PDA

View Full Version : Bandpass dežė arba nebutinai

Titleist
2011-04-19, 11:17 PM
Laba vakara, ieškau patarimo. Pasistengsiu savo norus išdestyti kuo aiškiau.

Noriu sub'o į universalo bagažinę. Noriu gilaus, sodraus bosinio garso, truputi slėginio.

Taigi galvoju apie bandpass tipo dėžę, nes kiek esu girdėjęs ji būtent tuo ir pasižymi. Mano aukso puodas sub'ui iki 300-350lt (bendrai su mediena dėžei ir visa kita...). Dėžę gaminsiuosi pats.

Na ir mano klausimai būtu tokie:

Kokių modelių ir firmų sub'us pasiūlitumėte uždaryti i bandpass'a?
Galbūt atsirastų geranoriškų piliečių kurie numestų nuorodų su bandpass tipo dėžiu skaičiuoklėmis arba tikslių brežinių konkriačiam sub'o modeliui?
Pagrindas ką noriu padaryti tai kaip sakant iš mažo padaryti daug. Nesivadovaudamas RMS kiekiu.

Vilmantas
2011-04-20, 07:20 AM
Paprasta. Jei tau reikia būtent band'passo - tai perki gatavą iš Autopliuso kokio MAGNAT - ir bus tau bandpasas.

Titleist
2011-04-20, 11:17 AM
As jau minejau, kad noriu dėžę darytis pats. Tada klausiu kitaip. Kokį žemadažnį garsiakalbi siūlot ~250-300lt? Kad tik nebutu plaktukas.

shnipiz
2011-04-20, 12:04 PM
pirk mano hammerį, pasidarysi fazikinę dėžę - galėsi ir muzikos pasiklausyti, o esant norui - ir stogą palinguoti :)

Black Scorpio
2011-04-20, 12:53 PM
Klausimas nr1: kiek yra patirties garsiakalbių dėžių gamyboje? bandpass'as labai kaprizingas daiktas....

Titleist
2011-04-20, 01:08 PM
Esu daręs dvi fazikines ir viena uždarą. Rezultatais patenkintas, taigi dabar noriu pabandyti padaryti bandpass. Ir internete tikslūs matmenys nesimeto kiek mačiau. Radau alpine SWS-1222d garsiakalbį uz prieinamą kainą. Kokios nuomonės apie jį?