PDA

View Full Version : del pioneer deh-6100r

speedWay
2005-06-18, 01:15 AM
kas galit patarkit... tai wa, nusipirkau (pries metus) Pioneer DEH-6100R (naudotas, dabar vertas gal 400Lt max :D ), nes tikrai galvojau kad tai geras ir kokybiskas produktas (garso kokybes atzvilgiu), o dar ir delfinai tada atrode liux :D . na bet savaime suprantama su standartinem kolonelem jis stebuklu neparode, taciau geriau nei buves Grundig :-D :-D . Dabar nutariau detis Alpine SXS-1757 komponentus, gal dar SPS-170A koaksalus i gala, stipriu bei suba ir nzn ar verta man pasilikti Pioneer grotuva, ar jis atkurs kokybiska garsa? ar ieskotis konors geresnio (KO?) ? ar imanoma geriau uz 400LT?

AudrunasV
2005-06-21, 10:00 PM
ka turi - turek... uz tokia kaina - tik naudotas ar ne is parduotuves....... :twisted:

Tesla
2005-06-29, 12:42 AM
kas galit patarkit... tai wa, nusipirkau (prieš metus) Pioneer DEH-6100R (naudotas, dabar vertas gal 400Lt max :D ), nes tikrai galvojau kad tai geras ir kokybiskas produktas (garso kokybės atžvilgiu), o dar ir delfinai tada atrode liux :D . na bet savaime suprantama su standartinem kolonelem jis stebuklu neparode, tačiau geriau nei buves Grundig :-D :-D . Dabar nutariau dėtis Alpine SXS-1757 komponentus, gal dar SPS-170A koaksalus i gala, stipriu bei suba ir nzn ar verta man pasilikti Pioneer grotuva, ar jis atkurs kokybiska garsa? ar ieskotis konors geresnio (KO?) ? ar įmanoma geriau uz 400LT?
grotuva palik, nes nelabai kazka geresnio rasi uz tokius pinigus. geriau imk komponentus geresnius, bus didesnis skirtumas ;)

atvortke
2005-06-29, 08:54 AM
kas galit patarkit... tai wa, nusipirkau (prieš metus) Pioneer DEH-6100R (naudotas, dabar vertas gal 400Lt max :D ), nes tikrai galvojau kad tai geras ir kokybiskas produktas (garso kokybės atžvilgiu), o dar ir delfinai tada atrode liux :D . na bet savaime suprantama su standartinem kolonelem jis stebuklu neparode, tačiau geriau nei buves Grundig :-D :-D . Dabar nutariau dėtis Alpine SXS-1757 komponentus, gal dar SPS-170A koaksalus i gala, stipriu bei suba ir nzn ar verta man pasilikti Pioneer grotuva, ar jis atkurs kokybiska garsa? ar ieskotis konors geresnio (KO?) ? ar įmanoma geriau uz 400LT?neparduotum galines dalies mago? labai lbai reikia

eXtreme
2005-06-29, 09:00 AM
visgi manau JVC SH 55r butu tikrai kurkas geresnis pasirinkimas nei Pioneer deh p 6100r