View Full Version : Pasikeitimai forume
Artūras-M
2013-05-07, 11:46 AM
Sveiki visi,
Teko atnaujinti forumo versiją. Nedariau šito ilgai samoningai, nes žinau jog bet kokie pasikeitimai pradžioje būna keikiami. Kadangi ir taip nelengvas laikas Lietuvoje, tai keiksmų nesinorėjo. Bet atsiranda tokių, kurie labai nori „tik pakenkti“ tai man nieko kito neliko, kaip tik atnaujinti. Čia dar ne paskutinis atnaujinimas, nes realiai yra dar naujesnė versija, tik man tai susiję su licenzijos keitimu, o tai reiškia papildomos investincijos. Taip pat aš dar noriu įsitikinti naujausios versijos stabilumu.
Taigi keiksmai yra laukiami, nors nelabai galiu kuo padėti, senos išvaizdos negaliu įjungti, ji jau nebesuderinama. Tačiau pagal galimybes atsižvelgsiu į pageidavimus.
Toliau eilėje bus pradinis puslapis, taip pat galerija. Abi dalys susenę tiek,kad daugiau jau nebeįmanoma. Pasamprotavimai laukiami.
Artūras S
2013-05-07, 12:10 PM
Kol, kas man asmeniškai, viskas gerai. prie išvaizdos visi su laiku pripras. Bus tas pat kaip ir praeitą kartą. Pradžioje buvo kiek neįprasta ir po to visi priprato.
Gal tik norėtūsi, kad naujos žinutės būtų ryškiau išskirtos.
Avgustas
2013-05-07, 01:40 PM
o šypsenėles senas galima palikti? ir kaip su nuotraukų ar albumo ikėlimu?
tolka
2013-05-07, 02:32 PM
Pažįstamas Audioportal.su forumo vaizdelis, nieko blogo :)
proel
2013-05-07, 10:19 PM
Labai pasigendu naujų žinučių išskyrimo, kažkaip sunku atsigaudit pagal datą ;D
Ernestas
2013-05-07, 10:48 PM
man šita nauja skūra nelabai patinka.....................
darializ
2013-05-08, 08:12 AM
beveik viskas tvarkoje, tačiau būtinai reikia ryškiau išskirti neskaitytas temas.
Artūras-M
2013-05-08, 03:31 PM
Rašykit apie problemas rašykit, aš viską skaitau ir dedu į galvą, nesvarbu, kad neatsakinėju :)
4iuk4e
2013-05-08, 03:34 PM
Pritariu, kad reiktų kažkaip labiau išryškint naujas, neskaitytas žinutes.
Jazzas
2013-05-08, 03:35 PM
Nežinau kieno čia bėda, bet skaitant telefone (Balckberry) forumą pirmas temos postas visada yra labai sutrauktas, t.y. 2-3 žodžiai ir keliasi tekstas i nauja eilutę. Jei temos startinis postas romano dydžio, tada labai nepatogu jį skaityti.
P.S. Ankstesniame forume to nebuvo.
darializ
2013-05-08, 04:05 PM
taipogi norėtūsi kur yra virš reklamos "medis" (kitaips sakant buvimo vieta forumas>organizacijos>ir t.t) kad labiau išskirtas būtų.
desperad
2013-05-08, 05:19 PM
Sveiki,
Temos dabar gražiai atsiskiria, bet temos viduje skaitytos žinutės nuo neskaitytų mažiai skiriasi...
Artūras-M
2013-05-08, 06:43 PM
Pabandžiau keisti šriftą/spalvą, rezultatas nekoks. Stiliuje labai kvailai surišta - temos užrašo rodymas surištas su titulinio puslapio kategorijomis. Atrišimas labai probleminis. Sukėliau kitas ikonas ir atrodo dabar temos skiriasi gana aiškiai.
Dėl:
Forumas (http://forumas.i-klubas.lt/index.php)
Organizacijos (http://forumas.i-klubas.lt/forumdisplay.php?6-Organizacijos)
i-Klubas (http://forumas.i-klubas.lt/forumdisplay.php?42-i-Klubas)
Pasikeitimai forume
darializ (http://forumas.i-klubas.lt/member.php?820-darializ) su kokia naršykle sunkiai skaitomos šios nuorodos? Primečiau su Firefox + IE + Opera ir su 15" noutbuko monitoriumi (16x9), lyg ir viskas vietoje. 10" netbook irgi lyg ir visai neblogai rodo. Manai reikia šriftą storinti?
Beje, kam 50 temu viename puslapyje yra per daug, savo asmeniniuose nustatymuose galite sumažinti.
radical
2013-05-08, 07:30 PM
Man asmeniškai viskas tinka ,tiek puslapio veikimas tiek nauja tema ,aišku reikia laiko priprasti dar vienas pliusas kad skirtuke kas naujo yra matomi ir skelbimai ,dabar viskas vienoj vietoj .
darializ
2013-05-09, 01:23 PM
Artūrai, turiu omenyje tą vietą, kuri pabraukta nuotraukoje. noretūsi gal tą reklamą žemiau, ir kažkaip išskirti taą nuorodą. bet gal čia tik priprasti reikia.3649
Liveris
2013-05-10, 09:58 AM
Na aš ir prisidedu prie pastabos dėl neskaitytu ar nauju temų spalvos išskyrimo. Jei ta melyną būtų kažkiek ryškesnė ar kitokia išskirtynesnė spalva, gal būtų kitaip. O šiaip tai viskas ok, priprasim ;)
4iuk4e
2013-05-11, 12:22 AM
... Sukėliau kitas ikonas ir atrodo dabar temos skiriasi gana aiškiai.
...
Aš asmeniškai, dėl naujų žinučių išskyrimo, turėjau omenyje ir man to trūksta, kad atsidarius temą kuri gal ir ne nauja, bet papildyta nauja rašliava, tai kad tuos naujus pranešimus kažkaip labiau išryškint. Senojoje versijoje, šalia pranešimo datos, degdavo rutuliukas, lempute kitos spalvos, kas leisdavo nesunkiai, greitai slenkant puslapį susirast, kur naujos neskaitytos žinutes, tai ir dabar kažkokio tokio išskirtinumo trūksta.
Žodžiu esmė išryškint ne temas, o naujas žinutes temoje.
Artūras-M
2013-05-12, 09:47 AM
Supratau, pasižiūrėsiu ką galima padaryti. Spaudžiant http://forumas.i-klubas.lt/images/buttons/lastpost-right.png ikoną, meta į pirmą neskaitytą žinutę temoje, o jeigu visos skaitytos, tuomet į paskutinę...
4iuk4e
2013-05-12, 10:53 AM
Supratau, pasižiūrėsiu ką galima padaryti. Spaudžiant http://forumas.i-klubas.lt/images/buttons/lastpost-right.png ikoną, meta į pirmą neskaitytą žinutę temoje, o jeigu visos skaitytos, tuomet į paskutinę...
Galbūt to ir pakanka, nes aš nemačiau šios funkcijos :)
Edmas
2013-05-12, 11:05 AM
viskas čia gerai, tik su vertimu - reikėtų kai kur paglostyti.
Edmas
2013-05-14, 09:54 PM
kalendorius 2012 pasibaigęs... (http://forumas.i-klubas.lt/calendar.php)
Inproof
2013-05-14, 10:12 PM
O kodėl daug informacijos per google randa, o paspaudus forume rodo no matches?
4iuk4e
2013-05-15, 07:30 AM
O kodėl daug informacijos per google randa, o paspaudus forume rodo no matches?
Aš irgi dažnai būna, kad naudojus paieška per google, nes irgi dažnai būna, kad per forumo paieška nepavyksta rast taip lengvai, ar išvis nepavyksta..
site:http://forumas.i-klubas.lt :)
Inproof
2013-05-15, 07:45 AM
Ne apie tai kalbu. Ieškant forume išvis nieko neranda, o google randa, bet įejus rodo jo matches.. Kaip suprantu google rodo ištrintus postus
Artūras-M
2013-05-15, 08:51 AM
Jeigu rodo į turgaus postus, tai jie bus ištrinti. Palikta tik paskutinio pusmečio. Taip pat iš turgaus ištrintos visos temos tų, kurie blokuoti, ar sustabdyti.
Forumo paieška veikia kitaip, nei Google, čia nieko nepakeisi...
Inproof
2013-05-15, 09:21 AM
Na nors ir pastebėjau, kad ne tik turgaus žinučių trūksta, bet neesmė. Jau ne pirmą kartą ieškojau naudingos informacijos, google ją surado, o toliau gavau tik špygą.
Artūras-M
2013-05-15, 10:51 AM
Inproof (http://forumas.i-klubas.lt/member.php?4421-Inproof), kol neduodi konkretaus pavyzdžio, viskas yra kalba apie nieką... Apie turgaus dalį atsakiau konkrečiai ką galėjau, visa kita forumo dalis - priežasčių gali būti keletas ir jos priklauso nuo kažkokių tai faktorių. Šiaip, trynimų forume yra labai mažai, išmetama tik tai, kas neturi net menkiausios vertės.
ssnrg
2013-05-24, 09:35 AM
Neina įkelti avataro ar profilio nuotraukos. Rašo - Unable to save image , nors rezoliuciją padariau tinkamą, ir užima mažiau negu norma.
4iuk4e
2013-05-29, 10:05 PM
Neina įkelti avataro ar profilio nuotraukos. Rašo - Unable to save image , nors rezoliuciją padariau tinkamą, ir užima mažiau negu norma.
Čia manau ne gedimas ir ne problema, jei neklystu reikia gaut Artūras-M (http://forumas.i-klubas.lt/member.php?2-Art%C5%ABras-M) palaiminimą, kad galėtum įkelti.. :)
Artūras-M
2013-05-29, 11:11 PM
4iuk4e,ne viskas taip blogai... aš prisiėmęs tiek veiklos, kiek nepajėgiu apžioti. Problemos sprendimas užtrunka minutę, bet reikia prisiruošti ;)
Turėtų viskas veikti...
4iuk4e
2014-03-20, 05:23 PM
Nežinau kada čia taip atsitiko, nes paskutiniu laiku mažai lankiausi forume, bet dabar neleidžia grįžti į ankstesnį puslapį su "Back". Pas mane kaip yra "Back" knopkė ant pelės ir su ja pripratęs grįžti į ankstesnį puslapį, nežinau kaip kitiems, bet man asmeniškai tai yra kaip nepatogumo problema.. :)
Artūras-M
2014-03-31, 12:57 PM
Nieks čai nepasikeitė, tik mes žonųs paprasti ir neturime blatnų pelių, taigi negalime patikrinti kaip veikia. Gal reiktų intermete pasiieškoti, kaip naudotis mouse back mygtuku su Vbulletin forumu?
4iuk4e
2014-04-01, 12:42 PM
Na jau sutvarkei, ar susitvarkė, bet jau veikia. Ir nereikia čia ironijos dėl pelių, nes buvo rašyta apie "Back" kad neveikia, o pelė tik tarp kitko.
Žodžiu kaip supratau, kitą kartą pastebėjus kokią klaidą, nestabilumą, geriau visai nieko nesakyti..
Atsiprašau kad sutrukdžiau
Artūras-M
2014-04-01, 12:52 PM
Na jau sutvarkei, ar susitvarkė, bet jau veikia.
Atvirai kalbant, aš ne tik kad netvarkiau, tačiau net ir neketinau. Tai išsakiau su savo „ironija“ ir nelabai suprantu apie kokį nestabilumą čia kalba.
Aš naudoju kuklią pelę darbui, Logitech M525, ji back mygtuko neturi ir realiai net negalėčiau patikrinti. paprastai toios problemos gali būti dėl to, kad svetainės lankytojo naršyklės cache, cookies trukdo gyventi. Vaistas išvalyti cacche, cookies, perkrauti naršyklę, gal net ir pačią operacinę sistemą.
Sutrukdymo čia jokio nėra, yra tik neįtempta bendravimo aplinka :)
4iuk4e
2014-04-01, 12:56 PM
Pasikartosiu, kad ne apie pelę buvo kalba, o apie "Back", kurį paspaudus naršyklėje puslapis nesugrįždavo, būtent tik šiame forume.
Artūras-M
2014-04-01, 01:18 PM
Pasikartosiu, kad ne apie pelę buvo kalba, o apie "Back", kurį paspaudus naršyklėje puslapis nesugrįždavo, būtent tik šiame forume.
Originalus tekstas žemiau:
Nežinau kada čia taip atsitiko, nes paskutiniu laiku mažai lankiausi forume, bet dabar neleidžia grįžti į ankstesnį puslapį su "Back". Pas mane kaip yra "Back" knopkė ant pelės ir su ja pripratęs grįžti į ankstesnį puslapį, nežinau kaip kitiems, bet man asmeniškai tai yra kaip nepatogumo problema.. :)
Čia aš nemoku skaityti lietuviškai, ar kažkas pasiklysta savo mintyse ? :)
Nedariau - nedarysiu - neplanuoju daryti nieko tokiu klausimu. Forumo variklis yra komercinis produktas ir neturiu jokio noro susidurti su papildomu galvos skausmu, kai pirksiu naują licenziją ir kažkas veiks ne taip kaip priimta Vbulletin. ;)
4iuk4e
2014-04-02, 12:05 AM
Nepasiklydau, tik ne taip mano mintį supratai. Žodžiu pravažiuojam, jau viskas veikia..
Tirotas
2014-04-02, 04:14 PM
O šeip jei neklystu tai tavo neblatna paprasta pelė turi back ir forward mygtukus. Peles ratukas į šonus kartais nesivarto? <-- {} -->
Artūras-M
2014-04-02, 04:36 PM
O šeip jei neklystu tai tavo neblatna paprasta pelė turi back ir forward mygtukus. Peles ratukas į šonus kartais nesivarto? <-- {} -->
Išmaudei, ane? :) Žinoma vartosi, bet mano rodomasis pirštas kreivas ir man nepatogu, o instrukcijų neskaitau ;)
Balcer
2014-04-02, 06:06 PM
Su mx518 pele puikiai veikia i prieki ir atgal puslapiai, narsykles beda pas tave matomai