PDA

View Full Version : Garso izoliacija ir pasaliniu triuksmu salinimas

SWindler
2005-04-06, 04:50 PM
Sveiki,
taigi iskilo toks klausimas.
Kai daroma garso isoliacija tai isklijuojama bituku ar kazkuo taip pat paziurima kad nieks negirgzdetu ir viskas?
o kaip su duru gumom? T. y. kai masina senesne ten jos jau nuo gyvenimo susispaude apsitryne ir nebeatlieka savo funkciju... Taigi isklijuoji viska o vistiek girdisi vejo svilpimas..
Ar cia tai ieina i darbu sarasa, t. y. jei as nuvarsiu masina sakysiu padarykit kad viduj butu tylu tai firmele paziures ta dalyka ar kol nepasakysi nieks nedaris..
Cia toks gal kvailas klausimas bet man idomus:)

Ramunas
2005-04-06, 08:33 PM
:wink:
Veju svilpimas atsiranda del masinos:
1. barkstelejimo (lengvu avatriju) , reikia ziuret gal tas dureles galima dar kazkaip pareguliuot ;-)
2.Del suplysusiu gumu (tada keiti gumas)

O kad gumos butu visiskai susispaudusios ,neatliktu savo funkcijos (sandarumo) dar taip neteko matyt .

Robertas-G
2005-04-07, 10:43 AM
visada turekit minty, kad is senos masinos naujos nepadarysi :!:

Artūras-M
2005-04-07, 10:55 AM
visada turekit minty, kad is senos masinos naujos nepadarysi !:

Eik eik ? Mano manymu ir remiantis mano patirtim, viskas priklauso nuo investuotų pinigų kiekio ir įdėto darbo.

Svajūnčikas
2005-04-07, 11:28 AM
visada turekit minty, kad is senos masinos naujos nepadarysi !:

Eik eik ? Mano manymu ir remiantis mano patirtim, viskas priklauso nuo investuotų pinigų kiekio ir įdėto darbo.

Money makes the world go round :!:

Kai pažiūriu kartais Discovery ar MTV kai seną surūdijusį laužą už 000.000USD paverčia democaru tiungo parodai, tai suprantu, kad net ir iš mano Mazdos galima būtų padaryti "caca lialia" mašiną :-D

SWindler
2005-04-07, 12:02 PM
:wink:
Veju svilpimas atsiranda del masinos:
1. barkstelejimo (lengvu avatriju) , reikia žiūrėt gal tas dureles galima dar kažkaip pareguliuot ;-)
2.Del suplysusiu gumu (tada keiti gumas)

O kad gumos būtų visiskai susispaudusios ,neatliktu savo funkcijos (sandarumo) dar taip neteko matyt .

ok reiks tada ziuret dar kas pasandarint ar pareguliuot ...
gumos tai nesuplyše bet jau nepirmos jaunystes ir kazkaip galvojau kad del ju.