Prisijungti

View Full Version : Moblokas vs Dvikanali stiprintuvą

Mariukooo
2010-04-05, 10:45 PM
Na ikrito į smegeninę tokia mintis: Stiprintuvas būtų naudojamas subui, abu taip pat tarkim tos pačios kainos kategorijos. Idomu realiai katras būtų muzikalesnis subui?

Black Scorpio
2010-04-05, 10:57 PM
Na ikrito į smegeninę tokia mintis: Stiprintuvas būtų naudojamas subui, abu taip pat tarkim tos pačios kainos kategorijos. Idomu realiai katras būtų muzikalesnis subui?

savaime suprantama kad tas kuris geresnis. jeigu pagaminti vienodai, tai ir gros vienodai, nebent dvikanalį jungiant tiltu, trupučio tikslumo gali netekti dėl mažesnės varžos ir tiek

Ploteris
2010-04-07, 08:57 AM
savaime suprantama kad tas kuris geresnis. jeigu pagaminti vienodai, tai ir gros vienodai, nebent dvikanalį jungiant tiltu, trupučio tikslumo gali netekti dėl mažesnės varžos ir tiek
dėl tikslumo tai drysčiau suabejoti, nes pas mane stovi dvikanalis subui ir tikrai jis gerai groja.

darko
2010-04-07, 09:01 AM
dėl tikslumo tai drysčiau suabejoti, nes pas mane stovi dvikanalis subui ir tikrai jis gerai groja.
o su kuo lyginai? ;)

Black Scorpio
2010-04-07, 10:00 AM
prieš šnekėdamas nesąmones pasiskaityk ką rašau

leopard
2010-04-07, 10:57 AM
Imam "bulką", imam razinas... Arba geriau iš karto imam bulkutę su razinom...

Aš naudočiau tik monobloką žemadažniui. Visuomet laikys mažesnę varžą negu tiltuotas. O jei dar D klasės, tai visai puiku. Dar įdomu apie kokią galią šnekama?

Black Scorpio
2010-04-07, 11:05 AM
Imam "bulką", imam razinas... Arba geriau iš karto imam bulkutę su razinom...

Aš naudočiau tik monobloką žemadažniui. Visuomet laikys mažesnę varžą negu tiltuotas. O jei dar D klasės, tai visai puiku. Dar įdomu apie kokią galią šnekama?
nebūtinai, pvz mano atveju labai gerai būtų dvikanalis, deja monobloką turiu :D

priežastis: bosas 2x4 omai. pajungus 2 omus palaidas, per daug, pajungus 8 omus, dampingas jau net per didelis, nebemalonu klausyti. tiltu 8 omai manau butu pats tas :ku)

čia mano konkretus atvejis kaip pavyzdys :popcorn: