View Full Version : salto stipriaus beda
darializ
2011-08-11, 07:19 AM
taigi, po saltos nakties isijungus garsa, keli kanalai silpnai groja, sylant stiprintuvui po nepilnai minutes garsas atsistato i tinkama. kogero tada kai isyla stiprintuvas. gal kas turit ideju?
darializ
2011-08-11, 07:41 AM
vebasto. :)
ok uzteks juokauti. turiu beda kuri mane varo is proto. nest meistram beprasmiska, vistiek gausiu atsakyma: "kai negros atnesk" :D
Blogulis
2011-08-11, 08:33 AM
Pas mane lygiai tokie pat simptomai būna žiemą su JL 500/1.
tolka
2011-08-11, 09:25 AM
taigi, po saltos nakties isijungus garsa, keli kanalai silpnai groja, sylant stiprintuvui po nepilnai minutes garsas atsistato i tinkama. kogero tada kai isyla stiprintuvas. gal kas turit ideju?
Normalus meistras paims, pašildys visus kontaktus, patikrins signalo kelią...pasakys kad galiniai tranzai pasvilę buvo, 60lt.+ darbas :D O problema gali ir neišnykt.
Koks stiprintuvas?
darializ
2011-08-12, 07:19 AM
Normalus meistras paims, pašildys visus kontaktus, patikrins signalo kelią...pasakys kad galiniai tranzai pasvilę buvo, 60lt.+ darbas :D O problema gali ir neišnykt.
Koks stiprintuvas?
stiprius udimension forte keturkanalis. beje, pamirsau pamineti. kad si beda prasidejo kai stiprintuvas buvo viena karta perkaites, taciau suveike silumine apsauga ir issijunge. (netycia uzkritus striuke "pagerino" ausinima)
omsonass
2011-08-12, 08:55 AM
kaip ji galima perkaitinti nesuprantu, jis nedaug kaista, pas mane tai potencai bestovint kvailioja lygiai išsibarsto reiks keisti į rimtesnius, gal pas tave irgi jie nekontaktuoja, va tau ir rimtas stipras minusų kiek turi :D
darializ
2011-08-12, 09:06 AM
kaip ji galima perkaitinti nesuprantu, jis nedaug kaista, pas mane tai potencai bestovint kvailioja lygiai išsibarsto reiks keisti į rimtesnius, gal pas tave irgi jie nekontaktuoja, va tau ir rimtas stipras minusų kiek turi :D
kogero ta pati beda bus pa mus abu. o perkaitinti ji labai lengva. uzmesk striuke ant radiatoriaus ir vaziuok prie juros.. pusiaukelej gausi sustoti :)