View Full Version : Del priekio
Stereo
2005-06-15, 10:19 PM
sveiki , norejau paklaust ir paieskot patarimo. pas mane prieki 2juosciai komponentai , noreciau kad butu dar daugiau vidurio, ka rekomenduotumete dar det i prieki : 10cm , 13cm , 16cm mid bassus? o gal dar vienus 13 ar 16 cm komponentus. ar siaip full-range kuriuos nors. kas labiausiai ir graziausiai isgrotu viduri? ar viduriui uztenka 50 hz- 5khz ar reikia kitokiu. dekui uz atsakymus
Audrius
2005-06-15, 10:27 PM
sveiki , norejau paklaust ir paieskot patarimo. pas mane prieki 2juosciai komponentai , norėčiau kad būtų dar daugiau vidurio, ka rekomenduotumete dar det i prieki : 10cm , 13cm , 16cm mid bassus? o gal dar vienus 13 ar 16 cm komponentus. ar šiaip full-range kuriuos nors. kas labiausiai ir graziausiai isgrotu viduri? ar viduriui uztenka 50 hz- 5khz ar reikia kitokiu. dėkui uz atsakymus
pirma tai midams 50 hz tai yra labai gerai , nes toli grazu nekiekvienas gali tiek atgroti (dazniausiai groja nuo 80) . O antra parasyk kas pas tave dabar stovi .
Stereo
2005-06-16, 12:57 AM
turiu abc600t, idomu koks garsiukas(kokiu charakteristiku) papildytu sia sistema, aisku teoriskai pasakyt sunku taciau + - galima paspeliot :)
Amigos
2005-06-16, 09:33 AM
Manyciau tau reiktu papildyti 10cm garsiuku ar mazesniu. Pasiziurek yra ne vieno gamintojo 10cm ir siek tiek mazesniu vidutinio daznio garsiakalbiu arba yar kupoliniai garsiukai. Tik greiciausiai gausi daryti naujus krosus kad suderinti tryju juostu sistema.
boolve
2005-06-23, 11:56 AM
gal netgi ir tuospachius krosus perdaryti, o gal sitema tik zuhtektu paderintri o ne dar garsiakalbiu klijuoti..
Artūras S
2005-06-23, 12:43 PM
sveiki , norejau paklaust ir paieskot patarimo. pas mane prieki 2juosciai komponentai , norėčiau kad būtų dar daugiau vidurio, ka rekomenduotumete dar det i prieki : 10cm , 13cm , 16cm mid bassus? o gal dar vienus 13 ar 16 cm komponentus. ar šiaip full-range kuriuos nors. kas labiausiai ir graziausiai isgrotu viduri? ar viduriui uztenka 50 hz- 5khz ar reikia kitokiu. dėkui uz atsakymus
Tu jau pradedi girdeti ,bet dar nesuvoki kad tu nori ne daugiau bet kokybiskesniu viduriu.Kai bus garsas kokybiskas tada atrodys kad visu garsu ir zemu ir viduriu ir aukstu bus daug.Tiesiog viskas girdesis.
Rekomendacija butu ideti labai gerus garsiukus,labai gera garso saltini labai gera stipra ir labai gerai sutvarkyti maitinimo grandine.Zodziu susimontuoti nauja gera sistema.Sakysi kad tai brangu ,bet lipdant po gabaliuka vis tiek bus brangiau ir vis tiek bus grizta prie visos sistemos kaitimo.Jei situo uzsiimsi ir netiki ka sakiau galesim susitikti po metu ir padiskutuoti toliau tuo klausimu.
Stereo
2005-06-27, 04:04 PM
i mano sistema sukista tikrai nemazai , bent jau man taip atrodo , radau iseiti , nukopijuosiu 3juoscius crosoverius ir padarysiu 3juoste sistema. viskas paprasta