PDA

View Full Version : padėkit su stiprintuvo reguliavimu

pampluze
2011-03-22, 06:17 PM
Sveiki gerieji žmones, gal galite kas pasakyti ką reiškia ant stiprintuvo tokie reguliatoriai:
1, Xover ten nuo 50Hz iki 250Hz
2, Fire ten nuo 0dB iki 12 dB
3, Gain ten nuo min iki max

Tai gal galite pasakyti ką jie reguliuoja ir koks efektas nuo ju gaunasi, nelabai suprantu kaip čia juos nustatyti norint išgauti gražesni garsa. gal eina suregulioti kaip skirtingai kad garsas butu minkštesnis ar kietesnis :)

lipocino
2011-03-22, 08:03 PM
"Pagooglink" ir pažėk kas ką reiškia :) o dėl regulevimo, tai reguliuok ir žiūrėk kaip tau gražiau skamba:) bent jau aš taip darau :)

omsonass
2011-03-23, 09:33 AM
Sveiki gerieji žmones, gal galite kas pasakyti ką reiškia ant stiprintuvo tokie reguliatoriai:
1, Xover ten nuo 50Hz iki 250Hz
2, Fire ten nuo 0dB iki 12 dB
3, Gain ten nuo min iki max

Tai gal galite pasakyti ką jie reguliuoja ir koks efektas nuo ju gaunasi, nelabai suprantu kaip čia juos nustatyti norint išgauti gražesni garsa. gal eina suregulioti kaip skirtingai kad garsas butu minkštesnis ar kietesnis :)

1. xover yra filtras gali reguliuoti žemų dažnių diapazoną iki kiek jiems groti, dažniausiai statoma apie 80 Hz
2. kai parenki pirmu variantu iki kiek Hz groti bosui gali dar nuo to taško pastatyti kirtimo statumą
3. gain - garso lygio reguliatorius

Black Scorpio
2011-03-23, 09:40 AM
1. xover yra filtras gali reguliuoti žemų dažnių diapazoną iki kiek jiems groti, dažniausiai statoma apie 80 Hz
2. kai parenki pirmu variantu iki kiek Hz groti bosui gali dar nuo to taško pastatyti kirtimo statumą
3. gain - garso lygio reguliatorius
turiu negerą nuojautą, kad 2 punktas bus ne kirtimo kampas (čia jau nebent geresniuose stiprintuvuose tik) o elementarus bass boost'as :rolleyes:

omsonass
2011-03-23, 09:53 AM
turiu negerą nuojautą, kad 2 punktas bus ne kirtimo kampas (čia jau nebent geresniuose stiprintuvuose tik) o elementarus bass boost'as :rolleyes:
galimas variantas, kad ten bus tik pastiprinimas boso dažnių juostos lygį pakelti

pampluze
2011-03-26, 09:48 PM
aš nežinau yra pas mane ant stepro bass boost ten 0 dB, 6 dB ir 12 dB dar yra LPF nuo 40 iki 400 ir HPF nuo 40 iki 400 ir ajšku yra tie Gain ir XOVER tai nzn kaip ten viska reik sureguliuoti kad subas graziau grotu, gal kas ka galite patarti? :)