PDA

View Full Version : Ivolga MK2 serija.

aidelizz
2005-07-16, 08:28 PM
Sveiki,
pažiūrėjau ivolga-online.ru ir pamačiau, kad yra keli nauji modeliai komponentų. Tarp jų MK2 serijos 5" ir 6". Gal kas bandėt? Kokie įspūdžiai? Norėčiau pirkti po vieną komplektą 5-ukų ir 6-ukų. Kokia ten reali jų galia gal girdėjot kas :)? Manau 1-dienį va-iuosiu pirkt tai būtų labai didelis dėkui jei papasakotumet apie juos ką žinot.

aidelizz
2005-07-16, 08:58 PM
ai tiesa va linkas jei kam įdomu :
http://www.ivolga-online.ru/dyn_ser_mk2.html

Aiwaras
2005-07-17, 09:23 AM
Sie komponentai turi filtra tik aukstiem ar yra dwi "dektuku dezutes" tweeteriui ir 5". Jaigui ir midui tokia dezute tai filtrai tikrai prasti, arba tik pirmos eiles (6db) is bipoliaru.

aidelizz
2005-07-17, 02:19 PM
Sie komponentai turi filtra tik aukstiem ar yra dwi "dektuku dezutes" tweeteriui ir 5". Jaigui ir midui tokia dezute tai filtrai tikrai prasti, arba tik pirmos eiles (6db) is bipoliaru.

tai va va aš irgi pagalvojau taip nuotrauką pamatęs kur matos tas vadinamasis "filltras". matai realiai matęs neesu tai būtų gerai išgirst iš žmonių kurie rankose laikė ar net klausė šito aparato.
O šiaip negi gali būt kad filtras tik tweeteriui yra? čia gi nenormalu ar aš klystu...

GS
2005-07-17, 02:25 PM
klysti

aidelizz
2005-07-17, 02:40 PM
klysti

argumentuok numetęs žodį! argi normalu, kad 5" ar 6" paliktas grot beleką?

GS
2005-07-17, 08:07 PM
cia labai dauk aiskint.galbut sis garsiakalbis ir turi buti siek tiek apkarpytas is aukstu puses, bet taupant lesas to yra nedaroma, kadangi jis savo kaina atgroja ir be apkarpymo.

aidelizz
2005-07-18, 12:57 AM
cia labai dauk aiskint.galbūt sis garsiakalbis ir turi buti siek tiek apkarpytas is aukstu pusės, bet taupant lesas to yra nedaroma, kadangi jis savo kaina atgroja ir be apkarpymo.

kalbi bele tik kalbėt tu žiuriu. tai gal ir turi ką daug aiškint.

Gal yra žmonių turinčių ką rimto pasakyt?

AudrunasV
2005-07-18, 02:01 PM
Shie yra sena serija. Kas liecia Ivolga - kreipkites manau galeciau is cia esanciu daugiausia papsakoti.
Tai transformeriai (koksialai - komponentai). Ju kaina panashi kaip ir Vc serijos - bet VC groja geriau (vis tik - popierius).

GS
2005-07-19, 06:49 PM
cia labai dauk aiskint.galbūt sis garsiakalbis ir turi buti siek tiek apkarpytas is aukstu pusės, bet taupant lesas to yra nedaroma, kadangi jis savo kaina atgroja ir be apkarpymo.

kalbi bele tik kalbėt tu žiuriu. tai gal ir turi ką daug aiškint.

Gal yra žmonių turinčių ką rimto pasakyt?

tokiem kaip tu net aiskint neapsimoka, vistiek nieko nesuprasi

Arvydas
2005-07-19, 07:29 PM
vistiek nieko nesuprasi

Nenuvertink kitu zmoniu ziniu. Jei tinkamai ir trumpai paaiskintum - neabejojiu, kad suprastu.

GS
2005-07-19, 07:55 PM
aideliz, pasiskaityk:
http://sound.westhost.com/lr-passive.htm

aidelizz
2005-07-20, 12:49 AM
aideliz, pasiskaityk:

yo yo.. googlėj linka radai apie krosus tai ir kiši... galvoji aš nežinau kaip crossoveriai atrodo? esu nevieną pats padaręs lepši tu. čia tau gal ta teorija ir atrodo kažkas labai jau naujo ir neyprasto.
Ir išvis prieš kažką vapėdamas pabandyk suprast apie ką diskusija eina! negi taip sunku pasukt smegenis? Mes su aiwaru kalbėjom kad filtrai yra prasti arba jų nėra midui išvis, kas yra nenormalui norint išgauti bent jau padorų garsą.
Kaip mane biesina tokie žmonės kurie patys nieko nenutuokia o vapa bele tik vapėt vietoj to kad kažką naudingo pasakytų.
shame on you could say.

aidelizz
2005-07-20, 01:10 AM
dėkui visiem už patarimus. apsistojau viskgi ties VC serija būtent ties 5.20 ir 6.20, taigi ši tema išsemta :].

GS
2005-07-20, 05:31 PM
aideliz, pasiskaityk:

yo yo.. googlėj linka radai apie krosus tai ir kiši... galvoji aš nežinau kaip crossoveriai atrodo? esu nevieną pats padaręs lepši tu. čia tau gal ta teorija ir atrodo kažkas labai jau naujo ir neyprasto.
Ir išvis prieš kažką vapėdamas pabandyk suprast apie ką diskusija eina! negi taip sunku pasukt smegenis? Mes su aiwaru kalbėjom kad filtrai yra prasti arba jų nėra midui išvis, kas yra nenormalui norint išgauti bent jau padorų garsą.
Kaip mane biesina tokie žmonės kurie patys nieko nenutuokia o vapa bele tik vapėt vietoj to kad kažką naudingo pasakytų.
shame on you could say.

rink zodzius balvone, gal ir sulitaves koki kondika, bet nieko nenutuoki jei tokius klausimus uzdavineji.

Arvydas
2005-07-20, 09:15 PM
rink žodžius balvone, gal ir sulitaves koki kondika, bet nieko nenutuoki jei tokius klausimus uzdavineji.

Geriau jau nesusitiktumete tikrovej ar tuo labiau kokiam suejime ar tuse ;)

aidelizz
2005-07-21, 12:06 AM
rink žodžius balvone, gal ir sulitaves koki kondika, bet nieko nenutuoki jei tokius klausimus uzdavineji.

Geriau jau nesusitiktumete tikrovej ar tuo labiau kokiam suejime ar tuse ;)

nepergyvenk, pakankamai ramus aš žmogus ir perdauk dėmesio į tokius "profus" nekreipiu :)... tokie tik garsiai rėkt moka... rimtai žiūriu tik į tuos žmones kurie turi ką protingo pasakyt.

GS
2005-07-21, 05:12 PM
baikta su tavim sneka, tiksliau, ispustas burbulas del nieko, kuri pats pusti pradejai...

Arvydas
2005-07-21, 06:42 PM
baikta su tavim sneka, tiksliau, ispustas burbulas del nieko, kuri pats pusti pradejai...

pagaliau kapituliacija :)