PDA

View Full Version : Reiktu pagalbos :)

DonKapone
2011-07-23, 09:37 PM
Sveiki

Patarkit kas geriau paaiskinkit ar pagryskit kodel...
GERMAN MAESTRO AS 6508 ar
GERMAN MAESTRO AC 6508
Visi techniniai duomenys labai panasus o kainoje skirtumas gan tikrai nemazas.

Gal kas, ka galetumete pasiulyti renkantis automobiliui aparatura, reikia patarimo pasiulymu :) . Mano automobilis "nissan almera 2003m-12men sedanas" Duryse skyle yra 12.5cm x 14cm, bet yra ideti apvalus garsiakalbiai, o skyles gale ispjautos 15cm x 15cm.
Koloneles is kuriu renkuosi ar apie kurias domiuosi tai butu "Kicker" "DLS" "MB Quart" ir "German Maestro"

skiesflyer
2011-07-23, 10:40 PM
AC yra koaksialiniai garsiakalbiai, o AS komponentiniai.
Šių laikų MB Quart yra labai panašūs į German Maestro, taip kad skirtumai minimalūs. DLS jau visai kito charakterio akustika, taip kad renkiesi gana skirtingus daiktus. Patarimas būtų paklausyti ir išsirinkti tai kas Tau priimtina.

P.S. Rašai kad domiesi, tai galėjai ir labiau pasistengti...

Vilmantas
2011-07-23, 10:44 PM
... ne per forumus blaškykis ieškodamas pritarimo - bet isiskaityk ką tau pataria...

DonKapone
2011-07-23, 11:05 PM
P.S. Rašai kad domiesi, tai galėjai ir labiau pasistengti... taip as domiuosi ir noriu isigyti.......

... ne per forumus blaškykis ieškodamas pritarimo - bet isiskaityk ką tau pataria...

gaila bet man idomu suzinoti kitu nuomones :) taip kad man nera galimebes iki jusu atvaziuoti ir paklausyti kaip skamba ir panasiai.
as neperku pirmo pasiulyto varianto , noriu suzinoti kuo daugiau nuomoniu apie garsiakalbius. visi nori privatumo arba paskambink viska pasakysiu........ man tinkanciu garsiakalbiu orentacines kainas daug maz turiu, taip kad ieskau pigiausio varianto.
taip kad laukiu kitu nuomones aciu.
priekinius ir galinius garsiakalbius noreciau isirinkti iki 1000lt galimos ir naudotos.