View Full Version : Renkuosi Magnetola,prašau patarimų
linxzmaz
2011-03-16, 10:03 PM
Sveiki.Ruošiuosi pirkti magnetola tačiau nenoriu pirkti aklai.Noriu kokybes už gera kaina iki 500(už dėvėta) žinau kad usb kokybė neprilyksta CD tačiau usb labai patogus pvz kur nors skubant patogu isirašyti muzika.Todėl norisi jog maga palaikytu usb.Bet kartu norisi ir geros kokybes klausant CD. Gal kas padės išsirinkti?
voorn12
2011-04-21, 12:26 PM
Sveiki.Ruošiuosi pirkti magnetola tačiau nenoriu pirkti aklai.Noriu kokybes už gera kaina iki 500(už dėvėta) žinau kad usb kokybė neprilyksta CD tačiau usb labai patogus pvz kur nors skubant patogu isirašyti muzika.Todėl norisi jog maga palaikytu usb.Bet kartu norisi ir geros kokybes klausant CD. Gal kas padės išsirinkti?
Už 500lt gali naują megnetolą įsigyti su visais savo išvardytais parametrais. Stenkis manau žiūrėti į tokius vardus kaip Pionner, Sony.
Aš tik mėgėjas, kiek žinau tiek ir patariau. Jai nori profesonaliasnės pagalbos, palauk :)
Imbocilas
2011-04-21, 01:29 PM
Alpine CDA-105ri :beer:
peris
2011-04-21, 02:44 PM
Už 500lt gali naują megnetolą įsigyti su visais savo išvardytais parametrais. Stenkis manau žiūrėti į tokius vardus kaip Pionner, Sony.
Aš tik mėgėjas, kiek žinau tiek ir patariau. Jai nori profesonaliasnės pagalbos, palauk :)
kodėl nežiūrėti sony ir pioneer? šie gamintojai, kaip ir visi kiti, turi ir gerų modelių ir prastesnių
atvortke
2011-04-24, 04:31 PM
peri, atidžiau skaitom :D
peris
2011-04-24, 06:44 PM
oj, mano klaida ;)
Black Scorpio
2011-04-25, 12:09 AM
taigi parašyta kad 500lt už naudotą, be to už 500lt naujo kokybiško grotuvo nepaimsi. Tas, kad jis skaitys iš USB ir garse nera trikdžių dar nereiškia, kad jis kokybiškas