View Full Version : Silpnas priešbosis
Andrius111
2013-04-19, 12:30 PM
Sveiki.
Turiu tokia problema. Po žiemos priešbosis nebegroja taip žemai kaip anksčiau.
Tiksliau išvis beveik žemo nekabina, lyg standartinės kalonėlės grotu.
Komponentai DLS B6A
Grotuvas Alpine CDA 7893R
Stiprintuvas AudioSystem MX75.4
Komponentai paleisti nuo stiprintuvo.
Bandžiau keisti fazes, jokio efekto visai. Durų vibro izoliacija niekur neatsilupusi, viskas kaip ir buvę prieš metus. Gal žinot kas galėtu būti?
Inproof
2013-04-19, 12:39 PM
Spėju pasatas ? Priešbosis nebus gaves drėgmės per žiemą ?
Andrius111
2013-04-19, 12:50 PM
3 Golfas. Gal kažkiek ir galėjo gaut, visdelto duryse ten drėgmės buna.
Inproof
2013-04-19, 01:09 PM
Tada neblogai skarda išpjauta :D O šiaip manau bėda bus garsiakalbiuose.
skiesflyer
2013-04-19, 01:35 PM
Matuok ritės varžą abiems garsiakalbiams.
Andrius111
2013-04-19, 11:26 PM
Pamatavau. Vienas garsiakalbis 3.8~3.9om, kitas 4.0om.
skiesflyer
2013-04-20, 01:11 AM
Nieko blogo. Jei vizualiai nematai nieko neįprasto, korozijos, atsiklijavusios pakabos, oksidavusio laido galo, tai žiūrėk toliau (filtrai, stiprintuvas, kažką rasi). Pats montavai?
Andrius111
2013-04-20, 07:30 AM
Taip, pats montavau. Na vizualiai, tai su jomis viskas gerai, jungtys švarios, be jokių korozijų. Vieną filtrą priešbosio žiūrėjau, tai ten nelabai yra kam sugęst, viena varynė rytė stovi ir viskas. Kas liečia stiprintuvą, tai ten nezinau ar kas galli būti, nes juk visi filtrai išjungta. O su maitinimo ar linijiniais laidais negali būti problema? Nes linijiniams kai kuriuos antgalius esu perlytaves.
omsonass
2013-04-20, 08:28 AM
Taip, pats montavau. Na vizualiai, tai su jomis viskas gerai, jungtys švarios, be jokių korozijų. Vieną filtrą priešbosio žiūrėjau, tai ten nelabai yra kam sugęst, viena varynė rytė stovi ir viskas. Kas liečia stiprintuvą, tai ten nezinau ar kas galli būti, nes juk visi filtrai išjungta. O su maitinimo ar linijiniais laidais negali būti problema? Nes linijiniams kai kuriuos antgalius esu perlytaves.
Pabandyk pamatuoti prie kolonėlių laidų varžą į mašinos korpusą, gal kur prasitrynė kolonėlių laidas. Ant stiprintuvo peržiūrėk ar nėra įjungtas subsonic filter, jei turi kitą stiprintuvą pabandyk pakeisti testui.
mindosy
2013-04-21, 10:53 PM
Sveiki.
Turiu tokia problema. Po žiemos priešbosis nebegroja taip žemai kaip anksčiau.
Tiksliau išvis beveik žemo nekabina, lyg standartinės kalonėlės grotu.
Komponentai DLS B6A
Grotuvas Alpine CDA 7893R
Stiprintuvas AudioSystem MX75.4
Komponentai paleisti nuo stiprintuvo.
Bandžiau keisti fazes, jokio efekto visai. Durų vibro izoliacija niekur neatsilupusi, viskas kaip ir buvę prieš metus. Gal žinot kas galėtu būti?
Oras pasikeite, perreguliuok sistema, buna :) o siaip pazek ar ant stipro nesusispaude ar nenusisuke koks filtriukas, ar ant mago uei yra hpf
omsonass
2013-04-22, 08:19 AM
Oras pasikeite, perreguliuok sistema, buna :) o siaip pazek ar ant stipro nesusispaude ar nenusisuke koks filtriukas, ar ant mago uei yra hpf
paprastai atšilus orui žemesni dažniai automobilyje kaip tik atsigauna
mindosy
2013-04-22, 08:38 AM
paprastai atšilus orui žemesni dažniai automobilyje kaip tik atsigauna
na čia rimtesnė buvo antroji atsakymo dalis, su 16 -tukais pas mane žemas buvo geresnis kai šalta, su dvidešimtukais atvirkščiai
omsonass
2013-04-22, 09:12 AM
na čia rimtesnė buvo antroji atsakymo dalis, su 16 -tukais pas mane žemas buvo geresnis kai šalta, su dvidešimtukais atvirkščiai
pas mane su 25cm dabar maloniau groja kai šilčiau
Andrius111
2013-04-22, 10:50 AM
Pabandyk pamatuoti prie kolonėlių laidų varžą į mašinos korpusą, gal kur prasitrynė kolonėlių laidas. Ant stiprintuvo peržiūrėk ar nėra įjungtas subsonic filter, jei turi kitą stiprintuvą pabandyk pakeisti testui.
Pamatavau, viskas normaliai, laidai neprasitrinę. Pabandysiu kitą grotuvą įsidėt, jei niekas nesikeis, tada liks bėda stiprintuve.