View Full Version : Zyzimas ijungus sviesas
Darius.n
2010-03-20, 10:55 AM
Taigi kol buvo vienas stiprintuvas ir subas, jokiu problemu kaip ir nebuvo, vos tik pajungiau antra stiprintuva elipsem ir priekinem kolonelem atsirado ziaurus zyzimas, pirma mintis, kad nereikejo visu laidu vienu sonu pravedinet :) paemiau linijinius ir pravedziau vairuotojo puse, problema dalinai issisprende, dabar atsiranda zyzimas tik ijungus sviesas, atjungus galine kaire lempa arba nuspaudus stabdziu pedala zyzimas dingsta.
Gal galit paaiskint ka blogai darau ir kaip susitvarkyt su tuo zyzimu ?
Is anksto aciu uz jusu mintis, beje auto bmw e46.
rebik
2010-03-20, 06:12 PM
Visi stipriakai viename taske pajungti prie maitinimo?
Irmantas
2010-03-21, 02:55 AM
Lineikos turbūt "lievos", butų geros lineikos, gal nezystų. Subas nezyzia todėl, kad zyzimas girdimas tik aukštuose dažniuose.
Darius.n
2010-03-21, 09:18 AM
Visi stipriakai viename taske pajungti prie maitinimo?
Taip, vienas storas laidas iki kondensatoriaus, o nuo kondensatoriaus jau issiskiria i stiprintuvus.
Lineikos turbūt "lievos", butų geros lineikos, gal nezystų. Subas nezyzia todėl, kad zyzimas girdimas tik aukštuose dažniuose.
Lineikos ne pigiausios, beje priekinese kolonelese taip pat nera zyzimo, nors ir priekiniui ir galui vienodos lineikos.
Irmantas
2010-03-21, 01:22 PM
Bene lengviausia pravesti lineikas išoriškai per saloną ir žiūrėti, jei zyzimo nebus, kaltos lineikos. Manau, kad jos ir yra kaltos, gal netoli kokio maitinimo laiduko praeina ir prisigaudo trigdžių.
Darius.n
2010-03-21, 05:18 PM
Bene lengviausia pravesti lineikas išoriškai per saloną ir žiūrėti, jei zyzimo nebus, kaltos lineikos. Manau, kad jos ir yra kaltos, gal netoli kokio maitinimo laiduko praeina ir prisigaudo trigdžių.
Cia faktas, kad lineikos prisigaudo (buvau per lauka pravedes tai jokio zyzimo), tik nelabai isivaizduoju per kur dar vest lineikas, per desinia tragiskai zyze, per kaire tik nuo sviesu zyzia.
Lineikos po 22lt, buvo ir po 12lt :) tai is esamo pasirinkimo 22lt viduriukas :)
Dar toks idomus faktas, pajungus viena lineiku kabeli nezyzia, o kai pajungiu 2 jau zyzia....
egixx
2010-03-21, 06:39 PM
Cia faktas, kad lineikos prisigaudo (buvau per lauka pravedes tai jokio zyzimo), tik nelabai isivaizduoju per kur dar vest lineikas, per desinia tragiskai zyze, per kaire tik nuo sviesu zyzia.
Lineikos po 22lt, buvo ir po 12lt :) tai is esamo pasirinkimo 22lt viduriukas :)
Dar toks idomus faktas, pajungus viena lineiku kabeli nezyzia, o kai pajungiu 2 jau zyzia....
Vesk per vidurį :)
rebik
2010-03-21, 10:07 PM
....
Jei kaina už metra, tai vesk per vyduri, jei uz visą laidą, tai pakeisk į kažką geresnio...
Irmantas
2010-03-21, 11:41 PM
Jei už visą laida tiek, tai prastos. Bet aš turėjas uz penkiolika penki metrai ir uz trisdešimt penki metrai, tai tos brangesnės zyzdavo, o už penkiolika ne. Pravestos vienodai, tai va. Pasikeisk i geresnes lineikas, nes šiots gaudo triukšmus, pats matai, reiškias lievos ir nesvarbu, kiek kainavo. O jei pats darei, dar kažin ar viska tinkamai padarei ir koks laidas.
Darius.n
2010-03-21, 11:42 PM
Jei kaina už metra, tai vesk per vyduri, jei uz visą laidą, tai pakeisk į kažką geresnio...
hm, tai kas per laidas tas už 12lt :D
O jei už metrą, tai 300lt vien už lineikas mokėt, kažkas baisaus.
Per vidurį vest gan sudėtinga, nemažai darbo palyst po kilimu...Galbūt rytoj pabandysiu vest...
Jei už visą laida tiek, tai prastos. Bet aš turėjas uz penkiolika penki metrai ir uz trisdešimt penki metrai, tai tos brangesnės zyzdavo, o už penkiolika ne. Pravestos vienodai, tai va. Pasikeisk i geresnes lineikas, nes šiots gaudo triukšmus, pats matai, reiškias lievos ir nesvarbu, kiek kainavo. O jei pats darei, dar kažin ar viska tinkamai padarei ir koks laidas.
Už visą t.y. 5m 22lt
Būtų gerai kažką gero ir pigaus rast, bet nėra tiek laisvų pinigų, kad eksperimentuočiau.
Jei geras laidas, tai nezyzia net jei eina šalia pliusinio laido?
Black Scorpio
2010-03-22, 10:49 AM
šalia pliusinio zys visi. geresni neturėtų zyst šalia silpnesnių elektros šaltinių (šviesų). o beje neįsidėjęs kartais kokių xenon'ų :D
Irmantas
2010-03-22, 02:31 PM
Jei nori gali pabandyt nusipirkt tuos pigius, kurie man visai nieko atrodė (prastoj sistemoj). Kaune "biciuliuose" yra gal penkiolika lt. Toks tamsiai melynas, nepermatomas, galvutes vientisai sulieta su sarvu, neatsukamos. Prastas ekranavimas pigiu laidu, prisigaudo nesunkiai visko.
peris
2010-03-22, 02:37 PM
po litą metras lineikos nieko neprisigaudo, pravestos praktiškai šalia maitinimo laidų
manacas
2010-03-22, 03:04 PM
po litą metras lineikos nieko neprisigaudo, pravestos praktiškai šalia maitinimo laidų
kokios firmos ir kur pirkti?
peris
2010-03-22, 05:03 PM
no-name lemona :D
rebik
2010-03-22, 11:14 PM
Kol supirksi visus variantus po 10-20 Lt, tai ir kainuos tau 100 Lt, plius galiausia dar nupirksi ir uz 100 Lt=200 Lt. :)
Darius.n
2010-03-23, 03:23 PM
Pravedžiau lineikas per vidurį, teko pavargt kol pakišau po kilimu, bet dabar jokių zyzimų :)
manacas
2010-03-23, 03:25 PM
Pravedžiau lineikas per vidurį, teko pavargt kol pakišau po kilimu, bet dabar jokių zyzimų :)
darbo šaknys karčios, bet vaisiai saldūs :beer:
Darius.n
2010-03-23, 03:57 PM
darbo šaknys karčios, bet vaisiai saldūs :beer:
Būtų gerai, bet dabar magas "užpjovė", kažkoki nesamoningą signalą duoda per vieną linijinį, ką nors paspaudus sukilnoja subą.....
KaTiS
2010-03-23, 04:01 PM
O.T.
ten pas tave gal DJ pultas? :D jungi šviesas, zyztelna, spustelni stabdžius - vėl, tada spaudi mygtuną ant mago ir duoda bass, tik viską reikia gerai sužaist ir būsi DJ'ėjus, nebereikės jokių CD pirkti :D
PYS ;)
Darius.n
2010-03-23, 04:05 PM
O.T.
ten pas tave gal DJ pultas? :D jungi šviesas, zyztelna, spustelni stabdžius - vėl, tada spaudi mygtuną ant mago ir duoda bass, tik viską reikia gerai sužaist ir būsi DJ'ėjus, nebereikės jokių CD pirkti :D
PYS ;)
Neįsiskaitei :P ijungus šviesas zyzė, o nuspaudus stabdį nebezyzė :D
KaTiS
2010-03-23, 04:07 PM
Neįsiskaitei :P ijungus šviesas zyzė, o nuspaudus stabdį nebezyzė :D
prieš tris dienas skaičiau, tai jau pamiršau kaip ten buvo ;)
quattro#22
2010-03-25, 01:41 AM
nu tai vesk tada maitinima per kaire, o lineikas per desine
atvortke
2010-03-25, 08:15 AM
nu tai vesk tada maitinima per kaire, o lineikas per desine
tai kad man atrodo kad akūmas gale.:ku)
Black Scorpio
2010-03-25, 09:00 AM
tai kad man atrodo kad akūmas gale.:ku)
ir pliusinis kabelis eina per dešinę pusę :ku)
quattro#22
2010-03-25, 10:42 AM
Kaip aš supratau, pas jį + eina per dešinę pusę, todėl lineikos ten žiauriai zyzia
Black Scorpio
2010-03-25, 11:37 AM
Kaip aš supratau, pas jį + eina per dešinę pusę, todėl lineikos ten žiauriai zyzia
truputį neįsiskaitei ;)
paemiau linijinius ir pravedziau vairuotojo puse, problema dalinai issisprende, dabar atsiranda zyzimas tik ijungus sviesas, atjungus galine kaire lempa arba nuspaudus stabdziu pedala zyzimas dingsta.
quattro#22
2010-03-25, 12:01 PM
Šitą supratau. Turiu omenyje, kad tegu veda maitinima per kairę, tada dešinė pusė liks laisva ir per ten galės vest lineikas
Black Scorpio
2010-03-25, 12:32 PM
Šitą supratau. Turiu omenyje, kad tegu veda maitinima per kairę, tada dešinė pusė liks laisva ir per ten galės vest lineikas
Akumas mašinos yra gale ir dešine puse eina ORIGINALUS maitinimo laidas nuo akumo i variklio skyrių
atvortke
2010-03-25, 02:38 PM
man atrodo kad laidas ne slenksčiu eina, o arčiau vidurio... Geros lineikos man rodos nefonuotų bet... neišbandęs nesužinosi.
Darius.n
2010-03-25, 06:14 PM
Dar antram puslapy rašiau, kad problema jau išspręsta. ;)
Akumas pas mane prieky.
Pliusas su linijiniais - dešinėj = generatoriaus ir kitu el prietaisų zyzimas.
Linijiniai kairėj, pliusas dešinėj = zyzimas tik įjungus šviesas.
Linijiniai per vidurį, pliusas dešinėj = jokio zyzimo.
quattro#22
2010-03-26, 08:39 AM
Čia jau gal kiek paveluotai, bet vesdamas kaire puse reikėjo rast, kur lineikos susikerta su žibintų laidais ir tą vietą atskirt su paprasta folija. O ilgai užtrukai, kol lineikas per vidurį prasivedei? Kokia mašina?
Blogulis
2010-03-26, 09:10 PM
Čia jau gal kiek paveluotai, bet vesdamas kaire puse reikėjo rast, kur lineikos susikerta su žibintų laidais ir tą vietą atskirt su paprasta folija. O ilgai užtrukai, kol lineikas per vidurį prasivedei? Kokia mašina?
Paskaityk PIRMĄ postą:old: