View Full Version : Basotuvai po priekinem sedynem
Sveiki. Galvoju sudeti po abiem priekinem sedynem po 8coliu suba, kad tureciau zema is priekio. Bet ten telpa tik mazdaug 10Litru dezutes. galvoju daryti uzdaro tipo dezes, o gariakalbiai IVOLGA Drive 8c. Ka manot?
Gincė
2004-04-19, 11:24 AM
Tai kaip suprantu i Preliudą tų dėžių po sėdynėm neydėsi,jei tokį daiktą sugalvojai pasidaryt džipe ,kur ir taip 4 subai ,tai forumo chebra tave suvalgys su visais subais :lol: , paskaityk kas buvo su žmogekiuku kuris norėjo i Civiką įsidėt 20cm midbass i duris. :twisted:
Aiwaras
2004-04-19, 11:27 AM
:-D :D :-D :) :lol: :wink:
Gincė
2004-04-19, 11:33 AM
:lol: Čia kolektyvas griauna muzikantus :-({|= :rock: nuo kėdučiu,jei tie vargšai netyčia netaip stygą užkabina ir bando muzikalią klausą išderint :lol: :axe: o tu su tokiu kiekiu sub , bus sunku, UŽUOJAUTOS :wink:
Cia apie dzipa, jou.
Nemanau, kad suvalgys, bo as labai purvinas. :-D
Esme tokia:
subai gale, kaip zinai, turi sioki toki velavima. Aisku mano Alp. galva turi boso korekcija, bet vistiek ne tas. Ir dezes mano skaiciuotos grynai slegiui, jos nelabai skamba. Kitas dalykas - pas mane priekyje yra 3 juostu aktyvi sistema, 16-tukai duryse. Bet sodrumo jie neturi. Groja tiksliai, graziai, bet nesodriai. Galiniu subu, kaip beje ir galiniu komponentu (36cm skersmens) as vazinedamas nenaudoju. Jie yra tam, kad kai stogas nuimtas butu galima garsiai patriuksmaut.
Todel man ir reikia boso is priekio.
Aiwaras
2004-04-19, 12:20 PM
Wa del to tawe ir suwalgys, kad tau rupi aplinkiniam duoti paklausyt :) :-D
Ne nu gerai baigiam tas nesamones ne y tema. Manau tau tikrai patars, nes cia patarineja tikrai tolerantiski zmones.
paziurek i mano Auto.
klausimu nekils. :axe:
http://www.klairesta.lt/pajuris/big_img_user.php?id=29&sk=27
Amigos
2004-04-19, 03:53 PM
Manau kasnors is esanciu forume instaliatoriu yra dare subus po priekinem kedem, tai turetu patirties ir galetu patart ka ir kaip daryt
`noname`
2004-04-19, 06:11 PM
:twisted: oj oj oj :supz:
Gincė
2004-04-19, 06:20 PM
:lol: buvo gera nuotaika tai truputi pajuokavau. Siaip subai priekyje mintis labai gera , o realiai padarytu auto su tokia instaliacija gali ant pirstu skaiciuot. Aisku kad patars kaip tai padaryt ,bet gatavo recepto, apart to, kad padaryt dezes pagal programa ar gamintojo duomenis ir bandyt kaip jos susigros su priekine akustika nebus. :lol: Nes kaip zinia subai priekyje tai "neistyrti plotai" . Pas mane duryse stovi imuryti HZ HVS 200, grojant ramesne muzika :-({|= "nupjaunu " su HP nuo 50Hz ir normaliai groja, jei noriu "pagruzint" :supz: "nupjaunu" 63 hz ir viskas tvarkoj! kartais pagalvoju kam tas subas,nebent automobiliui judant kai zemo daznio bangos pradeda naikinti viena kita ir realia zemu sumazeja :wink:
`noname`
2004-04-19, 08:12 PM
:smt021 galim kazka pameistruot, kai turesi laiko :)
Gincė
2004-04-19, 09:15 PM
Ka norejau pasakyt: sukalt suba priekiui atitinkanty "galinio subo" reikalavimus- didelio meno nereikes,gali tik kilti keblumai rast jam vietos (gali tekt atsisakyt kai kuriu interjero detaliu ar panasiai) o padaryt toky ("priekini")suba kad jis tikrai atitiktu jam keliamus reikalavimus darbas nemazas,reikalaujantis patirties darant nestandartinius sprendimus,tiek is technines puses,tiek is teorines. Pabaigai palinkesiu sekmes kurybinese kanciose :!: :!: :!:
muzotonas
2004-04-20, 12:04 AM
Manau, kad dzipe ir didesnes dezes tilps. Asmeniskai naudoju 14 litru dezes p[o priekinem sedinem ir neteko atsiaskyti nei sedines stumdimo nei aukscio reguliavimo, nei galiniu keleiviu koju sildimo. Ir tai paprasta vectra.
Mirka.
Artūras S
2004-04-20, 04:26 PM
Pas mane du subai panelėje (priekinėje).Mes su tavim ,6x6,esam bendravę tad placiau apie subus priekyje pakalbėti siūlau uzsukti
pas mane, nes į forumą retai apsilankau.
Subas po sėdyne kala į uzpakalį.Tai labai nekoks jausmas.
muzotonas
2004-04-20, 10:55 PM
Koks skirtumas kur kala, ar galiniai per kepines ar priekiniai per uzpakali, galesi panom nemokamai celiulita varineti.
Mirka.
Nerka
2004-04-21, 07:05 AM
:smt005 :smt005 :smt005
Artūras-M
2004-04-21, 10:41 AM
:smt005 :smt005 :smt005
Artūras vakar jau įsirašė į subrendusių vyrų tarpą, tai jam panos jau mažiau rūpi nei muzika, su tuo jį ir pasveikinkim :drinkers:
nu as galvoju difuzorius kreipt i grindis, o ne i subine :)
Nerka
2004-04-21, 12:16 PM
Tada sveikinu :partyman:
`noname`
2004-05-14, 02:45 PM
http://www.sounddomain.com/sku/CLASRV303
o gal kazka tokio geriau paieskot ?
`noname`
2004-05-15, 01:13 PM
#-o aisku
Audrius
2004-05-17, 08:00 PM
o i dureles det nenori?Manyciau butu kur kas geriau
Nerka
2004-05-17, 09:31 PM
o i dureles det nenori?Manyciau būtų kur kas geriau
Tu tubūt nesupratai pas žmogu jau 4 subai gale, o priekį 3 juostų komponentai, tai kam jam i duris? ten jau yr :lol:
muzotonas
2004-05-17, 11:15 PM
Bet gal jam gar truputi truksta, pvz sudvejintu midbasu.
Mirka.
turėjau prelude duryse sudvejintus SIGNAT L16. labai patiko, bet džipe nėra tiek vietos
boolve
2004-05-20, 04:45 PM
sugalvojau tau pasiulyma. :/ nu nzn ant kiek rimtas bet mano nuozhiura shiuo atveju visai neblogai butu jei tik patix tau pachiam.
kaip suprantu i gala nenori deti dezhes delto kad uzhima vieta nei palapines nesimesi nei malku? taip? taip.
tai siulau daryti dezhe ten kazhkokia dar ja paprohjektuoti kuo plonesne ir dar bnedgi garsiakalbi pasvirusi tai ishvis butu plona ir ja kabinti prie galinio dangchio ant lubu. :/ kaip tau varijantas? ten nemaishys nei keleiviam nei pakaraunat ar ishkarunat bagazha, nu nebent jei per gala laipioja zhmone stai jau nelbai. ir nebent jei bagazho turis tavo buna maximalus. bet manau kad visai nieko varijantas..
kaip manai?
Aciu uz minti, bet:
Dzipo bagazinej stovi 4 subai, uzimatys ABSOLIUCIAI visa bagazine. Bet jie paskaiciuoti SPL, o ne graziam bosui. Toliau - gale "bakavynose" stovi 2 garsiakalbiai 36cm skersmens, placiajuosciai. Jie zemo gauna mazai, bet duoda daug vidurio ir auksto. Ir sumoje visa galine dalis yra skirta "koncertams".
Priekyje - atvirksciai. Stovi A/D, V/D ir duryse MidBass. Kai vazineju su ta masina - galines dalies net nejungiu, todel noriu is priekio solidesnio zemo. Nors ziurint su spektro analizatorium, krive gera. uztai ir sprendziu klausima. Bet mintis tavo faina :)
boolve
2004-05-20, 05:45 PM
aaa! ash ant savizhudzhio pataikiau, viskas jasna. okai koncertuok. :))
Darius12v
2004-05-21, 03:05 AM
Visdėlto pabandyk Hertz HX-200
Visdėlto pabandyk Hertz HX-200
Jei tilptu 20' tai buciau sudejes IVOLGA DRIVE 8.
`noname`
2004-05-22, 03:53 PM
jo drive 8c valdo bent jau valdys greit :twisted:
klausai, na jei jau SPLy esi girdejes, gal tau truksta ne boso is po siknos, o slegio (vibraciju ar pan.)? buna tokie idomus dalykeliai kaip bass pump i kedes montuot - zinok moraliskai jausiesi kad ijungtas galas, o klausysi grazu prieki :D
SPL'o man per akis iš galo. O kaip tik ir nenoriu kad genitalijas kratytu, todel dedu elipses difuzoriais nusuktas i prieki.