PDA

View Full Version : Garso problema

M.S
2011-07-21, 05:47 PM
Sveiki,
Turiu gan didele problema ir norėčiau jusų pagalbos. Tai va pastačiau stiprintuvą Crunch MXB 4150i 1200watts keturių kanalu ant keturių kalonkių aišku ir rezultatas toks kad nėra normalaus galingo garso. O garsas butu toks kaip grotu be stiprintuvo pajungtas. Stiprintuvas yra aišku pareguliotas ant MAX. Tai tokia problema yra. Padėkit kas kaip galit bučiau dėkingas...???:mad:

peris
2011-07-21, 05:59 PM
visų pirma jis nė iš tolo neturi 1200w..duok dieve pusė būtų, kurios turbūt nėra. O kodėl tau jis negroja tai niekas nepasakys, nes neaišku, kaip ir ką ten tu pajungęs. koki maitinimo laidai, koki kontaktai, koks instalas ir panašiai

MBumcik
2011-07-21, 08:04 PM
Sveiki,
Turiu gan didele problema ir norėčiau jusų pagalbos. Tai va pastačiau stiprintuvą Crunch MXB 4150i 1200watts keturių kanalu ant keturių kalonkių aišku ir rezultatas toks kad nėra normalaus galingo garso. O garsas butu toks kaip grotu be stiprintuvo pajungtas. Stiprintuvas yra aišku pareguliotas ant MAX. Tai tokia problema yra. Padėkit kas kaip galit bučiau dėkingas...???:mad:

Kaip minėjo stiprintuvo galingumas neturi nieko bendro su skaičiukais 1200W (tikru ten ~4x100W gal iš bedos ir gausi).
Esu girdėjes kaip jis groja – nei vidutinių , nei aukštų jis visiškai negroja (neturi balso) –
jungti prie priekinės akustikos KATEGORIŠKAI DRAUDŽIAMA :old:, bet žemus visai neblogai išgroja. Jei nenori eiti ilga eksperimentu kelią – tai yra tik vienas variantas , dėl kurio ji galima palikti :
Tai pradinio lygio instale jei mašina – universalas, kur bus naudojama su x2 elipsem į gala ir tik kokybiškoje dežėje tinkamo litražo! Pajungimas prie elipsių tik tiltu.

p.s. Tegul gale sau Bumpsi :D .

M.S
2011-07-21, 08:39 PM
Dėkui už pagalba tikrai jis man irgi pasirodė itartinas dėl galios. Dabar nusprendžiau dėti koki Hifonics Titan 4-kanalu. Ka jus manot apie ši daikta. Aišku kad ir suba.???

darializ
2011-07-21, 09:00 PM
Kaip minėjo stiprintuvo galingumas neturi nieko bendro su skaičiukais 1200W (tikru ten ~4x100W gal iš bedos ir gausi).
Esu girdėjes kaip jis groja – nei vidutinių , nei aukštų jis visiškai negroja (neturi balso) –
jungti prie priekinės akustikos KATEGORIŠKAI DRAUDŽIAMA :old:, bet žemus visai neblogai išgroja. Jei nenori eiti ilga eksperimentu kelią – tai yra tik vienas variantas , dėl kurio ji galima palikti :
Tai pradinio lygio instale jei mašina – universalas, kur bus naudojama su x2 elipsem į gala ir tik kokybiškoje dežėje tinkamo litražo! Pajungimas prie elipsių tik tiltu.

p.s. Tegul gale sau Bumpsi :D .
rasote ir nezinote ka rasote... net ir silpniausias stiprintuvas turintis vos 25W gali taip uzgroti, kad uzspaus jum ausis... aisku kokybe cia jau visai kiti reikalai. jei tu perdaug nesigilini i kokybe, ir nori kad tik parekautu, tavo turimas stiprintuvas pilnai tave patenkins. tikrink instaliacija. visu pirma ka padaryk, tai perziurek koloneliu laidus, ar nesumaisyti pliusai su minusais. o veliau jau magnetolos nustatymai, laidai (koloneliu, maitinimas, liniiiniai) ir galu gale instaliacija akustikos..

tad kol nepatikrinai siu dalyku nepulk pirkti kito.

M.S
2011-07-21, 11:09 PM
žodziu pas mane yra 2,5mm2 laidai į koloneles nuvesti ir 10mm2 užmaitintas stiprintuvas ir magas nuo akumo pajungtas. Tai kas dar gali buti blogai visai nesuprantu. + ir - savo vietose...???

darializ
2011-07-22, 12:13 AM
žodziu pas mane yra 2,5mm2 laidai į koloneles nuvesti ir 10mm2 užmaitintas stiprintuvas ir magas nuo akumo pajungtas. Tai kas dar gali buti blogai visai nesuprantu. + ir - savo vietose...???

mago nustatymus (buna liniiniu isejimu slopinimas) ir stiprintuvo filtrus pazek ar nenusukti. tas stiprintuvas tikrai turi pakankamai rekti. nebent tau reikia koncertiniu koloneliu masinoj. tada tikrai to neispesi. ieskok problemos instaliacijoj. beje, pliusinis laidas i stiprintuva tikrai yra perplonas. patarciau duoti apziureti instaliacija nusimananciam.

MBumcik
2011-07-22, 01:15 AM

Grojimo braiža šio stiprintuvo - pats išgirdai . Su laidu storumu - viskas OK , tik klausimas ju pajungimo vietos ir ilgiai , bet įtariu nieko ten baisaus neprijunginėjai.
Maitinimui 10mm2 butent šiam stiprintuvui užtenka - jie puikiausiai užmaitina 500W galingumo sistemele , kas nori patikrint : http://www.bcae1.com/wire.htm

;)

Rytis
2011-07-22, 09:33 AM
Grojimo braiža šio stiprintuvo - pats išgirdai . Su laidu storumu - viskas OK , tik klausimas ju pajungimo vietos ir ilgiai , bet įtariu nieko ten baisaus neprijunginėjai.
Maitinimui 10mm2 butent šiam stiprintuvui užtenka - jie puikiausiai užmaitina 500W galingumo sistemele , kas nori patikrint : http://www.bcae1.com/wire.htm

;)
10 mm2 laido iš bėdos užtektų paprastam negalingam dvikanaliui stiprintuvėliui. O šiaip tai instaliacijoje bus bėda. Garsiakalbių tvirtinimas ir garsiakalbių + - .

M.S
2011-07-22, 10:24 AM
Dar truputi patikslinsiu problema. Du garsiakalbiai stovi priekinėja panelėja orginalioje vietije ir kiti du galinėse durise originalioje vietoje. O laidai pravesti pro kairi slenksti priekines ir galines su lineikėm. O dešinem slenksti taipat priekinė ir galine su stiprintuvo maitinimu 10mm2.

JoJo
2011-07-22, 10:56 AM
tai ko tu nori paneleja 10 cm ir duryse 13 arba 16 gale. ieskot siknoja smegenu. gal parasyk kokia masina, akuatika o paskui keikit stipreka ir pliusini laida.

darializ
2011-07-22, 11:57 AM
tai ko tu nori paneleja 10 cm ir duryse 13 arba 16 gale. ieskot siknoja smegenu. gal parasyk kokia masina, akuatika o paskui keikit stipreka ir pliusini laida.
labai geras pastebejimas. kazkodel pagalvojau kad koloneles tikrai bent jau neorginalios :) kazkaip keista jei detas stiprintuvas ir palikti kokie 10 cm orginalus garsiakalbiai.

M.S
2011-07-22, 03:15 PM
Pas mane prieki yra 13cm-200w o gale 16cm-250w. Atjungus 2kanalus garso galia nesikeicia...

peris
2011-07-22, 03:30 PM
na va, JOJO visas problemas išsprendė :)

M.S
2011-07-22, 05:32 PM
Tai aš taip ir normaliai ir nesupratau kas pas mane yra blogai. Gal kas galėtu paaiškinti.???

skiesflyer
2011-07-22, 07:29 PM
Tai aš taip ir normaliai ir nesupratau kas pas mane yra blogai. Gal kas galėtu paaiškinti.???
Viskas pas Tave gerai, taip ir turi būti. :D

Black Scorpio
2011-07-22, 10:20 PM
Pas mane prieki yra 13cm-200w o gale 16cm-250w.

kas čia per žverys? :eek: :mad1:

Artūras S
2011-07-22, 10:55 PM
Tie "žvėrys" padavus minėtą galingumą jį laikys kokią sekundę, gal dvi.:)

Vilmantas
2011-07-23, 08:23 AM
Nesupras žmogus, jei taip ir toliau - o ir padėti čia sunku.
Ko gero vienintelis pasiūlymas: skaityk šį forumą, skaityk skaityk skaityk.....

MBumcik
2011-07-23, 09:01 AM

Skaityk forumo PM ir atsakyk visiems viešai - tada padėsim , kitaip skaityk viso forumo žinutės :D

darializ
2011-07-23, 11:52 AM
jeigu labai trumpai ir i nieka nesigilinant, tai tau reikia pakeisti koloneles jei nori kad garsiai grotu. beje, nepamirsk kad koloneles reikia tinkamai ir sumontuoti.

M.S
2011-07-24, 10:34 PM
Dėkui darializ ir kitiems. Tai jei galima butu tai gal kas duokit koki PVZ. Kas man tiktu. Padėkit jei dar butu galima ka sukomplektoti????

JoJo
2011-07-25, 09:10 AM
paskaityk mano žinute dar kartą! Ir tada iš naujo suformuluok klausima ;)

darializ
2011-07-25, 09:03 PM
paskaityk mano žinute dar kartą! Ir tada iš naujo suformuluok klausima ;)

as patarpininkausiu.. nes galbut nevisi tokie supratingi:)
parasyk koks automobilis, kiek gal skirti pinigu, ir ko tikiesi. tada galbut gales kas nors tau patarti.

M.S
2011-07-30, 09:35 PM
Sveiki,
Skirti galiu tikrai 2000. O dėl garsumo didumo tai kad paleidus kur gamtoj truputi jaustusi kad ne gamikline stovi aparatura. Prisijungti galėsiu tik po dv.sv. jei ka.

Black Scorpio
2011-07-30, 11:31 PM
Sveiki,
Skirti galiu tikrai 2000. O dėl garsumo didumo tai kad paleidus kur gamtoj truputi jaustusi kad ne gamikline stovi aparatura. Prisijungti galėsiu tik po dv.sv. jei ka.

ne su gamykline gamtoje nelabai paklausysi :D

omsonass
2011-07-30, 11:47 PM
paklausysi ir dar kaip, tik žiūrint koks automobilis

Vilmantas
2011-07-31, 08:28 AM

Su gamykline nepaklausysi, ar ne su gamykline nepaklausysi? :D

Black Scorpio
2011-07-31, 09:35 AM
Su gamykline nepaklausysi, ar ne su gamykline nepaklausysi? :D

turiu galvoje, kad pikta sistema labai greitai akumo rezervą suvalgo :)

peris
2011-07-31, 07:37 PM
jautri akustika ir niekas nieko nesuvalgo :)

lipocino
2011-08-01, 02:11 AM
jautri akustika ir niekas nieko nesuvalgo :)
žiūrint kiek laiko gamtoje būni :)

M.S
2011-08-10, 07:26 PM
Nu kokius penkis kartus gerai butu pasinaudoti per vasara. bet koks skirtumas jei aparatura nieko gero nesugroja.

deficky
2011-12-02, 11:36 PM
tai gal ne aparatura kalta o gamta kurioj buni? :D

Vitosed1
2011-12-03, 09:39 AM
Visų pirma parašyk kokia transporto priemonė pas tamstą. Toliau ar planuoji perdarinėti priekį, nes kaip suprantu priekyje yra 13" garsiakalbiai. Geriau į priekį įdėti 16". 2000 Lt nemaža suma ir už ją tikrai gali pasidaryti aukštesnio lygio sistemą nei dabar turi.