View Full Version : 9855r blokelis ant pliusinio laido
zirniukas
2010-03-26, 05:34 PM
turiu bėdą:sorry: pardudamas mašiną draugelis paliko joje mano magelio 9855r blokelį, nes aš jam buvau paskolnęs savo magą ir nežinojo jis apie tokį dalyką kaip spicialų blokelį siam magui ir paliko nevykėlis tą blokelį, kur man jį dabar gauti:sorry:, gal galima jį pasidaryti pačiam, ar kur nusipirkti.
P.S. magas tikrai nevoktas
darko
2010-03-26, 05:38 PM
turiu bėdą:sorry: pardudamas mašiną draugelis paliko joje mano magelio 9855r blokelį, nes aš jam buvau pajungęs savo magą ir nežinojo jis apie tokį dalyką kaip spicialų blokelį siam magui ir paliko nevykėlis tą blokelį, kur man jį dabar gauti:sorry:, gal galima jį pasidaryti pačiam, ar kur nusipirkti.
P.S. magas tikrai nevoktas
Kas ten per blokelis per manualą ? kas jame yra ? Pas tokius kaip mano magas, tai tame blokelyje buvo kažkoks filtras ir saugiklis, bet su sąlyga, kad aš jo negavau, tai naudoju ir be blokelio, rezultatas nuo to nepasikeitė ;)
zirniukas
2010-03-26, 05:41 PM
o koks pas tave magelio modelis? kad aš nežinau kokia to blokelio paskirtis, baisu jungti be to blokelio, kad kas nenutiktu
darko
2010-03-26, 05:43 PM
viskas yra vartojimo manualuose, būk žmogus pavartyk jį arba prikabink forume ir tada galima bus padėt :beer: Pas mane sony
zirniukas
2010-03-26, 05:45 PM
kad nesuprantu angliškai
va manualas
http://www.restricted.alpine-electronics.co.uk/support/ownersdatabase/CDA-9855R/OM_CDA-9855R_EN.pdf
darko
2010-03-26, 05:56 PM
Deja tavo alpino į rankas nebuvau paėmęs, bet prisegu fotkę blokelio, jeigu toks, tai ten generatorius ir jį jau teks konstruot ar pirkt, bet daiktas reikalingas, o jei grynai ant raudono vieno laido blokelis tai didelė tikimybė, kad ten tik saugiklis ;)
zirniukas
2010-03-26, 05:59 PM
Deja tavo alpino į rankas nebuvau paėmęs, bet prisegu fotkę blokelio, jeigu toks, tai ten generatorius ir jį jau teks konstruot ar pirkt, bet daiktas reikalingas, o jei grynai ant raudono vieno laido blokelis tai didelė tikimybė, kad ten tik saugiklis ;)
jo sitas blokelis, o sunku ji pasidaryti arba gal kur nusipirkti ji imanoma? kokia jo paskirtis?
darko
2010-03-26, 06:12 PM
jo sitas blokelis, o sunku ji pasidaryti arba gal kur nusipirkti ji imanoma? kokia jo paskirtis?
Na dėl paskirties gal koks elektronikoj išmanantys apšvies aš bijau paskaidrint kam nors dieną :ku)
Galiu tik su kainom supažindint, nes kai galvojau kad manajam batai, tai pasiūlė kitu pakeist už šimtą litų :)