PDA

View Full Version : Gamyklinis stiprekas masinai?

Dziugas
2005-04-01, 11:41 PM
Sveiki.
Neseniai suzinojau toki dalyka, kad kaikuriose maisnose pvz. bmw buna imoontuoti gamykliniai stiprintuvai, tai yra pajungti nuo paprastu isejumu is mago ir kazkur giliai uzslepti viduje.
Sita dalyka suzinojau kai jungiau maga savo masinai pas elektrika, jis sako kad pas mane irgi gali buti toks.matavo varzas, ziurejo bet taip iki galo ir nedamatavo.
pajungtas magas 25*4w galios, bet pagal garsa atrodo lyg ir daugiau butu.
masina ford mondeo `95m., tai gal kas zinot yra cia toks dalykas ar ne?

MidaX
2005-04-02, 01:43 AM
Nu abejojiu :) nx ji slept reikia? :roll:

atvortke
2005-04-02, 07:08 AM
midax nezinai nesakyk uzpisa tokie vaikai nezino o kakaryne paleide.....
taip stiprintuvas yra bet dabar nepasakysiu kur tiksliai, sakyciau kikpanelej desinej arba kairej pusej.

AudrunasV
2005-04-02, 12:43 PM
Taip, kai kurie automobiliai turi savo gamyklinius (jei taip galima pavadint) stiprintuvus. Kaikurie turi net DSP (pvz BMW nuo 2000m, bet ne visi). Na 4x25W tai butu jau nemazai.. paprastai buna nuo 7 iki 20W stiprintuvai..

Dziugas
2005-04-02, 03:06 PM
Taip, kai kurie automobiliai turi savo gamyklinius (jei taip galima pavadint) stiprintuvus. Kaikurie turi net DSP (pvz BMW nuo 2000m, bet ne visi). Na 4x25W tai būtų jau nemazai.. paprastai būna nuo 7 iki 20W stiprintuvai..
25*4 tai mago galia. o gal netycia koki puslapi zinot kur raso apie tuos stiprintuvus, konkreciai tai maniskio, jei yra, domintu charakteristikos.
dekui.

AudrunasV
2005-04-02, 09:18 PM
realiai automobilinis grotuvas turi 2x12 - 17W... jei butu bent po 45 - butu labai faina :lol:

AudrunasV
2005-04-02, 09:19 PM
ups... 4x12-17....

MidaX
2005-04-03, 12:08 AM
midax nezinai nesakyk uzpisa tokie vaikai nezino o kakaryne paleide.....
taip stiprintuvas yra bet dabar nepasakysiu kur tiksliai, sakyčiau kikpanelej desinej arba kairej pusej.

Ko cia loji? :twisted: idomu kuris cia is musu mazvaikis :-D

atvortke
2005-04-03, 07:48 AM
bet bent jau postuose to nesimato, ai krc nesimusant galesim isiaiskint varzybose arba po ju tinka?beja, kiek laiko uzsiimineji audio apratura automobiliuose? kiek auto jau esi padarėes kad zmoinm nebutu geda duris atsidaryt ar bagazines dangti pakelt?aa? nei vienas manoi klientas neturejo jo priekaishtu-iskyrus viena.

Aiwaras
2005-04-03, 10:37 AM
bet bent jau postuose to nesimato, ai krc nesimusant galesim isiaiskint Varžybose arba po ju tinka?beja, kiek laiko uzsiimineji audio apratura automobiliuose? kiek auto jau esi padarėes kad zmoinm nebutu geda duris atsidaryt ar bagažinės dangti pakelt?aa? nei vienas manoi klientas neturejo jo priekaishtu-iskyrus viena.
Tai taip iseina dalyvausi pro klaseje? su kokia auto?

MidaX
2005-04-03, 01:57 PM
bet bent jau postuose to nesimato, ai krc nesimusant galesim isiaiskint Varžybose arba po ju tinka?beja, kiek laiko uzsiimineji audio apratura automobiliuose? kiek auto jau esi padarėes kad zmoinm nebutu geda duris atsidaryt ar bagažinės dangti pakelt?aa? nei vienas manoi klientas neturejo jo priekaishtu-iskyrus viena.

Prajuokinai tu mane :-D Jau soki i kova :smt067

1. Kad as ne vieno tavo darbo ar posto niekada NESUKRITIKAVAU :!: , kad tu cia man giriesi kad tavo instaliacija ispudinga.
2. As aparaturos nemontuoju, o tik ja domiuosiu ir i jokias varzybas vaziuoti net nesirosiu. Ir ne viskas matuojama pagal car audio zinojima, susitinkam kurnors kases aikstelei paziuresim kas ka padarys :-D

Krc jei dar turi klausymu tai rasyk i meila, o ne cia tersk foruma :!:

atvortke
2005-04-03, 01:59 PM
na pats sakai kad tik domiesi bet tu rasineji kaip uz mane jaunesnis 5 metai nu krc paskaityk postus savo ir pamatysi. nevisi bet tikrai nemazai tokiu postu/

Arvydas
2005-04-03, 02:03 PM
tuoj draka bus.... :D

atvortke
2005-04-03, 02:14 PM
nieko nebus :-D skirtingi kaimai musu gerai baigiam, o sitas kur su citrina tegul surimteja ir nepasirodo jaunesnis uz mane :twisted:

Tadas B
2005-04-03, 02:45 PM
Jums skiriamas ,,Metu Nevykeliu" titulas ;)

atvortke
2005-04-03, 03:10 PM
man ji prasom per varzybas iteikt :lol:

MidaX
2005-04-03, 03:59 PM
Nu abejojiu :) nx ji slept reikia? :roll:

Beto kur tu matai mano zodziuose tikslu pasakyma kad yra taip ar taip "nu abejojiu" nereiskia "tikrai ne"
ar mokykloi taves skaityt nemoko ar pats begi is pamoku? :-D
aik gal tu geriau pamokas paruost :D