View Full Version : Nokia mobiliūjų telefonų navigacija
MetaLLiovas
2011-05-25, 05:34 PM
Turiu X6 ir naudojuosi Ovi žemėlapiais. Automobilyje ši navigacija gali tapti tikru galvos skausmu nes turi daugiau trūkumų nei privalumų: parenka netinkamus maršrutus, rodo ten kur negalima važiuoti, nevisada perspėja apie greičio apribojimus ir šiaip š mala. Ką manot apie šio tipo navigacija, beje įdomu sužinoti kaip ji veikia kituose Nokia modeliuosia.
peris
2011-05-25, 07:17 PM
aš naudoju c5 nokia, tai viskas ten tvarkoj :) tik kaikurių gatvių neranda (na aišku ta gatvė gal šimtas ar du šimtai metrų ir pora namų) ir labai nepatogi paieška, o šiaip tai normaliai vesdavo mane visur, kur tik reikdavo
KaTiS
2011-05-27, 03:20 PM
mano x6 irgi maldavo š bet nesenai išėjo atnaujinimas kone viso telefono softo - mapų, playerių ir tt.. tai dabar normaliau. bet vienaip ar kitaip telefonas skirtas muzikai taip pagrindinis dėmesys ir buvo skirtas muzikai tai reiškia labiau jaunimui o jiem (mum) tos navi nelabai ir reikia, :) ir siaip tos noskes su simbyan lagint mėgsta.. gal dabar pradės normalias kept kai sudarė sutartį su windows:confused2:
peris
2011-05-27, 08:17 PM
nu nepasakok, maniškė symbian visiškai nelagina..ir nors aš save priskiriu prie jaunimo, bet man navi reikalinga, o paklausyt muzikėlės visai nereikia per telefoną...
"Symbian (9.3)
S60 3rd Edition, Feature Pack 2
Processor:
Single core, ARM 11, 600 MHz
Memory:
128 MB RAM / 256 MB ROM"
va ką rašo apie maniškį..retkarčiais būna, kad rašant sms sulagina ir įjunginėjant navi ilgiau užtrunka, visa kita labai greitai veikia