View Full Version : nebrungiai parduosiu dls A3
kostix
2013-02-15, 06:16 PM
kaip ir viskas pasakyta, stovis 9/10
Ricka
2013-02-15, 09:25 PM
kokia kaina
helix
2013-02-15, 09:56 PM
kokia kaina
gi sako - nebrangiai :)
šeip tai - nesuprantu - parašom kaina ir viskas - tai dar reikia klaust ... nes juk kaina ir yra aktualiausias klausimas ...
helix
2013-02-16, 04:21 PM
Tas kuris tikras pirkėjas, ir domisi rimtu daigtu, kaina yra antram plane. Pirmam plane daigto stovis techinis/kosmetinis. Kitas dalykas yra pardavėjo telefonas ir jeigu tikrai reikia o ne šiaipsau tai imi skambini ir išsiaiškini visas smulkmenas. Beto kaina geriausiai aptart rankoje turint daigta ir matant už ką moki.
p.s. helix jei skatini kutus rašyti kainas, būk mielas ir pats rašyk :) http://forumas.i-klubas.lt/showthread.php?t=15532
dar tau neatsibodo kabinėtis - ysimylėjai tu mane ar kas ?...tam kam kaina antram plane , kolega - neperka naudotų - perka naują , nes dėl ko jei ne dėl kainos rimtam pirkėjui pirkti naudotą ? tu aplamai dažnai nerašai kainų , ir tai pakankamai aišku dėl ko ... žodis nebrangiai - jau pats už save prašosi paklausti - kiek tas nebrangiai , tai jau tarsi pasakyta kaina , bet aiškiai nesuprasi ...
p.s. extreme - bijok tu Gražulio - neprašyk manes būti mielu
helix
2013-02-16, 06:14 PM
Kaip matau neišaugai, greičiausiai per vėlu..
Aš nerašau dažnai, bet aš skirtingai nuo tavę prie žmonių nesikabinėju ir pastabų neduodu, dėl tų dalykų kurių pats nedarau.
beprasmė diskusija su žmogum nežiurinčiu y veidrody ...
p.s. kad ir kokia be butų kaina - gerą ir retai pardavime būnantį stiprintuvą parduoda žmogus ...
kostix
2013-02-16, 06:56 PM
1000, shikna jauchiu klaida darau... (sorry del lt rasmenu, deja kompas bendro naudojimo pakeist nieko negaliu uzrakinti visi priejimai)