View Full Version : Ką manot apie cadence?
Imbocilas
2011-05-18, 08:33 PM
Ką manot apie Cadence WB12-4 suba? Koke jų kokybė grojimo?<-----Svarbiause. Aš ieškau įkandamos kainos subo kur grotų žemai. Mano akį patrauke jo kaina ir deklaruojamas galingumas.
Ir dar šitas subas turi vieną 4 omų ritę, ar galečiau aš pajunkt du tokius subus sutiltavus ir gaut 2 omus?:confused:
BartekZ
2011-05-18, 09:54 PM
Dėl grojimo kokybės nežinau, bet dėl pajungimo, tai gali. Sujungus du keturių omų žemadažnius lygiagrečiai gausis 2 Ohm.
Black Scorpio
2011-05-19, 07:17 AM
praktiškai visi Cadence yra grynos pompos, su visomis iš to sekančiomis išvadomis :)
Imbocilas
2011-05-19, 02:36 PM
Grynos pompos? Kaip suprast :)? Tipo atsilikeliai gamino :)?:respekt:
Black Scorpio
2011-05-19, 06:37 PM
Grynos pompos? Kaip suprast :)? Tipo atsilikeliai gamino :)?:respekt:
didelė eiga nu, nemažai srauto, žemas gana palaidas ir lėtas. srautui gauti neblogai.... :)
Imbocilas
2011-05-20, 12:46 AM
Kaiptik man :):)
spydas
2011-05-20, 11:11 AM
Ką manot apie Cadence WB12-4 suba? Koke jų kokybė grojimo?<-----Svarbiause. Aš ieškau įkandamos kainos subo kur grotų žemai. Mano akį patrauke jo kaina ir deklaruojamas galingumas.
Ir dar šitas subas turi vieną 4 omų ritę, ar galečiau aš pajunkt du tokius subus sutiltavus ir gaut 2 omus?:confused:
Pavelta terminologija biškį - gali ir susipainioti. Subai nesitiltina :D sujungus juos tokius 2 lygiagrečiai - gausi bendrą varžą 2 Om. Čia OK. Tačiau tais gautais 2 omais tiltinant du stiprintuvo kanalus (jei tai turėjai omeny), gausis apkrova 1 Om kanalui, kas daugumai stiprintuvų gali būt mirtis. Tokiu atveju turi ieškot arba stiprintuvo, kuris veža 1 Om kanalui, arba tiesiog imi D klasės monobloką - smarvės paprastai jie turi kad porą "pompų" ištampyt, dėl 2 Om nesiparina plius taupys elektrą :D
Imbocilas
2011-05-20, 01:47 PM
Pavelta terminologija biškį - gali ir susipainioti. Subai nesitiltina :D sujungus juos tokius 2 lygiagrečiai - gausi bendrą varžą 2 Om. Čia OK. Tačiau tais gautais 2 omais tiltinant du stiprintuvo kanalus (jei tai turėjai omeny), gausis apkrova 1 Om kanalui, kas daugumai stiprintuvų gali būt mirtis. Tokiu atveju turi ieškot arba stiprintuvo, kuris veža 1 Om kanalui, arba tiesiog imi D klasės monobloką - smarvės paprastai jie turi kad porą "pompų" ištampyt, dėl 2 Om nesiparina plius taupys elektrą :D
Supratau :old::respekt:. Gerai, kad dar nejungiau nieko. Buvau įsikirtes kad stipras mano prie 2 omu dirba. Visai nepagalvojau, kad pajungus jį tiltu gaunas 4 omai...
manacas
2011-05-22, 12:39 PM
pajungus tiltu, gaunasi 1 omas!
Imbocilas
2011-05-22, 10:10 PM
rakinam :)