View Full Version : Vrx 15 inch
shnapitas
2010-05-11, 04:12 PM
Sveiki, netyčia nusipirkau toki subą :) buvau išupės is dežės, tai nuo galo lipuškė nulipdyta, net ir google.com nepadeda rasti duomenų, matosi ant subo užrašas vrx, skersmuo 38 cm. dežė padaryta su dviem fazikais ir ji sedane visiškai negroja :) gal kas galit pasakyt kur duomenis rasti tokio žemadažnio? ar gal kas pasiulys kokią dežę tokiam bosui daryti, kad žemas butu kuo minkštesnis :) mastau apie ported dežę :) mašina sedanas, oldschooline vw jetta mk1 82 metų :) reikia to boso ne kad dažytų, o kad sukurtų jaukesnį foną važiuojant :) iš anksto dekui uz patarimus
KaTiS
2010-05-11, 06:42 PM
tai foto, video inmesk, ar pasakosi subo išvaizdą vaizdžiai? :D
shnapitas
2010-05-13, 10:23 AM
tai foto, video inmesk, ar pasakosi subo išvaizdą vaizdžiai? :D
foto dabar neturiu :) masina palikta biski garaze :) reikes vakare nulekt pafotkint, o isvaizda tai baltas ir uzrasas vrx, nuo galo nuklijuotas lipdukas su duomenimis.
shnapitas
2010-07-15, 04:10 PM
Subas toks :) stai jo foto, bent kas pasakykit jo duomenys ar modeli, nes nieko apie ji neberandu
http://img190.imageshack.us/img190/3852/20100616028.jpg
Vilmantas
2010-07-16, 12:29 AM
Geras, liuks. :)
shnapitas
2010-07-16, 09:20 AM
Geras, liuks. :)
kas čia jame gero? :) gal kas pades su tiksliu modeliu? arba papasakos kokia slegine dėžę jam kalt? :) nes manau uždaroj dežej toks 15-tukas nelabai gros ir dar sedane
Nu jis kaip ir NoName.Nemanau kas tau kašką patars. Čia ne VW forumas garso gairelė daug aukščiau ir nelabai vertins šį daiktą.
Vilmantas
2010-07-16, 09:57 AM
Man patiko dviejų kultinių vardų gan vykusi samplaika. Gamintojas tikrai pagalvojo apie tai... :)
shnapitas
2010-07-16, 10:30 AM
nekeliu aš jam didelių reikalavimų :) tuo labiau kai jis groja šiuo metu iš garso kolonelių kanalų keitiklio pagalba išgautų lineikų :) radija sena :) grundig'o "žiūronai". Tiesiog noriu sužinot kokia dėžę jam sukalti :) stiprintuvas koks neatsimenu, bet lyg mc hammer, masina vw jetta mk1 :) mastau kalt apie puse bagažinės :) tai tūrio gaunasi apie 70 L
omsonass
2010-07-16, 11:34 AM
negros normaliai joks subas nuo mc hammer stiprintuvo, be garsiakalbio parametrų niekas tau nepasakys kokią dėžę sukalti reikia, jei nerasi duomenų teks eksperimento būdu dėžę daryti
Black Scorpio
2010-07-16, 11:40 AM
kalk bile ką, su tokiu stiprintuvu vistiek nieko gero neišgausi, per didelis jis tiesiog.. net jeigu uždarą padaryti, vistiek jam truks greičio, nes difuzorius didelis, o stiprintuvo Damping Factor katastrofiškai žemas
omsonass
2010-07-16, 11:54 AM
išvaizda labai panaši man į šį http://www.motorspeed.com/store_main.asp?int_catalog_id=1&int_category_id=4&int_subcategory_id=0&int_product_id=493
bet taip pat parametrų nerasta tik 500w :) mano siūlymas pradėk viską nuo pradžių atsikratęs savo stiprintuvo ir žemadažnio, nes dabar rezultatas bus nekoks
shnapitas
2010-07-16, 02:27 PM
negros normaliai joks subas nuo mc hammer stiprintuvo, be garsiakalbio parametrų niekas tau nepasakys kokią dėžę sukalti reikia, jei nerasi duomenų teks eksperimento būdu dėžę daryti
pigiai gavosi komplektas tai bus gerai :) kadangi ir radija žiūronai tai nesitikiu stebuklų, tiesiog kad grotų siek tiek geriau nei orginali sistema :) kuri beje orginaliai jetta mk1 yra mono 1 koloneles paneleje :D :D aisku pas mane ir gale 13 tukai sumontuoti ;) bet ir ju maža
shnapitas
2010-07-16, 02:49 PM
kalk bile ką, su tokiu stiprintuvu vistiek nieko gero neišgausi, per didelis jis tiesiog.. net jeigu uždarą padaryti, vistiek jam truks greičio, nes difuzorius didelis, o stiprintuvo Damping Factor katastrofiškai žemas
dar turiu kažkoki vitek stiprintuvą :) 2/1 kanalo :) gal jis tada labiau tiktu ar ir jį iškeiksit? :)
shnapitas
2010-07-16, 03:12 PM
http://www.autogidas.lt/skelbimai/mchammer--mark--ii-15320365.html (http://www.autogidas.lt/skelbimai/mchammer--mark--ii-15320365.html)
Toki stiprintuvą pigiai nupirkau :) kad jis ne muzikalus tai pastebejau parsivežęs namo ir išbandęs
peris
2010-07-16, 05:27 PM
nu jai tas pigiai yra koks 30litų, tada taip geras daiktas, bet jei koks 100 litų tai yra brangus ššš, už tiek geresni daiktai pardavinėjami
shnapitas
2010-08-11, 10:03 AM
nu jai tas pigiai yra koks 30litų, tada taip geras daiktas, bet jei koks 100 litų tai yra brangus ššš, už tiek geresni daiktai pardavinėjami
Pasiulyk geresniu daigtų. Savaji mc hammer jau pardaviau uz 150 lietuviškos valiutos :) šiandien konstruosiu dėžę vrx žemadažniui. bandymas bus padaryti ~80 litrų ported box. ryt jau galesiu papasakoti kaip sekėsi :)