View Full Version : Jl audio 500/1 remote control
Renc1to
2012-07-13, 04:13 PM
Gal zinote ar tinka kitu stipriaku pulteliai ar butinai turi buti jl ?
magaizeris
2012-07-24, 11:49 AM
manau kad jo tik jl, man tapati bėda neturiu remote
proel
2012-07-24, 10:38 PM
originalioje pakuotėje nebūna pultelio? vienas pardavejas bando man įrodyti kad taip o internete niekur nerandu
Blogulis
2012-07-24, 11:10 PM
Nebūna. Tai yra atskiras aksesuaras.
proel
2012-07-27, 01:12 AM
Aišku, na turbūt tinka visi pulteliai nes bent pajungimas kiek mačiau tai ant visų stiprintuvų vienodas.
gieshiukas
2012-07-27, 09:28 AM
Aišku, na turbūt tinka visi pulteliai nes bent pajungimas kiek mačiau tai ant visų stiprintuvų vienodas.
nu aš nebūčiau toks užtikrintas,kad tinka nuo bet kokio kitokio gamintojo.taip-pajungimai tai visų kaip ir vienodi,bet gali skirtis potenciometrų varžos ar netgi pajungimo kontaktų išdėstymo konfigūracija.kažkada pats buvau tikrinęs KICKER SX klases stiprintuvą su ZX klases valdymu,tai man netiko nors ir tas pats gamintojas...
proel
2012-07-27, 12:29 PM
o pultelis buvo veikiantis tikrai?
spydas
2012-07-27, 12:46 PM
gieshiukas vat pvz gali nekuriems savo ampams remote papigiaja pasidaryt pats :D gali būti :D kad panaši schema tinka ir nekuriems kitiems. :rolleyes: bet JLams ji, sako, kad netinka ;)
http://img181.imageshack.us/img181/8549/lpl44ax3.jpg
gieshiukas
2012-07-27, 02:04 PM
gieshiukas vat pvz gali nekuriems savo ampams remote papigiaja pasidaryt pats :D gali būti :D kad panaši schema tinka ir nekuriems kitiems. :rolleyes: bet JLams ji, sako, kad netinka ;)
http://img181.imageshack.us/img181/8549/lpl44ax3.jpg
dėkui SPYDAS už pagalbą,bet aš jau nupirkau iš Vilmanto originalų JL-AUDIO nuotolinį pultą.na,o del KICKER valdymo tai jis taip pat buvo pirktas naujas(iš forumiecio),tik SX klasės stiprintuvai turi šiek tiek kitokį signalo stiprumo lygio reguliavima...pas jį kaip ir nėra nei vieno mechaninio potenciometro,tai ir prijungtas nuotolinio valdymo pultas nedirbo taip kaip turėtu būti...
spydas
2012-07-27, 02:32 PM
dėkui SPYDAS už pagalbą,bet aš jau nupirkau iš Vilmanto originalų JL-AUDIO nuotolinį pultą.na,o del KICKER valdymo tai jis taip pat buvo pirktas naujas(iš forumiecio),tik SX klasės stiprintuvai turi šiek tiek kitokį signalo stiprumo lygio reguliavima...pas jį kaip ir nėra nei vieno mechaninio potenciometro,tai ir prijungtas nuotolinio valdymo pultas nedirbo taip kaip turėtu būti...
šiaip čia mano duota Phoenix gold schema - prie zx ir panašiai ;) O su JL ir atvirkščiai, jie derėt mano žiniomis kaip tai neturėtų :rolleyes:
gieshiukas
2012-07-27, 02:49 PM
šiaip čia mano duota Phoenix gold schema - prie zx ir panašiai ;) O su JL ir atvirkščiai, jie derėt mano žiniomis kaip tai neturėtų :rolleyes:
Šiaip tai aš skaityt kaip ir moku...Tavo duotoj shemoj aiškai parašyta "PHOENIX GOLD" ,o tai visiškai nieko bendro neturi su mano "post'u" dėl nuotolinių valdymo pultų tinkamumo...aš rašiau apie to pačio gamintojo "KICKER" tik skirtingų klasių SX ir ZX pultus,kurie man netiko,ir visai ne apie "PHOENIX GOLD ZX series" stiprintuvus...taip,kad manau,kad įvyko šioks toks nesusipratimas... :beer: