PDA

View Full Version : jei nesunku padekit:)

Darka9685
2011-09-15, 01:29 PM
sveiki,noriu isidet i masina siokia tokia aparatura,i b4. ka galetumete parekomenduoti detis, zadu det i prieki 2 10cm skersmesn kolonkes ir ant galines palanges 2 kiausius,ir i gala koki normalu bosiuka,galit ka pasiulyt? uz kokius 700-1000lt, ce iskaitant ir mage i kaina. iskart dekui uz info:):beer:

darko
2011-09-15, 02:47 PM
sveiki,noriu isidet i masina siokia tokia aparatura,i b4. ka galetumete parekomenduoti detis, zadu det i prieki 2 10cm skersmesn kolonkes ir ant galines palanges 2 kiausius,ir i gala koki normalu bosiuka,galit ka pasiulyt? uz kokius 700-1000lt, ce iskaitant ir mage i kaina. iskart dekui uz info:):beer:

et. Na ką sveikas atvykęs. Paskaitinėk temas panašias suprasi, kad tavo pasirinkimas nėra geras. Plius reiktų naudoti lietuviškas raides - "ąčęėšįųūž".
Kas liečia tavo instaliacija. Tai dešimtukai yra gerai, bet buitiniai plačiajuosčiai ar viduriukai trijuostei, ir duryse podiumus daryti ir 16 tukus dėti ;) o paskui žiūrėk reikia boso ar ne. Na čia aišku patarimas norint kokybiškai muzikai klausyt, o ne kad valintų kaip už tėvynę ;)

Vilmantas
2011-09-15, 06:37 PM
Ir dar kad tėvynė Rusija butų... :)
Papildysiu - nesiskubink, suma nėra labai maža, vadovaujantis gerais patarimais ir protu - galima labai normaliai susitvarkyti garsą tavo atveju.

Darka9685
2011-09-15, 07:50 PM
tai kiek supratau geriausiai butu duryse pasidaryt podiumus ir detis 16 tukus? tik ar i ivisas 4 duris?:)

Black Scorpio
2011-09-15, 08:11 PM
tai kiek supratau geriausiai butu duryse pasidaryt podiumus ir detis 16 tukus? tik ar i ivisas 4 duris?:)

tik į priekines :)

kas geriau? du B4 pasatai ar vienas B5? :D

Vilmantas
2011-09-15, 08:19 PM
Užteks priekiui tik - pradėsi visur garsiakalbius kimšti - litų pritruks... :)

Darka9685
2011-09-16, 12:38 AM
nu tai kiek supratau det i priekines dureles,ir ant galines palanges,o del subo reiks ziuret kai susimesiu,o galit ka pasiulyt? :)

darko
2011-09-16, 10:24 AM
nu tai kiek supratau det i priekines dureles,ir ant galines palanges,o del subo reiks ziuret kai susimesiu,o galit ka pasiulyt? :)

tik į priekines dureles, ant palangės gali padėt dėl grožio :D

Jazzas
2011-09-16, 10:25 AM
Dėl grožio reikia dėti gėles ant palangės.... :D

Black Scorpio
2011-09-16, 10:39 AM

principe: dėti į priekines duris, o tada jau galvoti - subas arba galinė palangė. Jeigu nori tikrai gero rezultato abiejų turėti negali :)

Darka9685
2011-09-17, 11:49 AM
aa aisku,aisku. o galit kokia mage ir 16tukus pasiulyt? aisku uz protinga kaina,bet kad ir kokybiska butu:)

darko
2011-09-17, 12:22 PM
aa aisku,aisku. o galit kokia mage ir 16tukus pasiulyt? aisku uz protinga kaina,bet kad ir kokybiska butu:)

Galim :D
Bet pasiskačiuok pirma, kiek kainuos podiumai, paskui kiek vibro ir garso izoliacija duryse, jei dar norėsi stiprintuvą pajungti, tai dar ir laidų kaina. Po to kas lieka iš tavo biudžeto parašyk čia.

Darka9685
2011-09-29, 09:14 PM
Nu pasidomejau podiumu dejimais,vibro izoliacijos kaina ir bitumo,tai kad is mano to biudžeto nelabai kas ir beliks:D nu gal galit pradžiai pasiulyt kokia normalia magyte,kad būtų už prieinama kaina,ir kad bosavykas atskirai junktus,ir galėtu jy atskirai nustatynet. dekui uz info is kart:) magike uz kokius 300-400 planuoju imt.:)

Liveris
2011-09-29, 09:45 PM
va tau magas
http://forumas.i-klubas.lt/showthread.php?t=13445

Darka9685
2011-09-29, 10:11 PM
gal dar pasiulymu bus, dekui uz info:)

Vilmantas
2011-09-29, 10:27 PM
Kokių dar pasiūlymų reikia? Dar geriau kažko nerasi. Imi ir turi gera daiktą.

Darka9685
2011-09-30, 11:38 AM
nu geriau ir nereikia,sjp domejaus atsiliepimais tai giria šita mage,tik vat man dizainas toks biški nuvalkiotas man atrodo,norečiau modernesnio dizaino,tad gal kas gali dar ka panasaus i šita pasiulyt?:)

Ignas V.
2011-09-30, 11:54 AM
nu geriau ir nereikia,sjp domejaus atsiliepimais tai giria šita mage,tik vat man dizainas toks biški nuvalkiotas man atrodo,norečiau modernesnio dizaino,tad gal kas gali dar ka panasaus i šita pasiulyt?:)

Nenuvalkiotas, o kaip tik specifinas kazkuom idomus,issiskirantis.
Siaip mago reik klaustysi o ne grozetis juom.Nes ka tada bekalbeti apie nakus,senus alpine modliukus,ar koki senuka klariona.
Beje modernus dizainai kaip 9887 jau kaina dviguba.

Blogulis
2011-09-30, 11:56 AM
Matai, jei klausai akimis, tai pirk delfinus ir nesuk kiaušinių. O čia, šitame forume žmonės klauso ausimis, todėl ir daiktų išvaizdai neišrankųs.

darko
2011-09-30, 01:24 PM
Matai, jei klausai akimis, tai pirk delfinus ir nesuk kiaušinių. O čia, šitame forume žmonės klauso ausimis, todėl ir daiktų išvaizdai neišrankųs.

nu kodėl gi. Išrankūs, tik tie haiendai turi stiprų šarmą, nes aukščiausios klasės grotuvas tai atitinkamai ir dizainas parinktas. Pats p77 man asmeniškai vienas gražiausių modelių, toks paprastas neiššokantis išvaizdo kaip naujausi Soniai.
O šiaip jaunatvikšnesni Alpinai. Pilna diskusijų forume, kuris iš jų geresnis ;)

skiesflyer
2011-09-30, 01:37 PM
Pasiūlymas... Keliauji į autogidą ir nusiperki gražiausią.