Prisijungti

View Full Version : Subo medziaga

Shurkus
2005-05-02, 02:42 PM
Sveiki bendraminciai! :) turiu tokia beda.. Pasidariau dezes subam ir niekur negaunu medziagos juos apviltkti. Man reiketu dramblio kaulo spalvos. Gal kas zinote kurbutu galima tokia rasti? Ir dar vienas klausimas: I dezes noriu ideti organini stikla. Kokio storio jis turetu buti ir kaip ji graziai sumontuoti gal kas yra dares ir gali pasidalinti patirtimi. Dekui

Audrius
2005-05-02, 07:47 PM
Sveiki bendraminciai! :) turiu tokia beda.. Pasidariau dėžes subam ir niekur negaunu medžiagos juos apviltkti. Man reikėtų dramblio kaulo spalvos. Gal kas zinote kurbutu galima tokia rasti? Ir dar vienas klausimas: I dėžes noriu įdėti organini stiklą. Kokio storio jis turėtų buti ir kaip ji graziai sumontuoti gal kas yra dares ir gali pasidalinti patirtimi. dėkui

Jai jau niekur negauni nuvaziuok i raudondvario 99 "zakona" .

Shurkus
2005-05-02, 11:27 PM
buvau zakonoj nera nieko neturi jie tokio... :(

Petras Valiusaitis
2005-05-03, 07:37 AM
Sveiki bendraminciai! :) turiu tokia beda.. Pasidariau dėžes subam ir niekur negaunu medžiagos juos apviltkti. Man reikėtų dramblio kaulo spalvos. Gal kas zinote kurbutu galima tokia rasti? Ir dar vienas klausimas: I dėžes noriu įdėti organini stiklą. Kokio storio jis turėtų buti ir kaip ji graziai sumontuoti gal kas yra dares ir gali pasidalinti patirtimi. dėkui
Sveiki,
na ir norai pas JUS! :) dramblio kaulo vargu ar rasi butent kazko panasaus i iprasas tokias kaip pilka ar juoda. Taigi tek pasikankinti ir ieskoti paltiniu medziagu. Nebloga skyle tokiu daiktu yra DRAUGYSTES gatveje. Kai vaziuoji nuo MAXIMOS link bangos pastato pravaziuoji srota autominute, jis tau po kaire, vaziuoji truputi toliau kol tau po desine prasides berods baltas 4 ar triju aukstu ilgas pastatas :) pirmame aukste ir rasi :)

Shurkus
2005-05-03, 01:58 PM
Dekui Petrai, butinai nuvaziuosiu gal ka rasiu :D