View Full Version : Del MTX komponentu
Petras
2005-06-12, 01:29 PM
Ar apsimoka pirkti naudotus MTX thunder 3000 (dar parasyta T 3.6e-cia gal modelis) komponentus. Nominalas 60w, max 100w. Man siulo juos uz 150lt (yra krosoveriai). Seniau jie buvo imontuoti pudiumuose ir pajungti nuo stipreko, taciau kaip grojo neteko girdeti. Buvau pajunges juos nuo mago, tai didelio ispudzio nepadare, garsiakalbis daug vaiksto, bet ,,nedainuoja", gal tik zema duotu jei butu idetas i duris, tik piscialka mielai grojo. Aisku jie nebuvo niekur ideti, taciau elipses ore zymiau garsiau ir graziau groja. Nezinau gal jei juos gerai sumontavus jie graziai skambetu. Gal kam teko su jeis susidurti?
boolve
2005-06-14, 10:42 AM
ko jau ko bet garsiakalbiu tai tixliai naudotu nepatarciau pirkti. Plius kas yra tau daugiau reikalinga ar garso kiekis ar grazhus skambejimas?
Vytska
2005-06-14, 10:43 AM
Parsivares buvau masina ir jos prieki buvo jau vokieciu firmukej padaryti podiumai su thunder 2000 komponentais. Zinok grojo tikrai graziai (VIEN TIK NUO GALVOS). Ju pliusas tas kad esant dideliam garsui, pati kokybe islieka ganetinai aukshta. Tik kadangi golfo antruko durys yra "labai sandarios" tai midbasiukai supuvo :roll: Bet sheip as apie juos galiu tik teigiamai atsiliepti. Tik biesina tai kad interne info apie juos ZEROOOO .
Uz toki piniga apsimoka juos imti as manau, nes koki nors oris tik uz tiek iseina, o jau su sitais oriso nepalyginsi as manau. Na cia asmenine mano nuomone.