View Full Version : amperai,oma,voltaii kiek turi rodyti
Ziogas
2013-07-05, 10:52 PM
Sveiki,kokie turi buti skirtumai, voltu akumuliatoriaus,kai auto uzkurta ir uzgesinta.Jai akumuliatorius 12v tai turi tiek ir rodyti,bet pas mane rodo 13-14,tai cia perkrauna?Ir prie akumuliatoriaus zeme rodo nuli,kai tikrini,viduje kebulo rodo 0.06 lyg,tai blogas izeminimas ir del to gali truksmauti koloneles.Gal galite kas nupasakoti,kaip patikrinti krovima,ir izeminima,pacius pagrindus elektros.Manau tai daug kam praverstu,nes tai pati pradzia nuo ko reikia pradeti.
Gincė
2013-07-06, 08:27 PM
kai auto užgesinta ir viskas išjungta idealiu atveju rodo 12.6 V . Ant užkūrtos 13.6 14 V . Čia jau nuo mašinos generatoriaus ir krovimo sistemos priklauso kiek bus ...
Dėl tavo kolonėlių tiukšmų tai reiktų išsiaiškint koks tas triukšmas ...
Ziogas
2013-07-06, 10:44 PM
tas triuksmas grynai visos sitemos,jai posuki ijungi girdisi,jai sviesas ijungi girdisi, visa fona gaudo.Gazo neduodant girdisi zvimbimas,jis kinta su apsukom.Isbandziau su kitu stiprintuvu ir magu,garsas yra,bet silpnesnis. Uzgesintai auto viskas gerai groja,laidai visi ore kabo.Nupirkau akumuliatoriui,naujus laidus,izeminimus nusveiciau,papildomai varikli izeminau,vistiek nepadejo.Dar paskutine galimybe filtrus perstatyti,bet nemanau,kad pades truputi buvau istraukes nereguoja.
Tik keistas dalykas judinant visa mages fyske ir jauciasi toks cezejimas(su kitu magu ir jo fyske tas pats),bet srove ir zeme su multimyteriu gera rodo.
Dar noreciau paklausti,kaip su multimyteriu patikrint RCA laidus ir ar toks tikrinimas bus tikslus?
Kitas dalykas ka suzinoti noreciau,kaip patikrinti stiprintuvo ir mages RCA.Isardes buvau jokiu varzu pajuodusiu nesimato.
Del krovimo taip viskas gerai pasitikrinau.Man paciam minciu jau truksta,o linijiniai geri tikrai ir ne viena pora turiu tikrinau ir su gerais ir prastais,tik kas beliko patikrinti RCA laidus ar geri ar mago ir stipriako RCA jungtis geros.
Gincė
2013-07-07, 06:51 PM
tiesiog pabandyk su kitu grotuvu savo sistemą
Ziogas
2013-07-13, 08:10 PM
isbandziau savo sistema su skirtingo galingumo stiprintuvais.Su silpniausiu jokiu garsu,su truputi galingesniu nestiprus zyzimas,na kai pajungiu savaji visi triuksmai girdisi,net telefono signalas,kai sms siunciasi ar panasiai.Savaites eigoje savo stiprintuva pajungsiu kitoje auto,patikrinimui.Man toks jausmas ,kad akumuliatorius per silpnas neuzmaitina,ar gali del to fona gaudyti?Grotuvas geras tikrinau kitoje auto.Tik nesuprantu kodel su silpnesniais stiprintuvais nera triuksmo ar labai silpnas,o su galingesniu fonuoja.
Gincė
2013-07-14, 04:22 PM
kažkas su tavo triukšmaujančiu stiprintuvu negerai ... šioje vietoje akumuliatoriaus stiprumas triukšmams tokios įtakos nedaro ... o triukšmai su kitais stiprintuvais mažesni ,nes (gal) jie tvarkingi ir "triukšmauja" tik tiek ,kiek prisigaudo triukšmų iš linijinių laidų
Ziogas
2013-07-14, 06:02 PM
Taip tu teisus...pasirodo stiprintuvas,patikrinau kitame auto tas pats..
Ziogas
2013-07-14, 11:23 PM
Problema rasta,atidarius stiprintuva ir pradejus tikrinti ar nera kokiu pajuodusiu varzu,buvo rasta problema, atitrukusios RCA jungties kojeles.Rasau nes tikiuos gal kam pades,jai lengvas priejimas su lituokliu nereikes net meistro.