View Full Version : prašau pagalbos išspręsti problemą
radical
2012-09-25, 07:20 PM
sveiki ,taigi turiu tokią bėdą ,zyzia garsiakalbiai ir užkūrus mašiną ir užgesinus ,girdisi kaip sukasi cd ir taip t.t . bandžiau dėti kita magą tas pats ,pertempiau kitas lineikas per saloną tas pats laidai tvarkingi pliusas ir masė taip pat mašinoje yra trys stiprintuvai ,vienas bosams ,kitas aukštiems ir viduriams ir dar kitas priešbosiams , nezizia tik per bosus .jau nežinau ko ir griebtis ,dar turiu įtarimą gal priešbosių stiprintuvas man čia reikalus gadina ? ar gali taip būt kad vienas stirpntuvas perduoda zyzimą kitam?
Gincė
2012-09-26, 08:36 AM
teoriškai gali vienas perduot zyzimą kitam ,nes kaip nejungtum vistiek bendra žemė susieina per grotuvo linijinius ... o čia tavo atveju būtent dėl masės ir zyzia . matuokis su testeriu ar visos stiprintuvų ir grotuvo tulpės išoriniai kontaktai turi masę ir varža labai maža . padeda dar kartais tai ,kad ir grotuvo ir visų stiprintuvų masės ir pliusai imami iš vieno taško ,ta prasme visi minusai nuo vieno gerą minusą nuo kėbulo ar akūmo minuso varžto ir visi pliusai irgi nuo akūmo pliusinės klemos arba nuo vienos saugiklinės
Linelis
2012-09-26, 03:19 PM
Man yra buvę, kad zyzimas dingo tik kai krosoverius permontavau į kitą vietą.
radical
2012-09-26, 06:08 PM
supratau bandysiu matuot ,pas mane masė ir pliusas nuo akumo paimta ir per skirstytuvus išdalinta į stiprintuvus ,tai manau lieka lineikos arba stiprius . tiesa filtrai savos gamybos ir jie bardačioke prie ju jokie laidai neina nuo kurių kažką galėtų pasigaut .ačiū už patarimus.
Ricka
2012-09-29, 06:37 PM
visalaika buvo taip ar tik po kazkiek klausymo taip atsitiko? jei stiprintuvai bagazinej, bandyk jiem mase paduot is arciau.
Liveris
2012-09-29, 07:00 PM
bandyk lineikas apsukt folija, 10 metru 2 lt kainuoja. Veinam tik taip išgydžiau ligą.