PDA

View Full Version : Ka galite pasiulyti?

povke
2005-05-24, 11:02 AM
Sveiki. Ka galetumete pasiulyti isidet i galine palange (mazda sedanas) ?
Siuo metu ten yra pavargusios elipses. Palanges perdarinet nenoreciau, nes ji pakankamai gera (bet nieko blogo, jei ir reiketu). Galva - SH 909, prieky - koksialai (16,5 ), subo nera. Kolkas grotu nuo galvos, bet yra minciu ir apie stipra. Kaina - iki 250-300 lt.

Lauksiu pasiulymu ir patarimu.
Aciu.

MidaX
2005-05-24, 07:48 PM
http://www.audioprojektai.lt/alpine2.php?GamID=589&metai=
Jei nenori pjasutyt tai:
http://www.audioprojektai.lt/alpine2.php?GamID=587&metai=

povke
2005-05-25, 08:36 AM
Na, as noreciau is tu galiniu garsiakalbiu ispest kuo daugiau boso (kadangi subo nera). Tai gal siuo atveju elipses geriau?

boolve
2005-05-30, 06:31 PM
ar elipse sar neelipses, del to nensupresi kurie geriau atiduos suba. elipse delto yra elipsemis kad uzhsimtu mazhiau vietos ir butu daugiau varijantu kur montuoti, tokiem kaip "tu" dedantis i palange.

povke
2005-05-31, 08:26 AM
Bet mano manymu, elipses turetų geriau išgaut žemus nei tarkim kokie 16-tukai. Juk membranos plotas tai didesnis..Ar as klystu?
O gal geriau ieskot kokiu koksialu (pvz, 20-tuku ar pan)?

Niks
2005-05-31, 08:30 AM
Taip ir yra kuo didesnis plotas pas koksiala tuo geresnis bus boso atidavimas, geriau dek 20 koksialus arba elipses 7x10 ir kuo didesnio galingumo. Sory nepaskaiciau kad stiprintuvas tik kazkur migloje pasislepes.

spydas
2005-05-31, 08:55 AM
Kol stiprintuvas dar tik svajojamas, gal geriau akustika rinktis labiau ne pagal galinguma, bet pagal jautruma :roll: :lol: nors kai pagalvoji...tiek tam tiek tam parametrui gamintojai buria neraudonuodami...vistiek rinktis is lempos teks...arba is zurnalu... :lol:

povke
2005-05-31, 10:05 AM
Tai va, kad gamintoju visokie prisvaigimai apie galia ir jautruma nelabai ko verti..tada reiktu kokius Boshman'us po 700 W ipirdolint i palange :lol:
Todel, galvoju, kad butu pakankamai objektyvu pasikonsultuot su daugiau ismananciais ir patyrusiais.
Todel kaip mano, kas geriau - elipses (6'*9') ar kokie koksialai 20-tukai? Mano biudzetas - nedidelis, iki kokiu 300 (+/-) lt .

spydas
2005-05-31, 10:48 AM
teoriskai daugiau pliusu turi 8", praktiskai viskas priklauso nuo kokretaus aparato, juolab kad is 8" pasirinkimas skurdokas tokis, tarp "kiausiniu" yr daugiau ko pasirinkt --> didesnis sansas ka gero rast - statyk profams :drinkers: - prirodys gal ka...kol sneka sausa pats matai kokie jie pasyvus :lol: :lol: :lol:

povke
2005-05-31, 11:27 AM
Cia tavo kietas pasiulymas :lol: :lol: :supz:
Taigi, profai, siulikite...Juk jus man produkta - as jum pinigelius...O po to - ziuresim.. :wink:

Gincė
2005-05-31, 11:47 AM
Taigi, profai, siulikite...Juk jus man produkta - as jum pinigelius...O po to - ziuresim.. :wink:
Mai tai šviečiasi kitoks variantas: žmonės siūlo ir kt. o kai reikia išsirinkt vistiek pasirinkimą nulemia visai kitokie faktoriai... Ir tikrai kokybiškas muzikos grojimas į tuos faktorius neieina...Ups...

Niks
2005-05-31, 12:12 PM
Mai tai šviečiasi kitoks variantas: žmonės siūlo ir kt. o kai reikia išsirinkt vistiek pasirinkimą nulemia visai kitokie faktoriai... Ir tikrai kokybiškas muzikos grojimas į tuos faktorius neieina...Ups...

Visiskai pritariu

Aiwaras
2005-06-01, 03:09 PM
Jauciu tave uzbanins uz reklamine kampanija :roll:
pakaks istrinti sitas tris zinutes jai moderam pasirodys reikalinga.

Anonymous
2005-07-30, 12:05 AM
Jei nori kuo daugiau zemu dažnių ir slėgio, kad kuo labiau atstotu suba ir geriau valintu, tai didesnis dinamikas visada atkurs daugiau zemu ir duos tdaugiau slėgio:
http://international.jbl.com/car/product.asp?cat=MEL&ser=CSS&prod=CS310E%2F230&type =EC&language=ENGLISH
kaina ~370 ;)

Galima rasti ir kažką analogisko apie ta kaina +- 50-70lt

kad nors tie jbl uz savo kaina grotu......
ups issprudo...... :-D

Artūras-M
2005-07-31, 01:39 PM
Jauciu tave uzbanins uz reklamine kampanija :roll:

Forumo dalyje „Turgus arba LEZ“ galima siūlyti ką tik širdis geidžia ir už kiek tik norisi. Limitas vienas: NE vogtai įrangai.

Anonymous
2005-10-01, 11:01 AM
Sveiki. Ka galetumete pasiūlyti isidet i galine palangė (mazda sedanas) ?
Siuo metu ten yra pavargusios elipses. palangės perdarinet nenoreciau, nes ji pakankamai gera (bet nieko blogo, jei ir reikėtų). Galva - SH 909, prieky - koksialai (16,5 ), subo nera. Kolkas grotu nuo galvos, bet yra minciu ir apie stipra. Kaina - iki 250-300 lt.

Lauksiu pasiulymu ir patarimu.
Aciu.

praktiškai beveik už ta kaina galiu įdėti du 20cm naujus subus(su darbu).Jei grotu nuo stipro butum labai patenkintas.Jokiu pavadinimu neminesiu nes ju nera.

o kokia butu konkreti pilna kaina?

Ernestas
2005-10-04, 12:48 AM
pabandyk ysibrukti Signat H 20 ,kaina apie 200 lt,kol man stiprintuvas vaziavo,jie man uz suba grojo(tiesa,nuo stiprintuvo)puse velnio.......