PDA

View Full Version : audio sistema vaikų darželiui

Augisz
2012-07-29, 10:21 PM
Sveiki, forumiečiai,

buvau netyčia pas jus prieš kelis metus, o va šiandien prisiminiau, nes prireikė patarimo.

Esmė ta, kad mano žmona dirba vaikų darželyje muzikos pedagoge, tai gavo pavedimą iš valdžios sukomplektuoti garso aparatūrą vaikučių pasirodymams.

Pradiniai duomenys tokie :

-salės plotas apie 120 m2, lubos apie 4 metrų aukščio.
-biudžetas apie 1500 Lt, galimas pirkimas tik pavedimu iš rimtų įstaigų (Topo, Avitelos...)
-bus grojama iš CD, flašo, mikrofonas irgi reikalingas prijungti.

Mano galva, reikalingas DVD grotuvas (nes pigesnis), 2-jų kanalų imtuvas-stiprintuvas ir kolonėlės.

Jei taip ir turi būti, tai gal kas gali konkretų optimalų derinį patarti ?

Iš anksto visiems ačiū !!!

:)

Artūras S
2012-08-15, 07:53 PM
Labas.

Manau DVD grotuvas yra atgyvena. Apie du šimtus lt. galima nupirkti grotuvą kuris skaitys krūvą audio ir video formatų. DVD į antikvarą.

gintosha
2012-09-16, 12:01 AM
pats tu antikvaras.pasilik sau tuos cd grotuvus,žmogus prašė kad viską skaitytų,čia tau ne focal į auto susidėti

Gincė
2012-09-17, 09:35 AM
pats tu antikvaras.pasilik sau tuos cd grotuvus,žmogus prašė kad viską skaitytų,čia tau ne focal į auto susidėti

tu kada nors pasižiūri kada paskutinis postas temoj parašytas ???

Artūras S
2012-09-17, 10:53 PM

Prieš atsakant siūlau įsigilinti į temą ir neišsišokti. Plius manau darželio sistema jau senai sukomplektuota ir naudojama.

Čia, kad aiškiau tamstai būtų: http://www.kilobaitas.lt/DVD_grotuvai/namu_kinas/Patriot/Patriot_Box_Office_Media_Playe/PCMPBO25/CatalogStoreDetail.aspx?CatID=PL_527&ID=320462

JoJo
2012-09-18, 08:41 AM

Bet vistiek tu antikvaras kaip reta ;) Išmok skaityti!