PDA

View Full Version : Cerwin vega v-max 10"

Staska
2005-07-04, 06:15 PM
Sveiki, ka galite paskyti gero/blogo apie shita suba ?

Arvydas
2005-07-04, 06:40 PM
Sveiki, ka galite paskyti gero/blogo apie shita suba ?

blogo. ir cia be komentaru.

vienintelis pliusas - maza kaina....kaip ir bosman, evr...........

Polygon
2005-07-04, 09:43 PM
su kreiva deze kreiva ir daznumine charakteristika gausis :p

Staska
2005-07-05, 12:02 AM
aishq :) dykai nieko gero negausi... kas turi apie 150 -200 rms ir groja bet nekala ? kokia butu minimali kaina ?

P.S apie cerwin vega neblogai lyg ir rasho... http://forums.caraudio.com/vb/showpost.php?p=851274&postcount=1

dar tada toks klausimas kas yra geriau cerwin vega ar evir boshman?

Artūras-M
2005-07-05, 12:59 AM
Na jūs ir pavarot. Cerwin Vega jiems blogai :-D Tik dėžes išmokit padaryti šiam garsiakalbiui ir viskas bus savo vietoj ;)

Staska
2005-07-05, 11:12 AM
Na jūs ir pavarot. Cerwin Vega jiems blogai :-D Tik dėžes išmokit padaryti šiam garsiakalbiui ir viskas bus savo vietoj ;)

tai cia kokia ta teisinga turetu buti ? ash tai ziuriu uzdara 18-22 l

Ir dar pagal mane skirtumas tarp cerwin vega ir tu evir yra toks kad cerwin vega gali dirbti uzdaroje dezeje, o tie kiti boshmanai ir evir tik fazikai. bent jau pagal mano skaiciavimus fs vas qts. del to jie man ir nepatinka pagal skambejima.

Staska
2005-07-05, 12:42 PM
prie to pacie magnat xpress 12 geras/blogas ?

vp
2005-07-05, 04:02 PM
turiu toki uzdaroje dezeje - man patinka, sutinku su tuo, ka raso caraudioforums nuorodoje. labai garsiai nesiklausau.

atvortke
2005-07-09, 08:55 AM

tai cia kokia ta teisinga turėtų buti ? ash tai Žiūriu uždara 18-22 l

Ir dar pagal mane skirtumas tarp cerwin vega ir tu evir yra toks kad cerwin vega gali dirbti uzdaroje dezeje, o tie kiti boshmanai ir evir tik fazikai. bent jau pagal mano skaiciavimus fs vas qts. del to jie man ir nepatinka pagal skambejima. nu nu spece boschmannai kiek deja teko susidurt zymiai geriau groja mazalitraziuose clozetuose

Staska
2005-07-11, 10:06 AM

tai cia kokia ta teisinga turėtų buti ? ash tai Žiūriu uždara 18-22 l

Ir dar pagal mane skirtumas tarp cerwin vega ir tu evir yra toks kad cerwin vega gali dirbti uzdaroje dezeje, o tie kiti boshmanai ir evir tik fazikai. bent jau pagal mano skaiciavimus fs vas qts. del to jie man ir nepatinka pagal skambejima. nu nu spece boschmannai kiek deja teko susidurt zymiai geriau groja mazalitraziuose clozetuose

bet tada levai kalbasina :) ir visa chebra jos deda i fazikus :) paemiaiu dragster suba visdelto. nesam tokie turtingi kad mazai moketi