PDA

View Full Version : Alpine technika, kokios ji kokybės?

voorn12
2011-04-21, 12:20 PM
Sveiki,
mano mašinoje visą gyvenimą buvo įdėta sena JVC kasetinės magė. Ir dabar atėjo laikas ją keisti. Ir visur kur beieškočiau naujų magnetolų, susiduriu su ALPINE technika. ALPINE technikos visur pilna ir skelbimuose, ir parduotuvėse... Kažkaip keista ją visur matyti, nes nieko neesu apie ją girdėjęs.
Gal galite parašyti atsiliepimus apie ALPINE techniką ar ji gera, ar bloga, ar verta ALPINE techniką išvis pirkti, ar geriau pasirinkti kažką kitą?

P.S. Žinau, kad išlazdavosite visi, kad nieko nenusimanau ir t.t. Bet labai prašau padėkit ko prašau :sorry:

KaTiS
2011-04-21, 04:09 PM
alpinės cda serijos magai neblogi taip pat ir stiprintuvai. Subai ir garsiakalbiai labiau triukšmavimui negu kokybei bet savo darbą atlieka tikrai gerai. :D

voorn12
2011-04-21, 05:54 PM
alpinės cda serijos magai neblogi taip pat ir stiprintuvai. Subai ir garsiakalbiai labiau triukšmavimui negu kokybei bet savo darbą atlieka tikrai gerai. :D
Tai taip išeina, kad neverta žiūrėti į ALPINE techniką, nes aš mėgstu kokybę?!

P.S. Nenoriu kurti naujos temos, tai gal galite išvardinti gamintojus į kuriuos verta kreipti dėmesį?

Jazzas
2011-04-21, 06:21 PM
Seas by Lotus, Scan speak, Focal, DLS, Brax, Pioneer PRS, Dynaudio, Phass... čia aš apie garsiakalbius :)

KaTiS
2011-04-21, 09:44 PM
Tai taip išeina, kad neverta žiūrėti į ALPINE techniką, nes aš mėgstu kokybę?!

P.S. Nenoriu kurti naujos temos, tai gal galite išvardinti gamintojus į kuriuos verta kreipti dėmesį?

galvos tinka kokybei, stiprintuvai irgi nieko.. viskas priklauso nuo kainų kategorijos ir norimos kokybės.