PDA

View Full Version : Sq galva

scorpionas1
2012-01-10, 05:04 PM
Sveiki,
ieškau sq cd grotuvo kuris be vargo skaitytu CD-r diskus.
Sony c90,c910,kasetinis xr-c9100 , drx9255, denon,grunding ir t.t

iganas
2012-01-10, 07:40 PM
o p88 patenka i tavo rėmus?

scorpionas1
2012-01-10, 07:51 PM
o p88 patenka i tavo rėmus?
ačiu už siūlyma, bet jis man netinka

Edmas
2012-01-10, 07:58 PM
7909,7390,dex-p99rs,dct-z1,drz9255,mx4000,7990

mindosy
2012-01-10, 08:19 PM
7909,7390,dex-p99rs,dct-z1,drz9255,mx4000

tu čia šituos turi?:D

Edmas
2012-01-10, 08:36 PM
tu čia šituos turi?:D
man iki jų kaip pėsčiam iki kinijos. nors pirmas saraše trugdo gyventi ramiai jei kabo kur nors ebay... tiesiog jei temos autorius pasimetęs paieškose - užvedu ant kelio...

mindosy
2012-01-10, 10:00 PM
noriu mako...

Vilmantas
2012-01-10, 10:11 PM
O aš dabar alaus kad kas parneštų... :):)
Bl, yra Nakamishi multimedijos - vot idomu ką duotų su pijonier ar k.t palyginus....

mindosy
2012-01-10, 10:16 PM
teršiam temą, bet apie multimedijas ir sq padiskutuočiau per PM

Vilmantas
2012-01-10, 10:35 PM
Nėr man net ką diskutuot, kai mašinoje tik Du DIN įmanomi... :( Na, be abejo - viską draskant plėšant ir pasiteisinant aukštumų poreikiu - tai ir "Taurą" isidėsi :) - tačiau esu linkęs pasitenkinti kompromisiniu variantu - tiek jau to tas absoliutus High'Endas... Pakentesiu... :)

skiesflyer
2012-01-10, 10:37 PM
Va prašom,

http://www.ebay.com/itm/CLARION-DRX9255-CAR-CD-STEREO-PLAYER-MX406-DRZ9255-/260915807991?pt=Car_Audio_In_Dash_Receivers&hash=item3cbfcb46f7

http://www.ebay.com/itm/CLARION-DRX9255EX-CAR-CD-STEREO-PLAYER-DRX9255-DRZ9255-/260930192818?pt=Car_Audio_In_Dash_Receivers&hash=item3cc0a6c5b2

http://www.ebay.com/itm/CLARION-HX-D1-MCINTOSH-MX406-DRX9255-CAR-CD-STEREO-/260929002029?pt=Car_Audio_In_Dash_Receivers&hash=item3cc0949a2d

IMHO, teisingiausia galva iš visų išvardintų. :beer:

scorpionas1
2012-01-10, 11:27 PM
po kelis kartus per diena situos perziuriu ( rasau be lt kalbos is alia ismaniojo)

Edmas
2012-01-10, 11:48 PM
( rasau be lt kalbos is alia ismaniojo)
Paskaityk (http://forumas.i-klubas.lt/showpost.php?p=106974&postcount=92) .

scorpionas1
2012-01-11, 10:56 AM
Tai vat, sėdžiu jau prie kompo tad galiu normaliai rašyti.
Iš ebay pirkimas man lieka paskutiniu variantu, kadangi esu nudegęs ir rizikuoti 600 baksu nesinori.
Kolkas dar vis ieškau.
Dar papildomas klausimas pasistojo dėl radijos dažnių japonų versijos drx9255.
Ar imanoma padaryti ir kokia kaina ?

skiesflyer
2012-01-11, 11:13 AM
Tai vat, sėdžiu jau prie kompo tad galiu normaliai rašyti.
Iš ebay pirkimas man lieka paskutiniu variantu, kadangi esu nudegęs ir rizikuoti 600 baksu nesinori.
Kolkas dar vis ieškau.
Dar papildomas klausimas pasistojo dėl radijos dažnių japonų versijos drx9255.
Ar imanoma padaryti ir kokia kaina ?
Iš patikimo pardavėjo verta rizikuoti.
Padaryti įmanoma, veikia puikiai, kaina neviršija gero butelio kainos.

makai
2012-01-11, 11:14 AM
Sound monitor dar gali paieškot

eXtreme
2012-01-13, 09:02 AM
Turiu drx9255 modifikuota su black gate kondensatoriais, operaciniais AD826 + LME47920 apeiti visi tembro blokai, tono kompensacijos ir t.t. Radio dažnis perstumtas i europinį. Jei pasiūlysi ką įdomaus galbūt susigundysiu parduot. O šiaip už pusvelti neatiduosiu, jis pas mane kolekciinis, todėl nėra jokios butinybės jo parduot.

scorpionas1
2012-01-13, 06:21 PM
Dėkui visiems už siūlimus, vis dar laukiu.
Labiausiai norėčiau nupirkti SONY C90, bet su juo kolkas visiškas šnipštas.
Amerikoje vienas pardavinėja už 600 baksu į europa nesiunčia ir kaina truputi kandžiojasi.
.

omsonass
2012-01-13, 06:45 PM
tai gal domina sony xes p1 x1 c1 komplektas

M-Tech
2012-01-13, 08:50 PM
Kokio Grundig modelio ieškai? Ar tik ne SCD5300/5390?:)

scorpionas1
2012-01-13, 09:48 PM
Spintoje guli grnding SCD5390 pusiau vekiantis. Nupirkčiau antra jei kas pasiūlytu jei aišku nuo jo ledai byrėtu.

mindosy
2012-01-13, 10:24 PM
o tai tie grundig verti ko nors, kažkaip neteko girdet apie juos

M-Tech
2012-01-14, 08:35 AM
o tai tie grundig verti ko nors, kažkaip neteko girdet apie juos

Asmeniškai man tai vienas iš gyviausiai/gražiausiai skambančių senų/mažai kam žinomų grotuvų. Vienintėlis rimtas Grundigo automobilinis grotuvas:)

eXtreme
2012-01-14, 01:28 PM
Eilinis grundingas tokio pat lygio kaip blaupunktai vdo ir pan. Absoliučiai nieko idomaus. Toli iki rimtų grotuvų tokių kaip drx9255, mx406, ir pan.
Tačiau akivaizdu, kad net ir šis grotuvas turi savo gerbejų. Su tuo ir sveikinu turinčius šį grotuvą.

skiesflyer
2012-01-14, 05:50 PM
Labiausiai norėčiau nupirkti SONY C90 Tai būtų prasčiausias pasirinkimas iš paminėtų grotuvų, neskaitant Grundumblų.

M-Tech
2012-01-14, 08:09 PM
Eilinis grundingas tokio pat lygio kaip blaupunktai vdo ir pan. Absoliučiai nieko idomaus. Toli iki rimtų grotuvų tokių kaip drx9255, mx406, ir pan.
Tačiau akivaizdu, kad net ir šis grotuvas turi savo gerbejų. Su tuo ir sveikinu turinčius šį grotuvą.

Aišku kad jam toli iki to DRX9255 ar pan.
Šiaip klausimas-ar esi jį bent gyvai mates?

eXtreme
2012-01-14, 08:32 PM
Aišku kad jam toli iki to DRX9255 ar pan.
Šiaip klausimas-ar esi jį bent gyvai mates?
Tu man pasakyk ar kiekviena šerpatreba reik matyt? Man asmeniskai idomus tie daigtai kurie verti dėmesio, tokie kaip DENON DCT 1000R, A100, 100, A1, 1, Z1 McItosh mx406, 4000, DRX9255, HX-D1 Alpine 7903,7905,7906, 7909,7915, 7990 nakamichi CD700 bei antros kartos netgi ir 45 tas pioneer ODR , Sony XES ir t.t. tu man pasakyk ar bent su kuriuo iš šių grotuvų jis gali stot į bendras gretas? aš tau atsakysiu NE. Todel jis man ir neidomus.
Jei tamsta manote, kad aš klystu, tada prašau pateikti šio grotuvo technines chrakteristikas nuo transporto iki garso trakto išpildymo. Dar geriau Service manual :)

Manau tikslinga ligiuotis ir imti pavizdį iš to kas yra geriausia, o ne į pilka masę.

M-Tech
2012-01-14, 09:30 PM
Tu man pasakyk ar kiekviena šerpatreba reik matyt? Man asmeniskai idomus tie daigtai kurie verti dėmesio, tokie kaip DENON DCT 1000R, A100, 100, A1, 1, Z1 McItosh mx406, 4000, DRX9255, HX-D1 Alpine 7903,7905,7906, 7909,7915, 7990 nakamichi CD700 bei antros kartos netgi ir 45 tas pioneer ODR , Sony XES ir t.t. tu man pasakyk ar bent su kuriuo iš šių grotuvų jis gali stot į bendras gretas? aš tau atsakysiu NE. Todel jis man ir neidomus.
Jei tamsta manote, kad aš klystu, tada prašau pateikti šio grotuvo technines chrakteristikas nuo transporto iki garso trakto išpildymo. Dar geriau Service manual :)

Manau tikslinga ligiuotis ir imti pavizdį iš to kas yra geriausia, o ne į pilka masę.

Matai, pasakyti kad vienas ar kitas grotuvas yra "šerpatrebas" jo negirdejus aš negaliu.Tai tas pats kaip pasakyti kad Sony moka gaminti tik televizorius, o automobilines aparatūros ne (nors daugelis žino kad keletas modelių paneigia šiuos mano žodžius).
Negirdėjau gyvai nei vieno iš tavo išvardintų modelių, todėl pasakyti kad jis gali stoti su jais į gretas negaliu.
Kas liečia service manual, tai prašom http://www.failai.lt/iqke85soeb12/SCD5390RDS_SCD5690RDS.pdf.htm
jei tik tamstai įdomu:)

eXtreme
2012-01-15, 08:48 AM
Matai, pasakyti kad vienas ar kitas grotuvas yra "šerpatrebas" jo negirdejus aš negaliu.Tai tas pats kaip pasakyti kad Sony moka gaminti tik televizorius, o automobilines aparatūros ne (nors daugelis žino kad keletas modelių paneigia šiuos mano žodžius).
Negirdėjau gyvai nei vieno iš tavo išvardintų modelių, todėl pasakyti kad jis gali stoti su jais į gretas negaliu.
Kas liečia service manual, tai prašom http://www.failai.lt/iqke85soeb12/SCD5390RDS_SCD5690RDS.pdf.htm
jei tik tamstai įdomu:)
Jei diskusija vyksta kodėl gi ne.
Pradėkim kalba nuo to kas yra geras cd grotuvas? Nekalbu apie kiekvieno gamintojo turima savitą supratimą ir braižą į muziką. Pakalbėkima apie sudedamasiais dalis kurios turėtų būti rimtame grotue.

Cd grotuvas prasideda nuo:
1. transporto, būkim biedni bet teisingi į automobilinio cd grotuvo dėžute prie geriausių noro nesukišim jokio "žymaus" nusipelnusio pagarbos transporto. Jie plius minus vieni geresni šiek tiek kiti prastesni bet bet daugiau mažiai panašios kategorijos.
2. Signalo trakto kuris iskeliauja skaitmeniniu pavidalu (0,1) ir keliauja į skaitmeninius filtrus sktaitmena/analogas keitiklius, srovės/įtampos keitiklius, žemo dažnumo filtrus (ne visi gaminyojai juos naudoja), garso lygio reguliatorius, signalo lygį kelenčius stiprintuvelius ir lauk. (Plačiom masėm pataikaujantys gamintojai atsisako geru skaitmeninių filtrų, gerų DAC keitiklių išorinių I/U konversiju, jie tiesiog ideda viena mikroschema kuri padaro viska blogai bet padaro viska. Taip sutaupo begales pinigų, ir suteikia begales galimybių tokių kaip tono kompensacijų laoudu, laiko korekcijų aktyvų filtravimą ir pan.)
3. Kiekvienas geras cd grotuvas turi padorų maitinimą ir jis pagal nutylėjimą yra dvipolis, dažniausiai +/-15v.

Betkuriuo atveju visi plačiai gaminami grotuvai turi tono kompensacijas (aukštų bei žemų ties tam tikru centro dažnumu nustatytu kurį gali kilstelt arba nuleist) šiuo atveju rimtas modeliukas juos turi atjungiamus (taip vadinam direct režimą kuris tiesiog juos apeina)
Lound funkcija dėl žmogaus ausies netolygumo girdeti 20hz-20khz viso spektro intervalu.
Ties čia ir sustojam.
Kiti važiuoja toliau prideda laiko korekcijas, aktyvu filtravima, skystu kristalu ekranus su filmukų funcijom, ir daugelį kitų funkcijų.
Šiuo atveju rimti modeliai kaip Sony XES, Alpine F1 Pioneer ODR turi išorinius blokus kurie atlieka išvardintas funkcijas, o detales naudojamos aukšto lygio.
Tokiu atveju leidžia pasirinkt kokiu keliu bus einama pasyvų ar procesoriniu.
Rimtų modeliu tikslas bekompromisis garsas.
Šerpatrebų - funkcijų gausa (darau viska bet nieko gerai).

Gryštant prie jūsų grundigo jis neturi nei vieno iš aukščiau išvardinto rimtam grotuvui reikalingo elemento. Funcijų taip pat nėra užtai radijai skirta daug dėmesio (blaupunkt, grundig, becker, vdo specelizuojasi i radijas ir navigacijas garso kokybe jiems visiskai iki lemputes tokį kokį suprantame mes audiofilai todėl naturalu kad mūsų ir nedomina šio lygmens grotuvai.

helix
2012-01-15, 01:13 PM
Asmeniškai man tai vienas iš gyviausiai/gražiausiai skambančių senų/mažai kam žinomų grotuvų. Vienintėlis rimtas Grundigo automobilinis grotuvas:)

juk labai konkrečiai parašyta - autorius mano , kad tai vienintelis grojantis nurodyto modelio grundig grotuvas tarpe kitų grundig grotuvų. o kitą sakinį šiek tiek pataisom : vienas iš senų grundig grotuvų - mažai kam žinomas kaip gyvai/gražiai skambantis :)

experiment
2012-01-15, 03:54 PM
juk labai konkrečiai parašyta - autorius mano , kad tai vienintelis grojantis nurodyto modelio grundig grotuvas tarpe kitų grundig grotuvų. o kitą sakinį šiek tiek pataisom : vienas iš senų grundig grotuvų - mažai kam žinomas kaip gyvai/gražiai skambantis :)

Na jei nuo rimtų vertų pagarbos ir diskusiju dasirydenom iki Griundingų, tai reikia pamyneti ir Clatronicai tuoj pradės kai kam but muzikalus ir švelnus, aisku tik tam kas kitų ir negirdėjo. :) Kiekvienas brandas turi savo MUZIKALIAUSIA aparatą :)

Bet šitoje temoje daug naudingos ir įdomios informacijos besidomintiems ir beieškantiems naujų atradymų:beer:

M-Tech
2012-01-15, 04:31 PM

Vat būtent kolega tą ir norėjau pasakyti:beer:
Aš tenorėjau pasakakyti kad Grundig SCD 5390/5690 skambėjimas asmeniškai man labai išsiskiria iš daugėlio kitų "šerpatrebų" į gerą pusę.
O kolegai extreme ačiū už paaiškinimą kas yra geras grotuvas, manau kad nebeverta teršti šios temos aptarinėjant Grundig "šarmankę":)

eXtreme
2012-01-15, 05:18 PM
Vat būtent kolega tą ir norėjau pasakyti:beer:
Aš tenorėjau pasakakyti kad Grundig SCD 5390/5690 skambėjimas asmeniškai man labai išsiskiria iš daugėlio kitų "šerpatrebų" į gerą pusę.
O kolegai extreme ačiū už paaiškinimą kas yra geras grotuvas, manau kad nebeverta teršti šios temos aptarinėjant Grundig "šarmankę":)
Aš manu labai korektiškai paaiškinau i ką reiktų kreipt dėmsį.
Kaip ir betkurioje srityje mes visuomet lygiuojames į geriausius, o nei i pilką masę. Fakatas ir tarp tokiu modeliu atsiras maloniai grojančių, bet jei žmogus prakalbo apie tokius grotuvus kaip drx9255 ar p90 ir pan. manau jis kartele užsikėlė ganėtinai aukštai todėl tokieks kaip grundig vdo ar becker jau nėra ką veikt. Jie džiugins kitus klausytojus.

mindosy
2012-01-15, 07:49 PM
iš esmės grojantys grotuvai yra aiškus visam pasaulyje ir dviračio nebeišrasim, reikia rinktis iš žinomu arba burti DAC'us su multimedijom.
Kadangi mūsų rinka jau visai sumažėjus, tai grojantys daiktai jau radę savo šeimininkus, manau jei nėra galimybės ir noro siųstis iš užsienio, reikia griebt kas dar yra, o yra nebe tiek jau daug

Cezarijus
2012-01-15, 08:02 PM
Aš manu labai korektiškai paaiškinau i ką reiktų kreipt dėmsį.
Kaip ir betkurioje srityje mes visuomet lygiuojames į geriausius, o nei i pilką masę. Fakatas ir tarp tokiu modeliu atsiras maloniai grojančių, bet jei žmogus prakalbo apie tokius grotuvus kaip drx9255 ar p90 ir pan. manau jis kartele užsikėlė ganėtinai aukštai todėl tokieks kaip grundig vdo ar becker jau nėra ką veikt. Jie džiugins kitus klausytojus.

paaiškinai kaip niekada korektiškai ir aiškiai, buvo idomu perskaityti.(tikrai be pikčio :) )

scorpionas1
2012-01-15, 11:49 PM
šiaip diskusija ne apie grundig ir aš jo specialiai neieškau. Nupirkčiau tam,kad turėt nors manau kad niekas man jo nepasiūlis. Kol kas esu gavęs tik vieną drx9255 mane dominantļ paisiūlimą su realia kaina.

omsonass
2012-01-16, 08:35 AM
šiaip diskusija ne apie grundig ir aš jo specialiai neieškau. Nupirkčiau tam,kad turėt nors manau kad niekas man jo nepasiūlis. Kol kas esu gavęs tik vieną drx9255 mane dominantļ paisiūlimą su realia kaina.
Lengviau būtų siūlyti kai žinotume sumą kokią gali skirti, pas mane yra užsigulėjęs Eclipse
http://i55.photobucket.com/albums/g143/Omsonas/IMG_1586.jpg
http://i55.photobucket.com/albums/g143/Omsonas/IMG_1590.jpg

Ernestas
2012-01-16, 05:05 PM
Sveiki,
ieškau sq cd grotuvo kuris be vargo skaitytu CD-r diskus.
Sony c90,c910,kasetinis xr-c9100 , drx9255, denon,grunding ir t.t

kaip suprantu procesorinės galvos nedomina?

scorpionas1
2012-01-16, 06:01 PM
kaip suprantu procesorinės galvos nedomina?
Teisingai supratai užslėptas mintis.
O pinigai kuriuos galiu mokėti yra belenkokie, svarbu daiktas- po kurio įsigijimo nebereiktų sau sukti galvos.

skiesflyer
2012-01-16, 08:38 PM
Būna, kad kaip tik pradeda galva suktis, įsigijus rimtesnį padargą.:D
Klausimas temos autoriui, ar sistema "datraukia" iki įsivaizduojamo lygio?

helix
2012-01-17, 11:45 AM
Būna, kad kaip tik pradeda galva suktis, įsigijus rimtesnį padargą.:D
Klausimas temos autoriui, ar sistema "datraukia" iki įsivaizduojamo lygio?

kai " pagaus kablį" - "datemps" iki lygio :) ( pagal kompetencija savo ar esamos aplinkos)

skiesflyer
2012-01-17, 11:56 AM
kai " pagaus kablį" - "datemps" iki lygio :) ( pagal kompetencija savo ar esamos aplinkos)
Tai ir norėjau pasakyti. Tai kaip narkotikai, užtenka pirmo "Hi-End'inio" daigto, poto jau sukasi galva ir keičiasi visa sistema iš esmės iki įsivaizduojamo lygio. :D

mindosy
2012-01-17, 01:34 PM
Tai ir norėjau pasakyti. Tai kaip narkotikai, užtenka pirmo "Hi-End'inio" daigto, poto jau sukasi galva ir keičiasi visa sistema iš esmės iki įsivaizduojamo lygio. :D

amen...:beer:

JoJo
2012-01-17, 02:03 PM

o dar prieš gerus 3 metus, man ir Rokui sakiai pirkaliojat (pisčelkas) po 300 lt, neturit kaveikt :D

skiesflyer
2012-01-17, 02:32 PM
o dar prieš gerus 3 metus, man ir Rokui sakiai pirkaliojat (pisčelkas) po 300 lt, neturit kaveikt :D
Aišku kad neturit ką veikti, aš vieną kartą nupirkau ir ramu. :D Bet čia jau O.T.

Jei į temą, IMHO, DRX9255 yra realiausias grotuvas, jei vertinti jo rinkos kainą, tai ką gauni ir galimybę jį įsigyti Lietuvoje. Ir be abejonės, galimybė modifikuoti, lazeriai ir t.t.

experiment
2012-01-17, 04:09 PM

Nieko nuostabaus, dabar jau su šipsena prisimenu kaip pvz. prieš puse metu skaičiau temas forumose apie SKAMBESĮ(akcentuoju) Alpina CDA-9855 vs Pioneer DEH-P88RS :D, gylinaus rinkaus kažką geresnio. Po Addzest pasiklausymo išvys nesuprantu kam tokios temos kuriamos :confused: Ką bendro turi turi visokios Alpai 98... ir Pananeriai su muzika :confused: Gal grėžtoka, bet taip jau yra. Visi norim tobulėt, tik pas vienus kelias trumpesnis, pas kitus jis ilgesnis. :beer:

mindosy
2012-01-17, 04:32 PM
Nieko nuostabaus, dabar jau su šipsena prisimenu kaip pvz. prieš puse metu skaičiau temas forumose apie SKAMBESĮ(akcentuoju) Alpina CDA-9855 vs Pioneer DEH-P88RS :D, gylinaus rinkaus kažką geresnio. Po Addzest pasiklausymo išvys nesuprantu kam tokios temos kuriamos :confused: Ką bendro turi turi visokios Alpai 98... ir Pananeriai su muzika :confused: Gal grėžtoka, bet taip jau yra. Visi norim tobulėt, tik pas vienus kelias trumpesnis, pas kitus jis ilgesnis. :beer:

o tu 9855 ir 88rs naudojai pagal paskirtį, su procesorium pokanaliai? lygini jį su addzest kuris visiškas pasyvas, manau tinkamai sukomplektuota sistema su kad ir 9855+VRX+utopia ar kad ir kokie polyglass iš fokalų padėtų su tinkamais proco nustatymais į vienus vartus addzest ar mx406 su belekaip suderintais kitais komponentais. Ne pavadinimai groja

eXtreme
2012-01-17, 05:50 PM
Gal pabandom? aš pasive tu active? :D

skiesflyer
2012-01-17, 05:55 PM
o tu 9855 ir 88rs naudojai pagal paskirtį, su procesorium pokanaliai? lygini jį su addzest kuris visiškas pasyvas, manau tinkamai sukomplektuota sistema su kad ir 9855+VRX+utopia ar kad ir kokie polyglass iš fokalų padėtų su tinkamais proco nustatymais į vienus vartus addzest ar mx406 su belekaip suderintais kitais komponentais. Ne pavadinimai groja
Mindaugai, Tu skaitai ką rašai? Nes rašai nesąmones, išversiu: Triratukas tikrai aplenks plentinį, bet jei jis bus be pedalų.

Jei nori lyginti 9855 ir p88 su pasyvias grotuvais, tai lygink juos su Grundingais ir VW Gama.

experiment
2012-01-17, 07:56 PM

Jei eina kalba apie muzikinį stiliu - Kalbasas, tada pilnai pritariu. 9855 tik su Polyglassais ir klausyti. O kad nenuklysti nuo kelio siūlau periodiškai apsilankyti kokiam gyvo garso koncerte ar pan. Nes dauguma veda diskusijas bei ginčus nei kart negirdeje nei gyvos gitaros nei vokalo...

mindosy
2012-01-17, 07:59 PM
ar jūs tikrai nedaskaitot iki galo? pas mane patį pasyvas ir aktyvo nenoriu, o parašyta aiškiai, kad gerai suderintas aktyvas, kad ir 9855 su suderintais komponentais gros geriau nei drx'as nedavestoj sistemoj su tarpusavyje nederan2iais komponentais, netinkamais krosais, neparuo6tom durim ir tt, groja ne atskiri daiktai o sistema, skaityk jezaumaryja iki galo kas parašyta
o 9855 ir 88rs apgyniau, nes jie manau nebuvo išnaudoti, buvo pajungti kaip pasyvus grotuvai nors jų privalumas yra procas. Apsaugok viešpatie nesakau kad jie viename lygyje su drx'ais ir kt jau minėtais

skiesflyer
2012-01-17, 08:07 PM
ar jūs tikrai nedaskaitot iki galo? pas mane patį pasyvas ir aktyvo nenoriu, o parašyta aiškiai, kad gerai suderintas aktyvas, kad ir 9855 su suderintais komponentais gros geriau nei drx'as nedavestoj sistemoj su tarpusavyje nederan2iais komponentais, netinkamais krosais, neparuo6tom durim ir tt, groja ne atskiri daiktai o sistema, skaityk jezaumaryja iki galo kas parašyta
Vėl B... su pirštu lygini. Kam lyginti išbaigtą sistema su neišbaigta? Koks tikslas. Rimtas pasyvas (ne pradinukų užsiėmimas) duoda gerą rezultatą ir lyginti su žaisliniais procesoriais nėra prasmes.

eXtreme
2012-01-17, 08:08 PM
Keistas palyginimas, jei jau pribrendai 9255 tai manau ir arkliui ašku kad visa kita aukštam lygije.. :) Minde pripažink nukalbėjai į pievas (draugiškai) :beer:
Šiaip man asmeniškai neteko girdet gerai grojančio aktyvo, (dideles viltis dedu į Povilo, sistemą, po perklausos tikiuosi apie activa pakeist nuomone.) tikrai nespjaunu i aktyva tik pokolkas nesutikau dar nei vieno man patinkančio :)

mindosy
2012-01-17, 08:15 PM
nu bl., palyginau, nes žmogus nurašė aktyvius grotuvus vidutinio lygio kaip š... gabalą, net nebandęs jų naudoti pagal paskirtį. Jei peraugo į drx, valio, tik, kam sudirbinėt..., čia užsuka kruva žmonių, kuriems jau minėti alpainanieriai būtų didžiulis žingsnis patempiant sistemą, tiesiog juos reikia mokėti panaudot, pats tą perėjau, todėl ir sakau.
O pats dabar džiaugiuos ką išgirdau su Extreme modifikuotu drx'u. Niekada nieko panašaus mašinoj neturėjau :) nesikabinėkit karoče čia :beer:

mindosy
2012-01-17, 08:18 PM
Vėl B... su pirštu lygini. Kam lyginti išbaigtą sistema su neišbaigta? Koks tikslas. Rimtas pasyvas (ne pradinukų užsiėmimas) duoda gerą rezultatą ir lyginti su žaisliniais procesoriais nėra prasmes.

todėl, kad pats keičiau krūvą aukščiausio lygio grotuvų ir nė vienas negrojo, kai sistema buvo fakinshit nesureguliuota ir nesutvarkyta, rašau, kad kiti nekartotu klaidų vaikydamiesi pavadinimų

eXtreme
2012-01-17, 08:22 PM
todėl, kad pats keičiau krūvą aukščiausio lygio grotuvų ir nė vienas negrojo, kai sistema buvo fakinshit nesureguliuota ir nesutvarkyta, rašau, kad kiti nekartotu klaidų vaikydamiesi pavadinimų
Na ok, o tai ka siūlai tada? šiaip betkuriuo atveju galutinis taškas 9255 ir kiti to lygio grotuvai. gali pradėt nuo ko nori. Galutinis taškas aškus, galima eit greit galima lėtai čia kaip patogiau.

mindosy
2012-01-17, 08:32 PM
siūlauaudiofilinio ausų plovimo skysčio visiem bu galo nebus visvien :ku)

skiesflyer
2012-01-17, 08:42 PM
nu bl., palyginau, nes žmogus nurašė aktyvius grotuvus vidutinio lygio kaip š... gabalą, net nebandęs jų naudoti pagal paskirtį.
Visu pirma: Norėjai pasakyti, žemiausio lygio. Nes vidutinis lygis prasideda nuo PXA-H600 ir PXA-H700 procikų, jei žiūrėti Alpina.
Antra: Iš kur žinai, kad žmogus nebandęs naudoti pagal paskirtį? Beja kokia jo paskirtis?

P.S. Aš ir pats kažkada turėjau ir 9855 ir Audisona ir Morelius :mad1: Daugeliui teko per š... bristi, kad atsirinkti kas yra kas. Galima eit greit, galima lėtai, galima trypti vietoje.

mindosy
2012-01-17, 08:45 PM
Visu pirma: Norėjai pasakyti, žemiausio lygio. Nes vidutinis lygis prasideda nuo PXA-H600 ir PXA-H700 procikų, jei žiūrėti Alpina.
Antra: Iš kur žinai, kad žmogus nebandęs naudoti pagal paskirtį? Beja kokia jo paskirtis?

P.S. Aš ir pats kažkada turėjau ir 9855 ir Audisona ir Morelius :mad1: Daugeliui teko per š... bristi, kad atsirinkti kas yra kas. Galima eit greit, galima lėtai, galima trypti vietoje.

seniai supratai ką norėjau pasakyt, tai gal nebesimaivom :boo:

skiesflyer
2012-01-17, 08:48 PM
Niekas ir nesimaivo, paprasčiausiai vadinkim daiktus/reiškinius tikrais vardais. Bus daug paprasčiau visem. Juk diskusija vyko apie aukščiausia lygą, o ne apie žaislus. Ir O.T. pavarėm kaip reikalas. :D

darializ
2012-01-17, 09:10 PM
Niekas ir nesimaivo, paprasčiausiai vadinkim daiktus/reiškinius tikrais vardais. Bus daug paprasčiau visem. Juk diskusija vyko apie aukščiausia lygą, o ne apie žaislus. Ir O.T. pavarėm kaip reikalas. :D

gal ir pavaret.. bet is viso to "varymo" gavosi taip, kad drx yra virsune.. manau tiksliau butu vadinti kainos ir kokybes santykis yra geriausias...

mindosy
2012-01-17, 09:11 PM

šnapsorgai, nubausk mus!

skiesflyer
2012-01-17, 10:44 PM
gal ir pavaret.. bet is viso to "varymo" gavosi taip, kad drx yra virsune.. manau tiksliau butu vadinti kainos ir kokybes santykis yra geriausias...
Na nebutinai vienas drx'as, viršūnėje yra ir daugiau gotuvų aukščiausio lygio, tik mažiau prieinami auditorijai. Apie tai galima būtu diskutuoti, persikėlus į tinkamą temą.

Edmas
2012-01-18, 09:34 AM
o kam kita tema? puiki diskusija prasideda. įdomu paskaityti. tik neapsistokit ties clariku imkit plačiau.

skiesflyer
2012-01-18, 09:58 AM
tik neapsistokit ties clariku imkit plačiau.
Gerai, yra ir be Clarikų realiai prieinamų.
Va prašom:
http://www.ebay.com/itm/Denon-DCT-2000-cd-player-ALPHA-processing-CopperChassis-/180797966677?pt=Car_Audio_In_Dash_Receivers&hash=item2a18660955

http://www.ebay.com/itm/DENON-CAR-CD-PLAYER-DCT-A100-STEREO-DCT-A1-DCT-Z1-/230726880479?pt=Car_Audio_In_Dash_Receivers&hash=item35b864ccdf

Techninis lygis artimas DRX9255 ar HX-D1, o jau manieros visai kitos.

O apie šitą gyvį http://www.ebay.com/itm/Nakamichi-CD-700-Dash-Unit-/250974651828?pt=Car_Audio_In_Dash_Receivers&vxp=mtr&hash=item3a6f4145b4 berods Tolka gali paporinti.

eXtreme
2012-01-18, 10:27 AM
Gerai, yra ir be Clarikų realiai prieinamų.
Va prašom:
http://www.ebay.com/itm/Denon-DCT-2000-cd-player-ALPHA-processing-CopperChassis-/180797966677?pt=Car_Audio_In_Dash_Receivers&hash=item2a18660955

http://www.ebay.com/itm/DENON-CAR-CD-PLAYER-DCT-A100-STEREO-DCT-A1-DCT-Z1-/230726880479?pt=Car_Audio_In_Dash_Receivers&hash=item35b864ccdf

Techninis lygis artimas DRX9255 ar HX-D1, o jau manieros visai kitos.

O apie šitą gyvį http://www.ebay.com/itm/Nakamichi-CD-700-Dash-Unit-/250974651828?pt=Car_Audio_In_Dash_Receivers&vxp=mtr&hash=item3a6f4145b4 berods Tolka gali paporinti.
HX-D1 visiškai kitaip išpyldytas, groja kitaip nei 9255, pilnai pritariu. O geru grotuvu yra, čia jau reik rinktis pagal kainą ir pagal skoni/braižą.

Ernestas
2012-01-18, 10:57 AM
man reiktų SQ galvos, bandyčiau šitą http://www.diymobileaudio.com/forum/car-audio-classifieds/119412-kenwood-k-cd01-high-end-jdm-deck-24-bit.html nusigriebt :beer: grynai iš sportinio intereso :ku)

mindosy
2012-01-18, 12:07 PM
man reiktų SQ galvos, bandyčiau šitą http://www.diymobileaudio.com/forum/car-audio-classifieds/119412-kenwood-k-cd01-high-end-jdm-deck-24-bit.html nusigriebt :beer: grynai iš sportinio intereso :ku)

ieškojau ir aš info apie jį, atsiliepimų nėra daug bet jie neblogi

helix
2012-01-18, 12:21 PM

galima ir su 88rs padaryti " geriau" nei su 9255 - t.y lyginant pilnai išnaudojus 88rs pokanaliai su procu ,o 9255 su daug maž " normaliai" suinstaliuota sistema, "pasyviai" nedaug kas pasidaręs gerai ,didesnė dalis apsiriboja jau vien turėjimu/paturėjimu tokio grotuvo -paturi, neišnaudoja jo ir parduoda.o ir tas žodis "gerai" - labai jau skirtingai visų suprantamas. tiek alpine tiek minėtas pioneer - nelabai telpa y sąvoką "sq galva " :) - "nebrangiai ir neblogai" - pats tas.Autoriui temos reiktu apsispręsti - ar procesorinio ar ne grotuvo nori, nes ir vienų ir kitų gerbėjai randa savų privalumų , o apie pliusus minusus, hi-end prasmę automobilyje ir pan. - kažkur yra tema .

Ernestas
2012-01-18, 01:13 PM
ieškojau ir aš info apie jį, atsiliepimų nėra daug bet jie neblogi

atsiliepimų daug, bet jie visi tokie - http://bbs.kakaku.com/bbs/70202010636/ :ku):ku):ku)

experiment
2012-01-18, 01:20 PM
atsiliepimų daug, bet jie visi tokie - http://bbs.kakaku.com/bbs/70202010636/ :ku):ku):ku)

http://translate.google.lt/translate?sl=ja&tl=lt&js=n&prev=_t&hl=lt&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fbbs.kakaku.com%2Fbbs%2F70202010636% 2F :)

Ernestas
2012-01-18, 01:27 PM
http://translate.google.lt/translate?sl=ja&tl=lt&js=n&prev=_t&hl=lt&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fbbs.kakaku.com%2Fbbs%2F70202010636% 2F :)

pats sau taip akis laužyk :mad2::ku):D

peris
2012-01-18, 01:32 PM
į anglų arba rusų kalbas gal geriau verčia?

Blogulis
2012-01-18, 02:05 PM
į anglų arba rusų kalbas gal geriau verčia?
bent aš kiek pastebėjau besinaudodamas tuo googlo vertėju, kad geriausiai verčia į anglų kalbą...

experiment
2012-01-18, 02:48 PM
Prie diskusijų pridedam dar vieną egzotika: Rockford Fosgate 8240/8250:D

mindosy
2012-01-18, 03:52 PM
denfordas čia, tas pats denonas kiek teko skaityt, bet čia manau Extreme atsakytų kompetetingiau

Ernestas
2012-03-18, 09:13 PM
jei dar vyksta paieškos, matau išlindo mano buvęs mc'intoshas - http://auto.plius.lt/skelbimai/kita-mcintosh-cd-grotuvas-2161200.html

EGE
2012-03-18, 10:45 PM
Smagi diskusija ir dar informatyvi, arbatinukas visiems:beer: ;)

eXtreme
2012-03-19, 10:45 AM
denfordas čia, tas pats denonas kiek teko skaityt, bet čia manau Extreme atsakytų kompetetingiau
8250 titanium yra tas pats kas Denon DCT-A100

Ernestas
2012-03-19, 01:42 PM
temą prisegiau nes tikrai tiems patiems naujokams yra nemažai geros informacijos, mažiau bus klausimų tų pačių.......:beer:

sony
2012-03-21, 09:30 AM
turiu c90, neparduodu bet galiu duot paklausyt, gal nepatiks. Didžiausia jo blogybė elektroninis garso reguliatorius, tyliai magnetola nalabai kaip skamba, bet kuo garsiau klausai - tuo geriau groja.

Ernestas
2012-04-12, 03:15 PM
toks įdomus straipsnelis - http://mytavria.org.ua/spisok-nastoyashhix-multibitnikov-dlya-avto-audio/ , pamėginsiu išverst

Tikrų multibitinių mašininių cd grotuvų sąrašas

Autoriaus nuomone, visa kita kas nepakliūna į šį sarašėlį - kaka ir mašinoje grot negali :ku):ku)

pirmiausia - apie DAC

žymėjimai:
J и K – modifikacijos, atrinktos iš bendros partijos, standartas – U – normalus. -J geras -K – puikus. Skirtumai matuojami pagal - signalas/triukšmas ir dinaminis diapazonas
J modifikacija - baltas taškas ant korpuso
K modifikacija - raudonas taškas ant korpuso
U и P – korpuso tipas

sąlyginai geriausias multibitinis DAC darytas BB – PCM63P-K. – 20 bitų
nuoroda pdf - http://mytavria.org.ua/wp-content/uploads/2007/12/pcm63.pdf

truputį prastesnis DAC - PCM1702 – 20 bitų
nuoroda pdf - http://www-s.ti.com/sc/ds/pcm1702.pdf

dar truputį prastesnis - PCM1704 – 24 bitų (sąlyginai galimas pąkaitalas 1702 )
nuoroda pdf - http://www-s.ti.com/sc/ds/pcm1704.pdf

Autorius apie kitus BB DAC palyginimo informacijos neturi.....

Alternatyva BB DAC'ams - «Philips» TDA1541A

TDA1541A – standartas
TDA1541A/R1 – truputį pagerintas
TDA1541AS1 (crown)- pirma modifikacija
TDA1541AS1 (double crown) – neaiški tarpinė modifikacija
TDA1541AS2 (double crown) – aukščiausia modifikacija, raritetas, kaina siekia $150 už vienetą :ku):old:
šių DAC modifikacijų skirtumai tik THD+N.parametruose
http://ikelk.lt/storage/images/000/093/843/93843/original_img.jpg

tesinys tuoj, nepertarukinėkit :beer:

Ernestas
2012-04-12, 03:34 PM
taigi , pačių aparatų sąrašėlis:

PCM63P: Sony XES (senose serijose galimos modifikacijos P-K(?))

http://ikelk.lt/storage/images/000/093/845/93845/original_img.jpg

PCM63P-K: Pioneer CDX-M80 (tiktai DAC)

http://ikelk.lt/storage/images/000/093/846/93846/original_img.jpg

http://ikelk.lt/storage/images/000/093/847/93847/original_img.jpg

Alpine 5959 [s] Juba (BB РСМ63)

http://ikelk.lt/storage/images/000/093/856/93856/original_img.jpg

Alpine 7909 Juba (BB PCM1701)

http://ikelk.lt/storage/images/000/093/855/93855/original_img.jpg

dar ne pabaiga :beer:

Ernestas
2012-04-12, 04:10 PM
PCM1702P: McIntosh МDA-4000 (tik DAC)

http://ikelk.lt/storage/images/000/093/850/93850/original_img.jpg

http://ikelk.lt/storage/images/000/093/849/93849/original_img.jpg

PCM1702U

Mclntosh МХ-406

http://ikelk.lt/storage/images/000/093/853/93853/original_img.jpg

toks pats - Clarion DRX-9255, Addzest DRX-9255

http://ikelk.lt/storage/images/000/093/852/93852/original_img.jpg

Japonijos rinkai gali būt šitie modeliai «EXL»,»S» su pagerintais korpusais ,laidais bei kaikuriais skirtumais schemotechnikoje, bet DAC tas pats.......

Alpine CHA-S607 Juba (BB РСМ1702)

http://ikelk.lt/storage/images/000/093/857/93857/original_img.jpg

Nakamichi DAC-41 (BB PCM1702U)

http://ikelk.lt/storage/images/000/093/863/93863/original_img.jpg

dar nepabaiga.......:beer:

Ernestas
2012-04-12, 04:42 PM
PCM1702U-J

Sony CDX-C90

http://ikelk.lt/storage/images/000/093/858/93858/original_img.jpg

PCM1702U-K

Sony CDX-C910
šis tipo grotuvas turėtų būt geriausias pagal 1702 serijos DAC........

http://ikelk.lt/storage/images/000/093/860/93860/original_img.jpg

Denon DCT-A100

http://ikelk.lt/storage/images/000/093/861/93861/original_img.jpg

Denon DCT-1000, DCT-2000 - PCM1702 modifikacija neaiški.......

http://ikelk.lt/storage/images/000/093/864/93864/original_img.jpg

dar vis nepabaiga..........:beer:

Ernestas
2012-04-12, 05:26 PM
PCM1704U:

Nakamichi CD-700, Nakamichi CD-700II

http://ikelk.lt/storage/images/000/093/865/93865/original_img.jpg

Pioneer DEX-P01 , DEX P-9 ir visi kiti giminingi modeliukai įvairių šalių rinkom :

http://ikelk.lt/storage/images/000/093/867/93867/original_img.jpg

Denonai - DCT-1, DCT-A1, DCT-Z1 bei jų analogai Rockford Fosgate RFX-8240
Rockford Fosgate RFX-8250 [Platinum 2000]

http://ikelk.lt/storage/images/000/093/868/93868/original_img.jpg

http://ikelk.lt/storage/images/000/093/870/93870/original_img.jpg

PCM1704U-J:

Pioneer ODR

http://ikelk.lt/storage/images/000/093/869/93869/original_img.jpg

neaiški modifikacija - Alpine CHA-S609 Juba (BB РСМ1704)

http://ikelk.lt/storage/images/000/093/871/93871/original_img.jpg

dar Pionierių su PCM1704 neaiškios modifikacijos :ku)

Pioneer CDX-P2050VN (BB РСМ1704)
Pioneer CDX-P2050VS (BB РСМ1704)

http://ikelk.lt/storage/images/000/093/873/93873/original_img.jpg

dar vis nepabaiga......:old:

tolka
2012-04-12, 05:35 PM
Puiki info :respekt:

Ernestas
2012-04-12, 05:38 PM
PCM1704P:

McIntosh МDA-5000 (DAC)

http://ikelk.lt/storage/images/000/093/874/93874/original_img.jpg

McIntosh MX-5000 bei Clarion HX-D1

http://ikelk.lt/storage/images/000/093/875/93875/original_img.jpg

http://ikelk.lt/storage/images/000/093/876/93876/original_img.jpeg

PCM-1704U-K

Alpine F#1 Status CDA-7990 bei Alpine PXA-900

http://ikelk.lt/storage/images/000/093/877/93877/original_img.jpg

Ernestas
2012-04-12, 05:56 PM
prašiau gi palaukt kol pabaigsiu.........:mad:

buvo dar išleista visokios egzotikos kaip :

vienintelis DAC automobiliui su TDA1541S1 - Nakamichi DAC-101

Nakamichi DAC-100 (BB PCM1700P)
Nakamichi DAC-111 (BB PCM1700P)
Nakamichi DAC-1000 (BB PCM1700)

Alpine 3900JUBA – PCM56P

a/d/s/ DA20e (BB PCM-1700P)

bei krūva aparatų su hibridiniais DAC - kas tai tokio, klauskit pas inžinierius :ku):ku)

SoundMonitor (Fujitsu Ten):

SoundMonitor CDT-350X (BB PCM69U)
SoundMonitor CDT-450X (BB PCM69U)

Denon DCT-950 (BB PCM67U)

Sony CDX-900 (BB PCM67U)

Denon dch-600 (BB РСМ67U)
Denon dch-700 (BB РСМ67U)

krūva senų senų Alpinų irgi buvo su hibridais.........:old:

p.s. sąrašas nepilnas, yra alpininių multibitinių procų........

Ernestas
2012-04-12, 05:59 PM
papildymai laukiami iš visų forumo dalyvių :beer:

Ernestas
2012-04-12, 06:07 PM
pamatę ant kitų aparatų ne iš šito sąrašo užrašą "multibit" ar ten kokį madingą dabar užrašą "24 bit DAC" spjaukit pardavėjui drasiai į veidą už melą ir marketinginius pokštus :D:D:D

spydas
2012-04-12, 07:09 PM
pamatę ant kitų aparatų ne iš šito sąrašo užrašą "multibit" ar ten kokį madingą dabar užrašą "24 bit DAC" spjaukit pardavėjui drasiai į veidą už melą ir marketinginius pokštus :D:D:D

Šaltinis 5 metų senumo... ar labai drąsiai galima spjaudytis, ar industrija ant tiek pagedo, kad per tą laiką nieko gero naujo nebeišbezdėjo? :D

skiesflyer
2012-04-12, 07:36 PM
Skaičiau seniau tą straipsnį, bet niekaip negaliu sutikti su autoriaus vertinimu, kad pcm1704 yra prastesnis nei pcm1702. Taip gali teigti tik gana trumparegiško mastymo žmogus.

Šaltinis 5 metų senumo... ar labai drąsiai galima spjaudytis, ar industrija ant tiek pagedo, kad per tą laiką nieko gero naujo nebeišbezdėjo? :D
Ar išbezdėjo? Gal pateik kokį pvz?

spydas
2012-04-12, 07:49 PM
Ar išbezdėjo? Gal pateik kokį pvz?
Aš čia klausiu, jei ką, o ne priekabiauju.
:D

skiesflyer
2012-04-12, 08:20 PM
Aš čia klausiu, jei ką, o ne priekabiauju.
:D
O aš jau maniau, kad turi kokių naujienų. :D

P.S. tikriausia šviežiausas būtų Pioneer RS-D7RII su RS-P99 preampu

Ernestas
2012-04-12, 08:42 PM
deja naujienų nelabai yra - visuotinis šyrpotrebas valdo rinkoje, lieka tik ekskliuzyvai labai siauram klientų ratui..........turbūt tik denonas ir mac'as dar iki dabar leidžia kažką nespecializuotą grynai japonų rinkai....

omsonass
2012-04-12, 10:58 PM
į komplektą Sony XES pirma versija P1, X1, C1, T1
x1 bloke stovi 8vnt. BB PCM-63
p1 bloke stovi 4vnt. BB PCM-58
http://i55.photobucket.com/albums/g143/Omsonas/ford_1_xes01.jpg
http://i55.photobucket.com/albums/g143/Omsonas/2011-10-04193706.jpg

skiesflyer
2012-04-12, 11:22 PM
Denon DCT-1000, DCT-2000 - PCM1702 modifikacija neaiški.......
Galėsiu patikrinti modifikaciją.

Ernestas
2012-04-13, 09:44 AM
savrbu nepamirškit kad groja ne DAC, o visas aparatas........ pvz - ar kas nors gyrė kaip gerą garsą šitą aparatą, nors ten stovi hibridai BB PCM67U ? :ku)

http://ikelk.lt/storage/images/000/093/948/93948/original_img.jpeg

tolka
2012-04-13, 10:25 AM
Geras multibitinis DAC dar nereiškia, kad aparatas bus itin gerai grojantis, labai daug yra nevykusių aparatų, prifarširuotų pačių prabangiausių S/A keitiklių...
Bet rimtas DAC viduje - ženklas , kad buvo mėginta padaryti gerą garsą ;)

Ernestas
2012-04-13, 04:24 PM
lygtai šitas - Pioneer DEX-P90RS yra multibitinis, reik servismanualą pažiurėt.........

Ernestas
2012-04-18, 03:42 PM
:D:D
http://www.bluesmobil.com/board/showpost.php?p=30898&postcount=3

išverčiu;
Taigi, jei jei aiškinti ant pirštų, iš šalies atrodo taip:
1-bito- atsikando 1 porciją, sukramtė, suvirškino - išėjime irgi viena porcija. Ir vėl atsikando vieną porciją.
24-Delta-sigma - iškarto atsikando 24 porcijas, kramto, virškina po vieną- išėjime bus 24, aišku, porcijos, bet išduodamos po vieną, (tiesa, šiek tiek greičiau, nei pirmame variante). Ir vėl kanda iškarto 24.
24 tikras multibitas - kanda iškarto 24 porcijas, kramto iškarto 24 burnom, virškina iškarto 24 skrandžiais - išėjime iškarto 24 porcijų krūva. Vėl kanda 24.

:ku):ku):old:
:respekt:

Inproof
2012-11-04, 12:08 AM
Perskaičiau visą temą.. Gera tema, nemažai sužinojau ir su tom žiniom išaugo didžiulis noras ant savo sistemos išbandyt kokį rimtesnį grotuvą, nes kažkaip 9855r norėtusi kažkuom pakeist, bet neivieno iš jūsų ivardintu grotuvų ar kažko panašaus skelbimuose net nekvepia...

Jazzas
2012-11-04, 09:30 AM
O kokiame mieste randiesi? Galeciau duoti viena kita grotuva pasibandyti, kad susidaryti vaizda apie siek tiek rimtesnius grotuvus, aisku jei esi is pajurio!

Inproof
2012-11-04, 11:19 AM
O kokiame mieste randiesi? Galeciau duoti viena kita grotuva pasibandyti, kad susidaryti vaizda apie siek tiek rimtesnius grotuvus, aisku jei esi is pajurio!

Va va, kad esu Kaunietis. O sistema mano kolkas, priekis rainbow cxs 265, galas slc 165, juos maitina mrv-f505, na aisku dar yra 2xJL 12w0 su e4300 bet cia ne prie ko. Kolkas labai jauciu, kad priekio orginalus filtrai stabdo reikala, bet nujauciu ir gavos trukumus.

Flyner
2012-11-05, 10:38 AM
Klausimas: o Pioneer DEX-P99Rs irgi ne multibitinis? Jis gi palyginti naujas...

Ernestas
2012-11-05, 11:05 AM
Klausimas: o Pioneer DEX-P99Rs irgi ne multibitinis? Jis gi palyginti naujas...

palyginti naujas Pioneerius multibitinis liko tik RS-D7RII..............

Flyner
2012-11-05, 01:15 PM
O tai kaip tada suprast tokia info?

Cituoju:
Inside, 16-bit digital CD data is directly transferred by 4 x 24-bit D/A converters, with minimum distortion and natural sound expression intact. It is the first Pioneer headunit to have such a powerful master clock device to avoid jitter.

Gincė
2012-11-06, 10:15 AM
marketingo bajeriai : taip pat kaip ir "dešrelės iš mėsos ,be jokiu E"

Black Scorpio
2012-11-06, 12:37 PM
vo ple, mano grotuvėlis patenka į garbingą sąrašą :D

Flyner
2012-11-06, 05:06 PM
O aš taip išeina turėsiu brangų "žaisliuką" :D

skiesflyer
2012-11-06, 11:40 PM
O aš taip išeina turėsiu brangų "žaisliuką" :D
Pats kaltas, būna ir brangesnių. :D

Flyner
2012-11-07, 09:06 AM
Kai viską susijungsiu tai ir pasimatys. O šiaip tai nepasitikiu aš tokiais "žinoviškais" straipsniais. Ypač 5 metų senumo. Pasitikiu savo klausa. O ir šiaip ant LT ne prūdai žmonių, kurie išsibandę naujus aparatus. Suprantu, kad yra topiniai modeliai, visuotinai pripažinti, bet taipogi manau, kad industrija žengia į priekį ir visgi sugeba padaryti ne prastesnių aparatų. Tai įrodo ir nemažai apžvalgų, straipsnių, galų gale apdovanojimų varžybose.

Black Scorpio
2012-11-07, 09:19 AM
Kai viską susijungsiu tai ir pasimatys. O šiaip tai nepasitikiu aš tokiais "žinoviškais" straipsniais. Ypač 5 metų senumo. Pasitikiu savo klausa. O ir šiaip ant LT ne prūdai žmonių, kurie išsibandę naujus aparatus. Suprantu, kad yra topiniai modeliai, visuotinai pripažinti, bet taipogi manau, kad industrija žengia į priekį ir visgi sugeba padaryti ne prastesnių aparatų. Tai įrodo ir nemažai apžvalgų, straipsnių, galų gale apdovanojimų varžybose.
pamiršti vieną esminį dalyką: vidutinis klausytojų muzikinis išprusimas prastėja ;)

Jazzas
2012-11-07, 10:47 AM
Va va, atrodo buvau sukures tema apie vertus demesio siuolaikinius magus. Faktas kad dabar kuriami daiktai bukiems vartotojams, kuriuos galima suzaveti kilometrinemis specifikacijomis (apie nieka) ir girliandomis.

muzotonas
2012-11-07, 04:04 PM
Straipsniai yra straipsniai, apdovanojimai teikiami ne viskam kam galima būtų įteikti, o tik tiem naujiem pateiktiems daiktams. O realiai visi tie paistalai apie visokius apdovanojimus ir kita briedą yra tesiog reklama. Net šitame forume ka aš asmeniškai pažystu iki 30 žmoniu bus kurie supranta apie teisingą grojimą ir žino kokiomis priemonėmis tai galima pasiekti, o visi kiti tesiog dėl svorio ir eina į pirmą, gal trečią klase audio srityje. Aš pats gal koks šeštokas:)

Flyner
2012-11-08, 11:48 PM
Na, jei gilintis tai gilintis.
Pasikapsčiau DEX-P99Rs service manual'e ir radau štai ką: kad pas jį stovi štai tokie DAC --> AK4396VF
Pagooglinus man išmeta tokį jų aprašymą:
http://html.alldatasheet.com/html-pdf/136827/AKM/AK4396VF/55/1/AK4396VF.html
(metu saitą nes neduoda kopijuoti).

Na tai visgi jis multibitinis ar ne? Iš aprašymo ir bent jau nuogų skaičių tai jis net lenkia tuosius išgirtuosius BB...
Tai čia iš techninės pusės.

O jei pradėti šnekėti apie išsilavinimus ir šiaip klausą, tai aš ją turiu. Ir turbūt ne kiekvienas čia esantis galėtų pasigirti absoliučia klausa. Deja, mokslų šioje srityje aš nebaigiau- patraukė elektronika ir energetika. Tai dėl to aš esu prastesnis muzikos klausytojas? Nemanau. Gero garso instaliacijose irgi neesu naujokas, tačiau nesiskelbiu, nesireklamuoju ir iš to duonos nevalgau, o paskutiniu metu išvis man tai tapo nelabai įdomu (kai kurie asmenys žino kodėl).

Jei kalbėti, kodėl pasirinkau šią, o ne kitą magnetolą, tai atsakymas yra to pačio Jazzo poste apie naujas magnetolas- nežinau ką nusipirksiu dėvėtą. O apsipirkęs per savo gyvenimą esu ne kartą ir ne du. Iki ODR mano piniginė netraukia, tai teliko vieno žmogaus (forumiečio) pasiūlytasis 99'as. Plius mano automobilis nėra baisiai dėkingas audio instaliacijai, taigi man patiko mintis turėti procesorinę magnetolą, kad kai kuriuos trūkumus galėčiau išspręsti procesoriaus pagalba. Nebus tai nei parodinis automobilis nei varžybinis, todėl norisi kuo mažiau "baldų". Akustika pasirinkta irgi atsižvelgiant į tai, kad bus kuo mažiau perdarymų.

Apsigindamas dėl mestos replikos, kad daugumai (o gal ir man) reikia kilometrinių specifikacijų ir girliandų, pasakysiu, kad man jų tikrai nereikia. Rinktis nelabai yra iš ko...

peris
2012-11-08, 11:56 PM
beveik visais atvejais pirkdamsa iš forumiečių, kurie ne pirma diena forume gausi normalų daiktą arba prieš pirkdamas žinosi, ką perki, arba bus pasiūlytas kažkoks kompromisas, kaip pinigų grąžinimas ar kažkas panašaus. o forumiečiai kartais paleidžia gerų magių

Flyner
2012-11-09, 12:13 AM
Sutinku su tuo 100 procentų. Per savo buvimą šiame forume esu nusivylęs tik vienu asmeniu ir jo parduodamais daiktais. Tačiau yra ir daugiau smulkmenų, dėl kurių buvo padarytas toks sprendimas. Kaip pavyzdys priekinio skydelio nuėmimo galimybė ir tai, kad norėjau naujo daikto...

skiesflyer
2012-11-09, 12:36 AM
Pasikapsčiau DEX-P99Rs service manual'e ir radau štai ką: kad pas jį stovi štai tokie DAC --> AK4396VF
Multibitinis, eilinis delta sigma dac'as, galbūt geriausias (ar vienas geresnių) iš savo šeimos. Tokius ir panašius turi kai kurie DVD grotuvai ir AV recyveriai, pc garso ploštės, pigesni isoriniai dac ir t.t. Bet prie gerų BB šitas net negulėjęs (IMHO).
P.S. Pati mikruškė dar nieko nereiškia, didžiulę reikšmę turi išpildymas. O pats grotuvas yra geras, jei tenkina poreikius.

tolka
2012-11-09, 08:47 AM
Pagooglinus man išmeta tokį jų aprašymą:
http://html.alldatasheet.com/html-pdf/136827/AKM/AK4396VF/55/1/AK4396VF.html
(metu saitą nes neduoda kopijuoti).

Na tai visgi jis multibitinis ar ne? Iš aprašymo ir bent jau nuogų skaičių tai jis net lenkia tuosius išgirtuosius BB...

Man atrodo jau esu ne kartą rašęs ir dar kartą pasikartosiu - vien tik multibitinio SAK buvimas, gero garso negarantuoja. Jo implementacija konkrečioje schemoje yra esmė. AK bei Cirrus multibitinius SAK jau gamina senai, o gamintojai juos mėgsta nes:
1.Jie, labai pigūs (iki 1 dolerio perkant didesnį kiekį)
2. Juose viskas integruota (analoginė garso stiprinimo dalis, digital filtras, I/V konversija), tad vietoj keleto komponentų su atskirais maitinimais turim vieną, dolerio nekainuojantį čipą.
3. Jų integravimas itin paprastas (dažniausiai vienpolis +5V maitinimas)
Yra gana rimtų buitinių CD grotuvų, DAC su Delta Sigma čipais, bet tik vienetai iš jų gali lygintis su R2R tipo srovinius SAK ( BB PCM1702(18bit), PCM1704(24bit), PCM63(18bit), AD1862(22bit), AD1865(18bit) ) turinčius gaminius. Net ir 32bitų AK ar ESS čipai neparodo stebuklų. Nors deklaruoja kosminius parametrus.
Automobilinėj technikoj viskam galioja tos pačios taisyklės, senieji Pioneer gaminiai su BB PCM1704, SOny XES su BB PCM63 lenkia )šiuolaikinius grotuvus su Delta Sigma SAK.

muzotonas
2012-11-09, 10:55 AM
Išvada vienas geras garsas kaip senas alkoholis kuo senesnis tuo geresnis.

tolka
2012-11-09, 11:18 AM
Išvada vienas geras garsas kaip senas alkoholis kuo senesnis tuo geresnis.
Jei tai ne alus - taip :D