip pat audison, jokių problemų nebuvo, o iš tavo išvardintų variantų tikrai būtų kokybiškiausi.
egixx
2010-03-01, 05:29 AM
Aš asmeniškai naudoju Audison,visus laidus ir viskas super:D Beto izoliacija silikoninė tai maža tikimybe žiema,kad nusilankstys,duryse.
Linijinis laidas duryse vargu ar nusilankstys :rolleyes::)
O jei jau į temą tai nepirk pačio pigiausio už 10lt, nes tie lūžta vos pora kart pajungus, o po to ir prasideda traškėjimai ir visa kita :)
omsonass
2010-03-01, 08:25 AM
nelabai supratau ką pas tave veikia linijiniai laidai duryse? pas tave stiprintuvai gal atskirai kiekvienam garsiakalbiui :rolleyes:, o audison linijiniai nėra labai blogi, paprastesnėje sistemoje manau jų užtenka, aiškų jų yra kelių klasių tai pigiausių irgi nepatariu
nelabai supratau ką pas tave veikia linijiniai laidai duryse? pas tave stiprintuvai gal atskirai kiekvienam garsiakalbiui :rolleyes:, o audison linijiniai nėra labai blogi, paprastesnėje sistemoje manau jų užtenka, aiškų jų yra kelių klasių tai pigiausių irgi nepatariu
Aš turėjau omenį akustinius,laidus į duris. O aš asmeniškai linijinius laidus Sonus serijos naudoju,jų metras 50 lt kainuoja.