View Full Version : patikrinti žemę
Cezarijus
2011-04-13, 07:52 AM
Labas rytas,
reikia kad kas patikrintų mago P77 žemę, kartais fonuoja kairė pusė, kartais visai išsijungia. Geriau Vilniuje.
omsonass
2011-04-13, 08:05 AM
Labas rytas,
reikia kad kas patikrintų mago P77 žemę, kartais fonuoja kairė pusė, kartais visai išsijungia. Geriau Vilniuje.
testeriu pats gali patikrinti, nėra sudėtinga, prie stipro ir grotuvo sumainyk tulpes vietomis taip išsiaiškinsi ar linijiniai tvarkingi, gali nuo mago korpuso pridėti laido galiuką į tulpių korpusą ir jei prapuls pašaliniai garsai tai greičiausiai grotuve problema, yra variantų pačiam nusistatyti problemą, bet šitie pioneer jautrūs tikriausiais teks grotuvą vežti į remontą
Cezarijus
2011-04-13, 08:26 AM
problema tame kad nevisada blogai būna. Šiandien ryte atsisėdu važiuot į darbą fonuoja, po 5 min fonavimo nebeliko nes per duobes pravažiavau :) o čia normalu kad tik vienoje pusėje fonavimas girdisi? P.S. neturiu testerio.... su elektra nedraugauju :)
BartekZ
2011-04-14, 09:59 PM
Mano nuomone, tai bėda ne grotuve, nes kiek esu girdėjęs nudegusios žemės variantų, tai fonuodavo abejos pusės. Dar šiek tiek pakentėk ir apkeisk tulpes. Jei po pasivažinėjimo per duobes fonavimas persikels į kitą pusę, bus aiškiau kur ieškot sliekų :)
Cezarijus
2011-04-14, 10:01 PM
Mano nuomone, tai bėda ne grotuve, nes kiek esu girdėjęs nudegusios žemės variantų, tai fonuodavo abejos pusės. tai kur sliekų ieškoti? :sorry: ar gali pvz stiprintuvo "žemė pabegti" ar kažką panašiai?
BartekZ
2011-04-14, 10:05 PM
tai kur sliekų ieškoti? :sorry:
Lieka lineikos ir stiprintuvo žemė :) nors įtariu, kad ir stiprintuve bus bendra žemė.
BartekZ
2011-04-14, 10:07 PM
Pakentėk dar kelias dieneles apsikeitęs tulpes :) man nuojauta kužda, kad bus lineikos, nes nušokus žemė nemanau, kad papurčius sugrįžta atgal :popcorn: