PDA

View Full Version : Magnatai

Jonas
2005-03-09, 01:58 PM
Magant THE ROCK 600 W naujas stovi pas mane. Geras ar blogas? Ar meistras vel ne toki ishrinko? Ka apie Magnat manote?
Siaip as norejau pirkti 1 kW (tipo i ateiti ziurejau), bet meistras kuris dejo sako n* tau tokio galingo reikia.

INXS
2005-03-09, 02:05 PM
Magant THE ROCK 600 W naujas stovi pas mane. Geras ar blogas? Ar meistras vel ne toki ishrinko? Ka apie Magnat manote?
šiaip as norejau pirkti 1 kW (tipo i ateiti ziurejau), bet meistras kuris dejo sako n* tau tokio galingo reikia.
jei jis caraudio meistras tai gal isrinko kokio reikia. sakyciau gana nerimtas klausimas. Beto pirrma nusiperki poto klausi ar geras;/ Jei jis gules po lova tai labai geras, o jei jau isisdejes esi ir naudoji pagal paskirti, tai pats manau gali sprest ar jis tenkina tave ar ne.

Jonas
2005-03-09, 02:10 PM
Gailiuosi kad pries pirkdamas aparatura nebuvau tokio saito kaip sis rades:) Tai dabar kai ka galbut darytume ne taip kaip yra padaryta. O siaip idomi profu nuomone, nes as toks nesu. O si stipra naudoju apie 1 men., kol kas viskas lyg ir nieko.

Svajūnčikas
2005-03-09, 02:21 PM
Jonai, mano patarimas: NEMATUOK MUZIKOS KILOVATAIS :!:

:wink:

AudrunasV
2005-03-09, 02:22 PM
Tuomet valio! :!:

Jonas
2005-03-09, 02:23 PM
Nu be t blyn suderinamumas kazhkoks turi juk buti tarp kW.

Svajūnčikas
2005-03-09, 02:30 PM
Nu be t blyn suderinamumas kažkoks turi juk buti tarp kW.

Aha. Jei taikai į SPL, tai iš principo reikia kW.... Bet jei nori kokybiško garso, tai tam daug vatų nebūtina.

Aišku tu pasakysi, kad kartais norisi, kad pūsteltų smagiai :-D Bet tam reikia vieno normalaus gerai suprojektuoto subo ir normalių dvijuosčių komponentų komplektėlio prieky. Paprastam variantui liuks gaunasi kokybė-kaina santykis. Užmaitint galima vienu (pakankamai galios duodančiu tilto režime) keturkanaliu stiprintuvu.

Nerka
2005-03-09, 02:30 PM
Na ir kiek tu galvoji Wrms duoda tavo Magant ? :-D

Jonas
2005-03-09, 02:33 PM
Nerka tu manes neklausk is tos srities, nes as esu tik vartotojas. Todel jusu nuomone ir argumentai mane ir tedomina.

Nerka
2005-03-09, 02:36 PM
Aš norėjau papildyti Svajunčiką, kad ne tik kW groja ir nevisur jie realūs - tai yra mažai kur. Beto yra labai daug kitų svarbių parametrų ir be W.

Jonas
2005-03-09, 02:37 PM
Svajuncikas pas mane panasi sistema ir bus, tik plius elipses gale :-D Tavo nuomone apie elipses gale zinau :wink:

spydas
2005-03-09, 02:43 PM
Svajuncikas pas mane panasi sistema ir bus, tik plius elipses gale :-D Tavo nuomone apie elipses gale zinau :wink:
Nieko tokio...jei liga progresuos ir susidesi gera prieki, viena grazia diena isimesi grazu kompakta ir pabandysi "ant bajerio" vis tik "apipjaustyt" ar visai atjungt elipses. Ir suprasi, kad jos visa ta laika tik maise... :lol:

Jonas
2005-03-09, 02:47 PM
Nu bet spydas negi jos maishis gale sedintiems megautis muzika? Girdesis ne tik bumsas, bet ir shvarus muzikos garsai. Kodel jus nusistate pries elipses?
Aishku pasakysi atvaryt i Alytu ir isesti i kokia auto :) Nevermind

Nerka
2005-03-09, 02:51 PM
Todėl kad jos nesiderina su subu.

Jonas
2005-03-09, 02:59 PM
Bus matyti, atjungti visada galima, gaila tik bus isleistu monetu.

Svajūnčikas
2005-03-09, 03:02 PM
Nu bet spydas negi jos maišis gale sedintiems megautis muzika? Girdesis ne tik bumsas, bet ir shvarus muzikos garsai. Kodel jus nusistate prieš elipses?

Tai, kad žinok beveik visi per tai perėjo. O dabar norisi paprasčiausiai padėti kitam žmogui, kad jis nedarytų tų pačių klaidų.
Kol pradžioj nieko neturi apart tų dieviškųjų elipsių tai visks ok. Bet kai yra subas ir priekinė akustika.... tai tos elpisės nė pro kur :!: Nebent esi visiškas beausis....

Jonas
2005-03-09, 03:05 PM
I JAV elipsiu atgal nenuskraidinsi. Man jos nemaisis. Emma forumo deka bent jau kitus del elipsiu naudojimo informuosiu. :)

spydas
2005-03-09, 03:26 PM
Nu bet spydas negi jos maišis gale sedintiems megautis muzika? Girdesis ne tik bumsas, bet ir shvarus muzikos garsai. Kodel jus nusistate prieš elipses?

tu uosvienes soferiu dirbi ar kaip cia, kad gale sedinciu komfortas tau svarbesnis uz savo nuosava? Ar pats turi nuosava soferi ir tik gale vazineji? :lol:
Dabar nemaiso - paskui ims maisyti. kai muzika pasidarys kazkas daugiau nei "garsiai ir svariai", kai sukrausi i deze ir niekad gyvenime nebesiklausysi puses savo kompaktu, kurie pasirodo buvo shoodinai irasyti, ateis eile nutilti ir elipsem :wink:

Tadas B
2005-03-09, 03:44 PM

tu uosvienes soferiu dirbi ar kaip cia, kad gale sedinciu komfortas tau svarbesnis uz savo nuosava? Ar pats turi nuosava soferi ir tik gale vazineji? :lol:
Dabar nemaiso - paskui ims maisyti. kai muzika pasidarys kažkas daugiau nei "garsiai ir svariai", kai sukrausi i deže ir niekad gyvenime nebesiklausysi pusės savo kompaktu, kurie pasirodo buvo shoodinai irasyti, ateis eile nutilti ir elipsem :wink:

graziai parasyta, kaip kokio maironio :-D

o konkursas alte nepamaisys. TIKRAI! Pats pradejau dometis vos pries gera pusmeti, tai magas su delfinais, kiausiai (elipses), bent du subai buvo neatsiejama mano idealaus garso svajone. Po to kaip paskaitinejau biski, paziurejau ir paklausiau kauno parodoj buvusiu dalyviu, siek tiek apsiverte viskas, tiksliau isvis viskas :-D busiu vienas is nedaugelio kuris mokysis ne is savo o is kitu klaidu :-D

MidaX
2005-03-10, 12:15 AM
O ka manote apie zemesnes klases magnatus pvz: Classic? arba Blaupunkte GTA serijos?
Zinau kad yra pigus daiktai bet ar geriau uz koki boshmann ?3

Dekui

MidaX
2005-03-14, 09:28 PM
nieks nezinot ar cia per zemas lygis :(

Nerijus R.
2005-03-15, 11:14 AM
O ka manote apie zemesnes klases magnatus pvz: Classic? arba Blaupunkte GTA serijos?
Zinau kad yra pigus daiktai bet ar geriau uz koki boshmann ?3

dėkui

Mano nuomone groja geriau, nes pats girdejau ;)
Kaip kiti mano nzn, bet nemanau kad kas is viso uzsiimtu tokiais testais, nes tikrai sh dalykai tie boshman ir pan.

Nerijus R.
2005-03-15, 11:16 AM
nieks nezinot ar cia per zemas lygis :(

Rimtiems montuotojams tai manau zemokas lygis, bet manau jie montuoja jei jau turi klienta, kuris moka uz tai pinigus. Bet tokiu kurie montuojasi pas rimtus prasta aparatura tikriausiai nera daug ;)

Testuoti tokiuos dalykus manau laiko svaistymas, man paprasciausiai teko tai padaryti nes zmogus rinkosi tarp jo atsivezto ir mano pasiulyto, rezultatas buvo akivaizdus ir klausimu niekam nekilo, net ir man kalbeti nereikejo, pats isgirdo skiruma tarp noname ir pigesnio normalios firmos produkto ;)

Artūras S
2005-03-15, 11:22 AM

Kai susidesi viska elipses atjunk tai pamatysi kaip jos nepajungtos paskui suba skuta.Kitaip sakant subas su savo slegiu jas stumdo ir jos groja ne ta ka reik o ta ka nori subas.Maksimum ka gali deti tokiu atveju galiniam klausytojam tai 10 cm garsiukus.

Robertas-G
2005-03-15, 11:43 AM

Kai susidesi viska elipses atjunk tai pamatysi kaip jos nepajungtos paskui suba skuta.Kitaip sakant subas su savo slegiu jas stumdo ir jos groja ne ta ka reik o ta ka nori subas.Maksimum ka gali dėti tokiu atveju galiniam klausytojam tai 10 cm garsiukus.
reiktu prideti: su salyga kad subas groja bagazineje, o galiniai garsiakalbiai yra palangeje, tada tokios pasekmes kaip "grojimas paskui suba" yra tikros. bet jei subas padarytas padoriai, pvz bandpasas ir jo portas isvestas tiesiai i salona, tokiu atveju ar ten 10cm, ar kokios elipses - beveik jokio skirtumo.

Jonas
2005-03-15, 01:01 PM
Na pas mane subas (Rainbow free air) palanges viduryje, o elipses sonuose. Gal likimas duos ir isesit kada kokioje nors parodoje i salona ir pasakysit ar iskraipo ar neishkraipo garsa ir t.t.

Artūras S
2005-03-15, 07:35 PM
Jei taip sudeta tai kai subas juda i prieki tai elipses atgal.Visa laika priesfaziu.

Robertas-G
2005-03-16, 09:53 AM
Jei taip sudeta tai kai subas juda i prieki tai elipses atgal.Visa laika priesfaziu.
galiu garantuot, kad ant kazkokio daznio tikrai viskas juda i faze...;) realiai subui elipses gaunasi pasyvi membrana su dideliu pasipriesinimu, taip kad kartais faze sutampa, kartais prasilenkia.

Jonas
2005-03-16, 10:18 AM
Nu va vienam taip kitam taip atrodo. Bet manau isgirdus butu aishkiau :)

Bielka
2005-05-01, 11:42 AM
Taigis vakar kazkokiu budu vaziuojant atsikrate The Rock 800 (+) laidas ir prisiliete prie stiprintuvu korpuso (aisku max 1s.) ir nutylo mano muzikyte :(
Stiprintuve labai lengvai mirguliuoja zalia lempute (maitinimo, pries tai normaliai ryskiai degdavo)
Saugikliai sveiki, viska is naujo perjungiau, atjungiau net akuma pusvalandziui, bet vistiek tylu ramu...
Kas per beda gali buti ir kur Vilniuje man galetu ji paziureti. (Manuale radau jog stipras turi kazkokia elektroninia apsauga nuo trumpo jungimo...bet kaip ji veikia?

TAdzhius
2005-05-01, 10:24 PM
pabandyk ishsiardyt, pamatysi kas kur paswilo

kazhkada pajunginejaw blaupunkt gta4100 tajp pat buwo acitike, oj dawg dumeliu paruko, galwojau paskutinioji stipriui ishmushe, bet ishardzhius paajshkejo, kad nukepe wienas plonas lajdukas, kuris prisuktas prie korpuso. wel ji prilitawus prie plokshtes, stiprius uzhpeshe kajp naujas :D

galbut ir taw panashi situacija

sauliukas
2005-05-26, 04:54 PM
jo isiardyk ir greiciausiai bus kokia varza pajuodavus..taip ir uzmatysi gedima:) bet vistiek be meistru pagalbos neapsieisi.

MidaX
2005-05-26, 05:39 PM
jo isiardyk ir greiciausiai bus kokia varza pajuodavus..taip ir uzmatysi gedima:) bet vistiek be meistru pagalbos neapsieisi.
Tas magnat'as seniai arba groja arba lentynoi dulka :)

Ewil
2005-05-26, 08:56 PM
ka padarysi kad kai kuriem lengviau atrasyt "kazka" negu i posto data paziuret..

Artūras-M
2005-05-27, 12:47 AM
ka padarysi kad kai kuriem lengviau atrasyt "kažką" negu i posto data pažiūrėt..

Autorius turi teisę ir galėtų užrakinti savo temą, jeigu ji jau patapo neaktuali...