PDA

View Full Version : Kondikas

Mindis23
2005-07-07, 07:11 PM
Reiskia taip : Ar gali kondikas nukepti ?
Laidai parejo nuo akumo ++ -- ir remotas 12V ir toliau iki stiprintuvo
Pradzioje viskas buvo gerai:
Isjungta rode 12.7V uzvedus 14.1-2V Siandien galvoju uzmesiu aki i kondika ziuriu kad volmetras nebedirba o darai "on" "off" rele kliaksi
Lauksiu ats

Nerka
2005-07-08, 12:12 PM
pabandyk atjungt iskraut ir ver prijungt, o be to koks skirtumas gal tik voltmetras nerodo.

Mindis23
2005-07-08, 05:38 PM
pabandyk atjungt iskraut ir ver prijungt, o be to koks skirtumas gal tik voltmetras nerodo.
Tiesa kondiko pavadinimas "Caliber"
Numeciau voltmetra "Jap" viskas ok (numeti laida nuo akumo dar stipras groja is kondo)aisq tam tikra laika

boolve
2005-07-10, 06:32 PM
tai veikia tas tavo kondas..

Vantuzas
2005-07-14, 05:43 PM
O kiek laiko turetu groti 170w rms (stiprintuvai) sistema vidutiniu garsu, nuo 1 farado kondiko, atjungta nuo akumo? Pas mane groja tik kokias 3 sekundes.

Arvydas
2005-07-14, 07:57 PM
O kiek laiko turėtų groti 170w rms (stiprintuvai) sistema vidutiniu garsu, nuo 1 farado kondiko, atjungta nuo akumo? Pas mane groja tik kokias 3 sekundes.

nu ir klausimas.... siaip kondikas ne tam statomas, kad atjungus akuma nuo jo klausytum... ir tuo labiau ne tam, kad akumo darbo laika jis pratestu.

Vantuzas
2005-07-14, 08:52 PM
Kondikas veikia, bet man jis kelia itarima ir nezinau kaip ji patikrint, nes tiesiai nuo akumo, kondika atjungus,viskas groja identiskai. Kaip kondika istestuoti?

Arvydas
2005-07-14, 09:16 PM
Kondikas veikia, bet man jis kelia itarima ir nežinau kaip ji patikrint, nes tiesiai nuo akumo, kondika atjungus,viskas groja identiskai. Kaip kondika istestuoti?

kokie tau itarimai kyla ? kas ne taip ? a ?

Vantuzas
2005-07-14, 11:09 PM
Kondikas veikia, bet man jis kelia itarima ir nežinau kaip ji patikrint, nes tiesiai nuo akumo, kondika atjungus,viskas groja identiskai. Kaip kondika istestuoti?

kokie tau itarimai kyla ? kas ne taip ? a ?

Tik tiek kad garso kokybe ir galingumas iki kondiko idejimo ir po jo idejimo nepasikeite,t.y. galima sakyti jis neatlieka savo funkcijos.

algiosa
2005-07-15, 07:28 PM
O kiek laiko turėtų groti 170w rms (stiprintuvai) sistema vidutiniu garsu, nuo 1 farado kondiko, atjungta nuo akumo? Pas mane groja tik kokias 3 sekundes.

nu ir klausimas.... šiaip kondikas ne tam statomas, kad atjungus akuma nuo jo klausytum... ir tuo labiau ne tam, kad akumo darbo laika jis pratestu.

Ar šiame forume draudžiama klausti, ko nežinai? Aš šiame forume du metus, bet apie kondensatorius tikrai dar daug ko nesuprantu, mano išsilavinimas daugiau humanitarinis - medicina, bet ar aš neturiu teisės mėgti klausytis muzikos mašinoje? Ją tobulint? Ar turiu tylėti, kad neužduočiau "durno" klausimo? Tolerancijos stoka, pagrindinė šio puikaus caraudiofilų forumo problema. Manau, dėl to jis ir prigeso. Nieko asmeniško, nieks neisižeiskit, paprasčiausiai šiek tiek "užkabino".
P.S. šiandien Lavernoj, pardavėjas nesišaipydamas paaiškino, kad kondensatoriaus negalima atjungt irvėl prijungt prie akumo, nes gali būt būūūmt? :wink:

AudrunasV
2005-07-15, 08:14 PM
Sheip - apie kondikus buvo nemazai kalbeta. Paprasciausiai nuo lauzimu dingo postai...

Arvydas
2005-07-15, 08:48 PM
P.S. šiandien Lavernoj, pardavėjas nesišaipydamas paaiškino, kad kondensatoriaus negalima atjungt irvėl prijungt prie akumo, nes gali būt būūūmt? :wink:

tiesa. bet tai galioja kondikam, kurie neturi jokios automatikos, t.y. valdymo bloko (apsauga, indikacija ir t.t.t)

Vantuzas
2005-07-16, 10:13 AM
šiaip - apie kondikus buvo nemazai kalbeta. Paprasciausiai nuo lauzimu dingo postai...

Turiu forumo kopija pasidares pries isilauzima,dabar perziurejau dar karta viska,apie kondikus daugiau informacijos radau auto-tuning forume :(

algiosa
2005-07-16, 10:49 AM
Ir as turiu forumo kopija, "nusiurbta" su Webcopier, ir viska skaitau off line dar gera versija, gal ne viskas daeina, tikrai neklausineju neskaites.
Gero savaitgalio, gal cia karstis kaltas :wink:

AudrunasV
2005-07-16, 04:12 PM
Taigi - jei pigus kondikas - dazniausia tai buna tik apdailos detale.. As kartoju - dazniausia. Norint kad jis pilnai atliktu savo funkcija - reikia teisingai instaliuoti.. Pajungiant - reikia teisingai ikrauti kondika.. ishjungiant (ishinstaliuojant) taip pat - ishkrauti. Sudetis kondiku skiriasi - tai dazniausiai priklauso nuo elektrodu poru skaiciaus. Jei kalbetumem apie dideles talpos kondikus - 20,30,40,50 F (kitaip tariant - PowerBank) - cia dar idomiau. Demesio!!! kai kuriu korpusai yra pliusas!!! atsargiai ..
Jei kam yra kokiu nors klausimu - klauskit

Artūras-M
2005-07-16, 05:23 PM

Galima atjungti galima palaikius mėnesį laiko pajungti ir bus viskas ok. Čia su gerais kondensatoriais. Žinoma jeigu atjungsi akumuliatorių dar esant išjungtai aparatūrai, tai kondensatorius bus iškrautas ir jį prieš sekantį pajungimą prie akumuliatoriaus reiks pakrauti. Krauti žinoma yra žymiai geriau ne per varžą, tačiau per lemputę. Norint greito pakrovimo yra patogu turėti halogeninę H-4 lempą su sudegusiu pvz trumpų šviesų siūlu. Pajungi nuosekliai likusį ilgų šviesų siūlą prie kondensatoriaus ir palauki kol lemputė visiškai užges, tada jau drąsiai pajungi galutinai. jeigu kondensatorius su elektroninio pakrovimo schema, tada žinoma galvos skausmas atpuola.
Stebuklingo kokybės pagerėjimo laukti neverta., Tačiau dinamika pagerėja visam dažnių diapazone, esant gerai sistemai. Su kokybiškais kitais sistemos elementais, geras kondensatorius pakeičia grojimą juntamai. Visam garse galioja viena šventa nerašyta taisyklė: sistemos kokybė yra tokia, kokią turi prasčiausias sistemos elementas (signalo šaltinis, stiprintuvas, akustika)
Kadangi kondensatorius yra tik gerinantis maitinimą, tai esant gerai sistema ir prastam kondensatoriui, ar jį pajungi ar atjungi skirtumo nėra... O prastai sistemai, gali padėti ir nelabai stebuklingas kondensatorius...

Artūras-M
2005-07-16, 05:37 PM
Tolerancijos stoka, pagrindinė šio puikaus caraudiofilų forumo problema. Manau, dėl to jis ir prigeso.

Taip, tolerancijos stinga. Bet tai žmogiška. O kad prigęso, tai nesutinku. Statistika tik gerėjanti.

Vantuzas
2005-07-16, 07:06 PM
Aciu uz paaiskinimus.Mano kondikas Lightning Audio Bolt B10-03,apynaujis,kiti sistemos komponentai irgi vidutiniai.

M
2005-08-25, 02:54 PM
Sveiki, skaiciau skaiciau jusu foruma, bet neradau papunkciui isdestyta kaip reikia teisingai ir saugiai pajungti kondika. Turiu DLS 0,5F kondika naudota ir nelabai zinau kaip cia ji pajungti. Gal gali kas nors man zaliam audio megejui papunkciui paaiskinti kaip ji pajungti. Is anksto aciu.

Artūras-M
2005-08-25, 03:51 PM
Sveiki, skaiciau skaiciau Jūsų foruma, bet neradau papunkciui isdestyta kaip reikia teisingai ir saugiai pajungti kondika.

Buvo kažkur, bet galima ir pasikartoti. Yra du variantai:

1. Esant atjungtam akumuliatoriui prijungi kondensatorių prie sistemos. Tuomet prieš uždėdamas pliusinę klemą, tarp klemos ir akumo gnybto pajungi nuosekliai 5-50W 12 lemputę ir palauki kol ji užges. Priklausomai nuo lemputės galingumo, pakrovimas gali trukti nuo 1 iki ~ 10 sekundžių. Pilnai užgesus lemputei, uždedi pliusinę klemą.
2. Akumuliatorius pajungtas. Iš esmės panašu, prieš uždedant ant kondensatoriaus pliusinį laidą, tarp kondensatoriaus ir laido nuosekliai jungi lemputę. Ir vėl lauki.....

Pastaba: kiekvieną kartą atjungus ir naujai jungiant akumuliatorių, būtina procedūrą kartoti, priešingu atveju galit būti truputį išgąsdinti, plius sugadintas kondensatorius, padeginti klemai (jeigu brangūs, tai gaila ;) )
Jeigu akumuliatorių norite pakeisti, tai keičiant saugokitės, kad pliusinis klemas neprisiliestų prie korpuso. Bus nemalonu :shock: Jeigu pakeitimas truks kokių 10 min laikotarpyje, dažniausiai kondensatoriaus įkraudinėti nereikia.

algiosa
2005-08-25, 03:58 PM
as prie to pacio paklausiu, kaip taisyklingai iskraut kondika (išinstaliuojant, tvarkant ir pan.). Bandziau atjunges pliuso klema nuo akumo palikt veikiancius stipr., bet kaip veliau netiketai suzinojau ( :oops: :-D ), kondikas buvo neissikroves...

Artūras-M
2005-08-25, 05:11 PM
as prie to pacio paklausiu, kaip taisyklingai iskraut kondika (išinstaliuojant, tvarkant ir pan.).

Priešinga procedūra - pajungi lemputę ir palauki kol ji pilnai užges, po užgesimo dar palauki kokias penkias sekundes, kad iškrauti iki galo. Nerekomenduojama palikti įkrautą kondiką, gali būti nemalonumų ;)
Tuos kur turi automatiką, galima palikti įkrautus, tačiau jeigu nuiminėji automatikos blokelį norėdamas suveržti kontaktus ir pn, tai būtinai pasitikrinkit ar iškrautas pats kondikas.

algiosa
2005-08-25, 05:17 PM
lempute jungi tarp kondenstoriaus + ir - ?

boolve
2005-08-25, 05:49 PM
o dar imanoma kaipnors kitaip?

Artūras-M
2005-08-25, 05:58 PM

taip

algiosa
2005-08-25, 06:02 PM
:)

boolve
2005-08-25, 06:10 PM

taip
jei lempute dvikontakte ir plastmasinis korpusas kondiko.. ir neskiatant trumpinimu, tai kaip dar?

M
2005-08-25, 07:38 PM
Atsiprasau uz galbut kvaila klausima kondensatorius prie stiprintuvo ir akumuliatoriaus jungiamas lygiagreciai(t.y. kondiko pliusas su stiprintuvo pliusu ir akumo pliusu, o minusas su atitinkamais minusasi(mase), ar nuosekliai ant pliusinio laido.
Tiesa pasakius manau kad lygiagreciai bet antra nuomone niekada nepamaisys.

Aiwaras
2005-08-26, 01:07 PM
Taip, jungiasi lygegreciai.

Nerka
2005-08-30, 07:37 AM
Ir kuo arčiau stiprintuvo

525i
2005-08-31, 02:40 PM
http://www.usblaster.com/index.php/9,hid--128,sid--93Kaip sitie,ar verti?
Galimi atsakymu variantai:
1visiskas slamstas
2nevisiskas slamstas
3verta isigyti
:wink:

DEIVISC
2005-09-01, 10:40 PM
1visiskas slamstas
2nevisiskas slamstas
3verta įsigyti
turetų būti absoliutus šlamštas :)

EXONN
2005-10-10, 03:27 AM
va cai daba toks klausimelis, turiu as wa toki aparatuka (tik nereikia juoktis):
Galva: alpina cda9853R
Stipras: JBL 755.6
Galas: Axton CAX167
Subas:JBL GT3-12
Ar pageretu kokybe jei dar butu ir kondencatorius? tiksliau ar pageretu tiek kad vertetu pirkti kondencatoriu?

MidaX
2005-10-10, 06:17 PM
va cai daba toks Klausimėlis, turiu as wa toki aparatuka (tik nereikia juoktis):
Galva: alpina cda9853R
Stipras: JBL 755.6
Galas: Axton CAX167
Subas:JBL GT3-12
Ar pageretu kokybe jei dar būtų ir kondencatorius? tiksliau ar pageretu tiek kad vertetu pirkti kondencatoriu?
O kur priekis? :shock:

EXONN
2005-10-10, 07:02 PM
priekis bus po poros sawaiciu, dar negaliu nusprest, tiksliau dar nzn ka desiu. gal turit pasiulimu? BET CIA KLAUSIMAS BUVO APIE KONDENCATORIU!

Edmas
2006-06-14, 11:13 PM
žioplys aš visada galvojau kad nuosekliai
ir jau ruosiaus greitai pirkti
ot bučiau sujunges

popcys
2006-06-16, 07:49 PM
nzn kas ta sena tema atgaivino bet tada prie to paties paklausiu,o kaip kondensatorius devisi jei devisi,ar apsimoka pirkti deveta,i ka atkreipti demesi perkant deveta,koks ten isvis susidevejimo procesas.... :smt017

Edmas
2006-06-16, 11:58 PM
nzn kas ta sena tema atgaivino bet tada prie to paties paklausiu,o kaip kondensatorius devisi jei devisi,ar apsimoka pirkti deveta,i ka atkreipti dėmesį perkant deveta,koks ten isvis susidevejimo procesas.... :smt017

neįsivaizduoju :oops: :smt017 :smt022
dar nepirkau. bet jei pirksiu tai tik naują!!! :supz:

Auto Audio
2006-06-18, 04:22 AM
cia gal ne i tema bet norejau paklaust pas mane ant kondiko yra kazkoks reguliavimas ir niekur neparasyta ka jis reiskia, tai as jo ir nelieciu :)

popcys
2006-06-18, 12:32 PM
cia gal ne i tema bet norejau paklaust pas mane ant kondiko yra kazkoks reguliavimas ir niekur neparasyta ka jis reiskia, tai as jo ir nelieciu :)

ten turbut kondesatorius su tamagociu integruotu :supz:

Auto Audio
2006-06-19, 03:17 AM
jo tu buvai teisus dabar as ji jau auginu :D o jei rimtai tai kas ten gali but?

atvortke
2006-06-19, 10:42 AM
jo tu buvai teisus dabar as ji jau auginu :D o jei rimtai tai kas ten gali but?
voltmetro parodymu koregavimas

Auto Audio
2006-06-19, 10:46 AM
ir kaip jie koreguojasi? :smt017

atvortke
2006-06-19, 06:45 PM
ir kaip jie koreguojasi? :smt017
Neužknisk, pats parašei yra kažkoks reguliavimas, nu tai kas dar neaišku

Aiwaras
2006-06-19, 06:52 PM
Atvortke, ar tik man taip atrodo ar Tu ištikrųjų visur rodai savo nesubrendėliškumą nemadagiai bendraudamas ir įžeidinėdamas? Nenori patarti tai nerašyk, kam dar čia tokios replikos? Atrodo vis stengiesi įkasti.

atvortke
2006-06-19, 07:18 PM
Atvortke, ar tik man taip atrodo ar Tu ištikrųjų visur rodai savo nesubrendėliškumą nemadagiai bendraudamas ir įžeidinėdamas? Nenori patarti tai nerašyk, kam dar čia tokios replikos? Atrodo vis stengiesi įkasti.
Galvok kaip nori, man vistiek. Jei žmogus pats pasake/paklausė ir aš jam atsakiau, ir jis to paties klausia ką jis pasakė tau jau ......

Aiwaras
2006-06-19, 07:32 PM
Jis neklausia to paties.
Paklausė koks gali būti koregavimas, tu atsakei jog voltmetro. Dar žmogus klausia, o ką tam voltmetrui galima reguliuoti?

Auto Audio
2006-06-19, 11:45 PM
jo teisingai pirmiau isiskaityk (jei moki) o po to varyk :twisted:

ivas
2006-06-20, 09:27 PM
ka cia volmetre prireguliuosi, nebent parodymus

Demio
2006-09-02, 11:39 PM
Thanks visiem uz info. Lb padejot.

AURIS-T
2006-10-13, 07:59 PM
ar kondikas padeda nors kiek,kad akumas neissikrautų taip greitai ar ne? :smt100

pharaon
2006-10-13, 08:07 PM
ar kondikas padeda nors kiek,kad akumas neissikrautų taip greitai ar ne? :smt100

ble,nu,pasiskaityk forumą, 'n' temų apie tai yra :smt021

Edmas
2006-10-13, 09:08 PM

ne

AURIS-T
2006-10-14, 04:56 PM
tai kam ji isvis statyt-sumoket keleta stasu ir vien del to,kad truputeli stipras geriau temtu :smt021

Edmas
2006-10-15, 10:19 AM
tai kam ji isvis statyt-sumoket keleta stasu ir vien del to,kad truputeli stipras geriau temtu :smt021

staigesnės boso atakos, beto ir šviesos jei ir mirksi tai nors mažiau. ir blcxfbfjuk nemoku paaiškint...jgfy
krč voltmetrą pakabink ant laido rezultatą pamatysi

AURIS-T
2006-10-15, 01:23 PM
gal ir taip tu turi daugiau patirties :smt023o ka galima padaryt,kad akumo neissodintu taip greit :smt100

ttadaz
2006-10-15, 02:01 PM
gal ir taip tu turi daugiau patirties :smt023o ka galima padaryt,kad akumo neissodintu taip greit :smt100

Gal pabandyk neprievartaut aparatūros. Turėtų padėti :smt023

AURIS-T
2006-10-15, 02:05 PM
tai ar bus kas patars?o del prievartos tai niekas ir neprievartauja-aisku klausau muzika garsiai,bet ne ant pilno padlago :smt020

Aiwaras
2006-10-16, 08:58 PM

Dėti galingsnį akumuliatorių, kiek leidžia tavo generatorius.Jei ir to nepakanka dėti galingesnį generatorių.

darializ
2006-10-18, 05:43 PM
1visiskas slamstas
2nevisiskas slamstas
3verta įsigyti

siaip sitie tikrai nera stebuklingi bet idejus skirtumas jauciasi...plika ausimgali pajusti kaip bosaistaigiau vaiksto ir sugrysta i sawo vieta.. nerekomenduoju jo bet kazkada esu bandes 1.8f..

mmmmindulis
2008-08-20, 08:36 PM
Sveiki, skaičiau skaičiau Jūsų foruma, bet neradau papunkciui isdestyta kaip reikia teisingai ir saugiai pajungti kondika.

Buvo kažkur, bet galima ir pasikartoti. Yra du variantai:

1. Esant atjungtam akumuliatoriui prijungi kondensatorių prie sistemos. Tuomet prieš uždėdamas pliusinę klemą, tarp klemos ir akumo gnybto pajungi nuosekliai 5-50W 12 lemputę ir palauki kol ji užges. Priklausomai nuo lemputės galingumo, pakrovimas gali trukti nuo 1 iki ~ 10 sekundžių. Pilnai užgesus lemputei, uždedi pliusinę klemą.
2. Akumuliatorius pajungtas. Iš esmės panašu, prieš uždedant ant kondensatoriaus pliusinį laidą, tarp kondensatoriaus ir laido nuosekliai jungi lemputę. Ir vėl lauki.....

Pastaba: kiekvieną kartą atjungus ir naujai jungiant akumuliatorių, būtina procedūrą kartoti, priešingu atveju galit būti truputį išgąsdinti, plius sugadintas kondensatorius, padeginti klemai (jeigu brangūs, tai gaila ;) )
Jeigu akumuliatorių norite pakeisti, tai keičiant saugokitės, kad pliusinis klemas neprisiliestų prie korpuso. Bus nemalonu :shock: Jeigu pakeitimas truks kokių 10 min laikotarpyje, dažniausiai kondensatoriaus įkraudinėti nereikia.
ojei ,as jau esu viska pajunges ,bet neikroviau ,tai jau jam sakes kondencatoriui ar nieko tik tereikia su lempute ikrauti kiek supratau??? Beje dar ,radau pajungimo schema tai ar taip ir reikia

Artūras S
2008-08-20, 09:51 PM
Viskas taip.Jei jau viskas pajungta tai ir gerai.Ne taip greitai tas kondas sugenda.

kestutis111
2008-08-20, 10:12 PM
jei prakalbom apie kondensatorius norejau ir as paklaust vieno klausimo apie ROCKFORD FOSGATE RFC10HB HYBRID CAPACITOR 10 farad. jis vertas demesio kaip kondensatorius ir kuo skiriasi hybridinis nuo tu eiliniu? zinau kad pas ji 10 faradu bet ar tai daug ka duoda?

mmmmindulis
2008-08-21, 06:10 AM
Viskas taip.Jei jau viskas pajungta tai ir gerai.Ne taip greitai tas kondas sugenda.

bet man jis neveikia,jau kokia savaite esu pajunges ji

pontifikas
2008-08-21, 09:42 AM

iš ko sprendi, kad neveikia?

mmmmindulis
2008-08-21, 11:03 AM

kad niekas nedega (lempute) ir nerodu tu skaiciuku :smt017 :)

Black Scorpio
2008-08-21, 02:08 PM

tie skaiciukai atsiranda tik staigiai pasikeitus itampai, pvz paziurek iskarto po masinos uzkurimo

mmmmindulis
2008-08-21, 08:14 PM

tie skaiciukai atsiranda tik staigiai pasikeitus itampai, pvz paziurek iskarto po masinos uzkurimo

nu ziurejau ir nieko :smt017,jungiau ta lempute nedega ta lempute pajungus,o pacia lempute pajungus ant + ir - sviecia,nebeisivaizduoju kas begali buti ,jauciu kad bus jis sudeges ar ....?

Saras
2008-08-21, 11:34 PM
tai jei kondikas ikrautas ji ir nedega man atrodo jei nuosekliai pajungta :oops:

bosko
2008-08-22, 07:47 PM
ant kai kuriu kondiku reikia pajungti remote control laida....

mmmmindulis
2008-08-22, 08:02 PM

o ant to paties varzto, ar buna 3 atskiras tam melynam laidukui?

bosko
2008-08-22, 11:28 PM

o ant to paties varzto, ar būna 3 atskiras tam melynam laidukui?

buna triacias atskiras toks maziukas varstukas...

mmmmindulis
2008-08-23, 12:05 PM

o ant to paties varzto, ar būna 3 atskiras tam melynam laidukui?

būna triacias atskiras toks maziukas varstukas...

nu kaskoks yra trecias toks su viguriniu atsuktuvu sukamas,bet nemanau kad jis galetu :smt017 :!:

marchius
2008-08-23, 12:19 PM
na pas mane yra kondikas brax, virsuje yra du stori varztai + ir zeme ir vienas maziukas remote, manau pas tave irgi turetu buti. Cia tas remote skirtas tikriausiai soft startui ir siaip rele tikriausiai turi buti, jeigu jau voltmetras yra. Taigi nesumaisyk pliuso su zeme ir prijunk remote :smt023

mmmmindulis
2008-08-23, 12:36 PM
na pas mane yra kondikas brax, virsuje yra du stori varztai + ir zeme ir vienas maziukas remote, manau pas tave irgi turėtų buti. Cia tas remote skirtas tikriausiai soft startui ir šiaip rele tikriausiai turi buti, jeigu jau voltmetras yra. Taigi nesumaisyk pliuso su zeme ir prijunk remote :smt023

nu bandysim O:)

mmmmindulis
2008-08-25, 09:10 PM
Bandziau ir nieko gero,turio omeni ,kad tikrai tas remove laidukas nesijungia ,nes kur maniau ,ten tik jis priverzia ta plasmasini dangteli,gal ka nors reikia jame paspauti ,kad ijungtu.Beje dar buvau atsukes visa garsa ,tai ir toliau viskas mirkcioja :!:

marchius
2008-08-25, 09:25 PM
o foto neturi kondiko? arba linko kur ji pamatyt

mmmmindulis
2008-08-26, 12:02 AM
o foto neturi kondiko? arba linko kur ji pamatyt

bandysiu nufotkinti ir ideti :!:

pontifikas
2008-08-26, 12:05 AM
tai modeli parašyk, surasim foto googlėj.

Saras
2008-08-26, 12:36 AM
Tau nepaprasciau butu susitikt su nusimananciu sitoj srity zmogum? O gal tas tavo kondikas yra niekam vertas, o mirgcioja nebutinai del kondiko, pas mane irgi yra nepigus kondikas, parduotuve kainuoja 830 lt berods, na ir ka ir mirgcioja vistiek, del to nes blogas pagrindinis akumas. bent jau pas mane, o ydomu kas yra pas tave, gal generatorius per silpnas, gal akumuliatorius blogas, gal kondikas blogas, jei kondikas blogas, tai kartais jis gali tik pakenkt.

mmmmindulis
2008-08-26, 01:31 AM
Tau nepaprasciau būtų susitikt su nusimananciu sitoj srity zmogum? O gal tas tavo kondikas yra niekam vertas, o mirgcioja nebūtinai del kondiko, pas mane irgi yra nepigus kondikas, parduotuve kainuoja 830 lt berods, na ir ka ir mirgcioja vistiek, del to nes blogas pagrindinis akumas. bent jau pas mane, o ydomu kas yra pas tave, gal generatorius per silpnas, gal akumuliatorius blogas, gal kondikas blogas, jei kondikas blogas, tai kartais jis gali tik pakenkt.

Tai man ispat pradziu ir mirkciojo,todel ir pirkau kondika

mmmmindulis
2008-08-26, 01:39 AM
radau http://images.google.lt/imgres?imgurl=http://www.ue2000.de/pic/286054G0.jpg&imgrefurl=http://ue2k.com/DIETZ_Power_Cap_1F__21000__1_FARAD_Kondensator.htm l&h=500&w=500&sz=29&hl=lt&start=37&um=1&usg=__88Km WqFUSTp6djGIWDL__ebnx5Q=&tbnid=NlMASWjjvkfhvM:&tbn h=130&tbnw=130&prev=/images%3Fq%3Dpower%2Bcap%2B1f%26start%3D20%26ndsp% 3D20%26um%3D1%26hl%3Dlt%26lr%3D%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:en-US:official%26hs%3Dv7P%26sa%3DN

Black Scorpio
2008-08-26, 09:53 AM
dar ilgesnes nuorodos negalejai ideti?

mmmmindulis
2008-08-26, 01:20 PM
dar ilgesnes nuorodos negalejai įdėti?

nu kad kitaip neisejo O:) ,svarbiausia kad radau ko reikejo :smt023

Black Scorpio
2008-08-26, 01:37 PM

nu kad kitaip neisejo O:) ,svarbiausia kad radau ko reikėjo :smt023
http://ue2k.com/DIETZ_Power_Cap_1F__21000__1_FARAD_Kondensator.htm l

mokykis

kas del kondiko, bent tikrinai ar i j srove ateina?

mmmmindulis
2008-08-26, 02:01 PM

nu kad kitaip neisejo O:) ,svarbiausia kad radau ko reikėjo :smt023
http://ue2k.com/DIETZ_Power_Cap_1F__21000__1_FARAD_Kondensator.htm l

mokykis

kas del kondiko, bent tikrinai ar i j srove ateina?

Kaip suprasti? Stiepras tai veikia :!: :smt017

Black Scorpio
2008-08-26, 02:11 PM
o kondikas?
is brezinio matau, kad kondiko minusas ne nuo stiprintuvo, gal kontakto ten nera. pasiimk testeri ir pasimatuok, ar yra +12V ant kondensatoriaus kontaktu

mmmmindulis
2008-08-26, 02:28 PM
siaip esu pasijunges ne taip kaip toj shemoj,buvau rases kaip pajunges esu, + i kondensatoriu is jo istiepro +,o su minusu ,nuo korpuso ikondensatoriaus - ir is jo i stiepro -,galvoju bandyt jungti pagal ta shema. reikes su testeriu pabandyti :!:

lexis
2008-08-26, 05:25 PM
o jei pas mane stipras nuo akumo groja gerai, nemirkcioja niekas ir nieko blogo. ir jei pasijungciau maga su dvd kur ekranas isvaziuoja, tai reiktu kondika det? kad po valandos ziurejimo dar uzsikurt galeciau? muzono klausyma kur kas ilgiau negu valanda atlaiko. (mane nuteike kad tie lcd labai daug energijos pasiima)

BigBug
2008-08-26, 05:30 PM
o jei pas mane stipras nuo akumo groja gerai, nemirkcioja niekas ir nieko blogo. ir jei pasijungciau maga su dvd kur ekranas isvaziuoja, tai reiktų kondika det? kad po valandos ziurejimo dar uzsikurt galeciau? muzono klausyma kur kas ilgiau negu valanda atlaiko. (mane nuteike kad tie lcd labai daug energijos pasiima)

Kondencatorius elektros negamina :!:

lexis
2008-08-26, 05:35 PM
tai as suprantu kad negamina O:) nu ir supratau kad man neverta jo detis tada. man kaip sake kad akuma ne taip greit nusodina.

Black Scorpio
2008-08-26, 06:04 PM
tai as suprantu kad negamina O:) nu ir supratau kad man neverta jo dėtis tada. man kaip sake kad akuma ne taip greit nusodina.
ir kas taip primelavo?

marchius
2008-08-26, 08:29 PM
as jeigu buciau tavo vietoje pabandyciau nuimti visa elektronika nuo kondiko (zinoma pries tai isitikinus kad ji neveikia) ir pajungti tiesiai :supz:

mmmmindulis
2008-08-26, 09:01 PM
as jeigu būčiau tavo vietoje pabandyciau nuimti visa elektronika nuo kondiko (žinoma prieš tai isitikinus kad ji neveikia) ir pajungti tiesiai :supz:

as jau turejau tokia ideja pabandyti, o tai tikrai taip galima O:)

Saras
2008-08-26, 11:39 PM
O cia rimtai tie lcd daug elektros ima? pats turiu pioneer x1 tai jis labai daug ima? tingiu jungtis ampermetra :D

marchius
2008-08-27, 09:10 AM
na taip, galima, tik jeigu jis neikrautas, tai jungiant daug ziezirbu bus :!:

lexis
2008-08-28, 06:21 PM
na mane itikino kad daug neima lsd su dvd. tikiuosi taip ir bus O:)

Black Scorpio
2008-08-28, 06:40 PM
nesitikek, o pasiimk testeri ir pasimatuok, negi taip sudetinga? srovei pamatoti 5 minutes (nu 10min max) o masina stumdyti, ar nauja akuma pirkti paskui...

lexis
2008-09-01, 05:20 PM
tai kad nera ka matuoti. nei dvd grotuvo nei kondiko neturiu. zadu isigyt dvd tik O:)

Edmas
2008-09-02, 12:48 PM
nepergyvenk. tuoj dienos šviesą išvys kontroleriai kurie stebi akumo būklę ir neleidžia iškrauti žemiau nustatytos ribos. (aiwaras žadėjo greitai pradėti gamybą) įsidėsi ir galėsi nesukti sau galvos.

Gincė
2008-09-03, 09:22 AM
nepergyvenk. tuoj dienos šviesą išvys kontroleriai kurie stebi akumo būklę ir neleidžia iškrauti žemiau nustatytos ribos. (aiwaras žadėjo greitai pradėti gamybą) įsidėsi ir galėsi nesukti sau galvos.

šiaip tai tokie kontroleriai jau senokai išvydo dienos šviesą ... nu tik kad ne aiwaro gamybos ... Bet jei atsiras lietuviško produkto - rinksimės vietinio gamintojo :smt023

Edmas
2008-09-08, 07:35 PM
šiaip tai tokie kontroleriai jau senokai išvydo dienos šviesą ...
žinom naudojam... bet laukiam lietuviško ekologiško produkto :supz:

mmmmindulis
2009-02-05, 04:54 PM
Nenorejau kurti naujos temos,tad noriu paklausti ar kondikas skleidzia koki garsa,nes atsukus daugiau garso jis man pradeda skleisti garsa kaip cypima ,pipsejima,prisuki garsa ir nustoja??????

Gincė
2009-02-05, 04:58 PM
kai kurie kondikai turi schemoje zumerį ,kuris pradeda pypsėt ,jei įtampa žema

Linartas
2009-02-05, 05:39 PM
Mates esu vadinama kontroleri Caliber gamintojo puslapyje, tas daikciukas rodo itapa,ir jei kritus iki tam tikros ribos atjungia stiprintuvo "remote" taip isjunkdamas stipriu.
aisku sis variantas geriausiai pasiteisna, jei daznai muzikele klausoma uzgesintoje masinoje, o poto dar ta masina norima uzkurti ir sekmingai vaziuoti.... :)

rebik
2009-02-05, 08:00 PM
Maniskis Brax prie 10 voltu ir zemiau pradeda cypauti

mmmmindulis
2009-02-05, 08:28 PM
nu tai nieko blogo , kad jis cypauja?

rebik
2009-02-05, 08:44 PM
tai kad cypauja gerai. Blogai kad iki tiek akuma iskrauni, veliau gali neuzsikurti...