PDA

View Full Version : Tiuning show Kaunas

Mariozas
2005-06-12, 11:31 PM
Sveiki! Man asmeniskai truko organizuotumo ir veiksmo, nes nesuprasi kas kur vyksta: cia kazkas kazkur vaziuoja, kitur pikti dedes vaikstineja apie savo meno kurinius :? Bet smagu, kad ir "Dramblys" atvaziavo patriuksmauti :) Kadangi nebuvau is arti mates Ginces Skorpion'o, tai man dideli ispudi paliko interjeras :) O kaip sios parodos lankytojai ir dalyviai vertina rengini?

Arvydas
2005-06-13, 07:22 AM
Nieko gero. Tos pacios masinos, tie patys veidai. Nieko naujo. O tiuningus gal vos kelis maciau, kurie jau butu tikrai verti "Show" vardo, o kiti, tai "zenkos" is garaziuku su kazkokiais cipirdakais... O kas del muzono, tai kazkoke nesamone... niekas paklausyti nedave....visi "verke", kad masina ne taip sureguliuota, atseit daug zmoniu iskarto apstos ir dar 1000 priezasciu. Zodziu nieko gero. :(

Ugnius
2005-06-13, 10:51 PM
kiek pastebėjau tai dauguma buvo suvaževę ne aparatura parodyti, o mašinos išorę o pas ka bumsėjo tai ten tik spl fanai :D , čia bent jau man toks ispūdis susidarė

spydas
2005-06-14, 04:10 PM
Zmoniu daug, labai daug, per daug kaip ant tiek tiuningo :lol: arba tiuningo per mazai kaip ant tiek zmoniu. :lol:

Gincė
2005-06-15, 09:07 AM
žmonių daug, labai daug, per daug kaip ant tiek tiuningo :lol: arba tiuningo per mazai kaip ant tiek žmonių. :lol:
Arba ne žmonės ,o banda... Nekartą bandė griaut ganyklos aptvarus ir ragais ir iltym sugadint vaizdelį.... Jau maniau ,kad teks pajungt "elektrinį piemenį" :shock:
O dėl SPL ininkų tai viskas kaip ir tvarkoj... Tokiam renginį tyliai nepagrosi. Kas norėjo ,tas sugebėjo pas mane pasiklausyt ir akustinės muzikos ,o ne tik bumsoOOOO. :twisted:

spydas
2005-06-15, 09:34 AM
žmonių daug, labai daug, per daug kaip ant tiek tiuningo :lol: arba tiuningo per mazai kaip ant tiek žmonių. :lol:
Arba ne žmonės ,o banda... Nekartą bandė griaut ganyklos aptvarus ir ragais ir iltym sugadint vaizdelį.... Jau maniau ,kad teks pajungt "elektrinį piemenį" :shock:
O dėl SPL ininkų tai viskas kaip ir tvarkoj... Tokiam renginį tyliai nepagrosi. Kas norėjo ,tas sugebėjo pas mane pasiklausyt ir akustinės muzikos ,o ne tik bumsoOOOO. :twisted:
A jo, banda, ten tikrai reikejo elektros, ar bent jau pagalio gero kokio :smt075 Gerai, kad kur man idomiausia zmoniu maziausiai buvo :-D Apziurejau ramiai porsche, lotuso replikas, dar si-ta...Maciau kaip su tvora koveisi :wink: biskeli per silpna tvora pasiruosei :-D zadejau veliau prieit kai balvonai jau biski prasiskirste bus, pasiklausyt isiprasyt, bet chebra mano greit zirzt pradejo ir lauk mane issitempe :lol:

Mariozas
2005-06-15, 11:45 AM
As irgi maciau kaip Gince akylai per juodus akinius medziu pavesyje stebejo savo teritorija :wink: O tai kas nors dar buvo leide i masina atsisest aparaturos paklausyti ar tik siaip? Kiek maciau, kad tik i "Drambli" buvo daug savanoriu galva ikisti :)

Artūras S
2005-06-15, 11:53 AM
Siaip buvo ne vien SPL .Nuo 11h iki 19h musu BMW ir Honda grojo (ne labai tyliai),tik buvo didele apgultis tai gal ne visi pastebejo.

Egiux
2005-06-15, 12:13 PM
šiaip buvo ne vien SPL .Nuo 11h iki 19h mūsų BMW ir Honda grojo (ne labai tyliai),tik buvo didele apgultis tai gal ne visi pastebejo.

girdejom girdejom :wink:

Petras Valiusaitis
2005-06-16, 08:23 AM
Sveiki! Man asmeniškai truko organizuotumo ir veiksmo, nes nesuprasi kas kur vyksta: cia kažkas kažkur vaziuoja, kitur pikti dedes vaikstineja apie savo meno kurinius :? Bet smagu, kad ir "Dramblys" atvaziavo patriuksmauti :) Kadangi nebuvau is arti mates Ginces Skorpion'o, tai man dideli ispudi paliko interjeras :) O kaip sios parodos lankytojai ir dalyviai vertina rengini?
Kaip vertinam :)
ogi taip kad sparno perdazymas kainavo 550Lt :) tai ka ir daugiau pasakysi, jei zmones nesugeba normaliai pasiziureti i automobili o reikia butinai ka nors atsukti, atsegti (pvz stoga) su motorolos telefonu pasidaryti FOTO. Man asmeniskai juokinga kai su telefonais puola fotogafuoti... gulasi i ta automobili... echh... kada pas tauta atsiras toks dalykas kad paziureti galima i automobili negulant ant paties automobilio... graudu... bet po sio renginio tikrai kita karta statysime tvora metaline... ir toli nuo automobilio... gal tada nebereikes perdazyneti sonu...

Artūras S
2005-06-16, 11:13 AM
As irgi mačiau kaip Gince akylai per juodus akinius medziu pavesyje stebejo savo teritorija :wink: O tai kas nors dar buvo leide i masina atsisest aparatūros paklausyti ar tik šiaip? Kiek mačiau, kad tik i "Drambli" buvo daug savanoriu galva ikisti :)

Pas mus zmonem buvo leista viskas ir kaip nekeista niekas nieko nesugadino ir nesubraize tik nuotraukas su albumu kazkur isnese.jei grazintu buciau dekingas.

Mariozas
2005-06-21, 04:24 PM
Tai kaip ir pavykęs renginys buvo pagal jus :wink: Beje, kas tokie iš forumiečių prie "Drambliuko" stovėjo ir sergėjo, kad koks vaikis nekištų rankų prie grotuvo ar nedarytų nusižengimų LR įstatymams? :)

AudrunasV
2005-06-21, 09:44 PM
ziurint kuriuo metu...
as buvau.........

Mariozas
2005-06-22, 07:22 AM
Tarp 10-12 val.

AudrunasV
2005-06-22, 07:50 AM
Na gal iki 10.45 buvau o kas nutiko?

Mariozas
2005-06-22, 09:06 AM
Ne nieko... Bet kažkuris iš jūsų tarpo gerai pasakė, kai kažkoks veikėjas norėjo garsą pasukiot :-D "Nelysk, jei neturi didelės kiaulės taupyklės" :-D

AudrunasV
2005-06-22, 01:00 PM
:)) Na teisybes yra... :-D