View Full Version : kaip pagerint zhema su esama dezhe...
Qrmis
2005-03-14, 09:41 AM
Sveiki,
yra subas 15" no-name`as, yra dezhe shioke tokia..ir daba tokia situacija..padavus vatu, pradeda shvilpti..:) pasizhiejau..faziko gale yra groteles..jptv..a kam jos ten?sakau gal ishdauzhyt man jas, kad oras lengviau praeitu?
ir ar nesumazhinsiu kalimo patrumpines faziko?
Aciu,
muzotonas
2005-03-14, 10:55 AM
Kokio skersmens fazikas?
Mirka.
Qrmis
2005-03-14, 11:05 AM
velnia niekad nematavau:)
kai turesiu duomenis pranesiu.. bet taip kokiu 10-12cm jauciu:/
MidaX
2005-03-15, 08:58 PM
velnia niekad nematavau:)
kai turesiu duomenis pranesiu.. bet taip kokiu 10-12cm jauciu:/
Ne per didelis skersmuo :shock:
nu man tai ne, mano 12' kilbasatnikam gamintojas siulo 10x30 cm vamzdzius
Qrmis
2005-03-17, 10:30 AM
niu va issimatavau...tai skersmuo butu ~12cm, o ilgis ~10,5-11cm.
su buitine liniuote matuota, tad truputi gali buti paklaidos:)
Laukiu pasiulymu...ir patarimu, kas mazhdaug butu pailginus ar sutrumpinus pazika..
Thnks,
taigi ten pas tave plasmasgalys istumtas - nueik i senukus (pries tai i VB) nusipirk tokio diametro kanalizacijos vamzdzio metra ir metalo pjukleli su remeliu. Prisidaryk skirtingo ilgio vamzdziu ir kaitaliok, kol patiks garsas. Cia tau nieks tiksliai nepasakys "dek 17,5 cm ir gros labai gerai"
Qrmis
2005-03-17, 11:01 AM
tai ash suprantu, kad taip ir reikes daryt, bet mane domina ish principo kas daug mazh keichiasi keichiant ilgi....
o kad pakeitinet reikes, tai butinai, bet kai bus bent kiek shilchiau..dregna dabar jau labai.
P.S. sorry, bet vakar VB jau nebedirbo :oops:
kiek as pastebejau zaisdamas su WinISD, is principo trumpinant faziko ilgi kyla rezonacinis daznis ir gauseja slegio, o ilginant atvirkstinis procesas vyksta, tuo budu pasiekiamas gerokai geresnis rezultatas zemesniu dazniu juostoje
Qrmis
2005-03-17, 12:04 PM
ta prasme...jei gerai supratau...trumpinant gaunam daugiau slegio..ilginant grazhesni zhema?
tai...reik daryt kokiu 2cm ilgio fazika :-D