View Full Version : Audi 80 (b4) 92m.
BartekZ
2011-05-02, 10:45 PM
Sveiki,
Klausimėlis žmonėm, kurie yra montavę kažką nemažo į šito audi dureles. Kaip ten reikalai su 20cm garsiakalbiais būtų? Beje, jei tai kanors keičia, tai langai mechaniniai :) Kiek info radau, tai ten vietos ligu nemaža, bet manau žinantiems ir mačiusiems realiai bus nesunku atsakyti...:beer:
omsonass
2011-05-03, 12:00 AM
Sveiki,
Klausimėlis žmonėm, kurie yra montavę kažką nemažo į šito audi dureles. Kaip ten reikalai su 20cm garsiakalbiais būtų? Beje, jei tai kanors keičia, tai langai mechaniniai :) Kiek info radau, tai ten vietos ligu nemaža, bet manau žinantiems ir mačiusiems realiai bus nesunku atsakyti...:beer:
su langais tik el. gali sutalpinti 20cm. su irklais 16cm. Pas mane 25 sutilpo alnico magnetu kitokiu būtų netilpe, nes į varikliuką remtūsi
skiesflyer
2011-05-03, 09:38 AM
su langais tik el. gali sutalpinti 20cm Na turėtu tilpti ir su mechaniniais pakelėjais. Juk telpa pas musu bendrą pažįstamą :beer: Tik rankenėle vos per kelis mm prasilenkia nuo grotelių. :D
omsonass
2011-05-03, 11:44 AM
Na turėtu tilpti ir su mechaniniais pakelėjais. Juk telpa pas musu bendrą pažįstamą :beer: Tik rankenėle vos per kelis mm prasilenkia nuo grotelių. :D
ai tikrai yra pas vieną forumietį sutalpinta ir 20cm. dėkui už pataisymą, bet langą darinėti manau jau sudėtinga :)
skiesflyer
2011-05-03, 11:59 AM
bet langą darinėti manau jau sudėtinga :) Na ten labai arti, bet atsidaro :ku)
BartekZ
2011-05-03, 02:07 PM
Jei kažkam tilpo, tai tilps ir man :ku) Sistema trijuostė, tai tiek daug įtakos neturės pačio garsiakalbio padėtis, kanors sugalvosiu:boo:
Dėkui, vyrai, už atsakymus :beer:
P.S. gal turit to bendro pažįstamo podiumų foto? mažiau reikės kankintis dizaino klausimais, kad neatrodytų podiumas "išsišokėlis - svetimkūnis" :)
skiesflyer
2011-05-03, 02:28 PM
gal turit to bendro pažįstamo podiumų foto?
Deja ne, jis neviešina savosios sistemos, dėl suprantamu priežasčių.
BartekZ
2011-05-03, 02:36 PM
Dėl tų pačių priežasčių nėra taip lengvai surasti idėjų konkrečiam atvejui :rolleyes: na reikės kažką savo sugalvot :) už geros savaitėlės, gal šiek tiek daugiau, manau pradėsiu savo eksperimentinį projektėlį :)
Deja ne, jis neviešina savosios sistemos, dėl suprantamu priežasčių.
omsonass
2011-05-03, 03:56 PM
toks paprastesnis pvz. http://www.audiodiy.lt/audi_garsiakal.php
BartekZ
2011-05-03, 08:38 PM
Šitą buvau matęs anksčiau. Kažką panašaus reikės daryti. Tik turiu įtarimą, kad as visą "kišenę" kartu su podiumu dažysiu bamperių dažais :)
omsonass
2011-05-03, 10:43 PM
Šitą buvau matęs anksčiau. Kažką panašaus reikės daryti. Tik turiu įtarimą, kad as visą "kišenę" kartu su podiumu dažysiu bamperių dažais :)
struktūra pūsk arba odos imitacija, bet brangu ir negavau Lietuvoje, svarbiausiai gerai pasiruošk.
BartekZ
2011-05-03, 10:53 PM
Su paruošimu nebus jokių problemų, rankos tam tinkamos ir praktikos pakanka:beer: o oda kažkaip man nelabai prie širdies, bet net nesugebėčiau nurodyt priežasties kodėl, tiesiog...:D