View Full Version : Jeep Wrangler - sunku ka rasti
Shurkus
2005-03-08, 08:02 PM
Sveiki turiu tokia problemele. Turiu Wrangliora, susidejau biski muzikos, groja kaip ir neblogai, bet yra vienas BET :)) Vasara nusiemus stoga sedintis gale negirdi muzikos nes ten nera jokiu kaloneliu. Yra tik prieki ir bosas bagazinej.Norejau paklausti gal kas taip pat turit wrangliora ir susiduret su panasia problema ir kaip ja sprendet?? galvojau darytis dezes bet nelabai gaudausi kokiu ten reikia ir kaip jos daromos o norisi graziai pasidaryti. gal yra kaune kokiu meistriuku kurie tai daro ne uz kosmines kainas? :)) tai tiek dekui
Šarūnas
2005-03-08, 09:50 PM
Sveiki turiu tokia problemele. Turiu Wrangliora, susidejau truputį muzikos, groja kaip ir neblogai, bet yra vienas BET :)) Vasara nusiemus stoga sedintis gale negirdi muzikos nes ten nera jokiu kaloneliu. Yra tik prieki ir bosas bagazinej.Norejau paklausti gal kas taip pat turit wrangliora ir susiduret su panašia problema ir kaip ja sprendet?? galvojau darytis dežes bet nelabai gaudausi kokiu ten reikia ir kaip jos daromos o norisi graziai pasidaryti. gal yra kaune kokiu meistriuku kurie tai daro ne uz kosmines kainas? :)) tai tiek dėkui
Mashinose su nuimamu stogu priejimas prie garso padarymo - visishkai kitoks, nei "stoginese"...
Jei esi vilnietis - gali uzhlekt, pazhiuresim, patarsim. Nemokamai :)
P.S. Geriau laika sutarti ish anksto, nes su jo kiekiu - dideles problemos daba :)
AudrunasV
2005-03-08, 10:05 PM
Kaip ir kiekvienas klientas esi teisus - nori!
O ka padaryt - turetum konkreciau pasakyt. Insataliuotoju Kaune nemazai... rinkis kas tau labiausiai arciau shrdies :wink:
Shurkus
2005-03-09, 08:52 PM
Sarunai, esu ish kauno. Gal gali trumpai bent bruksteleti kuo skiraisi instaliacija su nuemamu stogu. :) nes siaip esu zalias shituo klausimu :oops:
Šarūnas
2005-03-11, 10:47 PM
Sarunai, esu ish kauno. Gal gali trumpai bent bruksteleti kuo skiraisi instaliacija su nuemamu stogu. :) nes šiaip esu žalias šituo klausimu :oops:
Kol stogas vietoje - viskas kaip ir panashu (na, gal tik didesnis ishores triukshmo lygis salone). Vat kai stoga nuimi, cia ir prasideda skirtumai. Uzhdara erdve dingsta ir reikia sukti galva, kaip padaryti, kad muzika girdetum taip pat, bent panashiai, kaip su stogu. Prasideda montavimo, garsiakalbiu pasirinkimo varianta, sub'o dezhes tipas, jo dislokacija. Plachiau, manau, paaishkins Kauno kolegos.
Shurkus
2005-03-11, 11:28 PM
Dekui, bandysim, ziesim kas gausis :))