PDA

View Full Version : Linijiniu laidu pravedimas e36: bagazine -> magas

dolphin
2005-08-02, 07:31 PM
Gal kas yra prasivedes laidus kregzdej linijinius is bagazines iki mago :?: Kaip geriausia pravest nuo salono(iki galiniu sedyniu viskas aisq) iki centrines konsoles, internete skaiciau kad laidai eina tuo kairiuoju kanalu keleiviui po kojomis link tos vietos kur porankis :roll:
http://www.logun.org/upgrade%20audio%20.htm

o kaip laidus pravest iki grotuvo vietos, man tai svarbu nes ateiti dar reix komponentus jungt :?

Liveris
2005-08-04, 08:24 PM
Tai va daryk paprasciausiai ir viskas. Vesk pro ta puse kur nera matinimo laido kuris eina link variklio (jei pas tave akumas bagazinej) jei ne tai gali per bet kuria puse vesti, gali ir per centra. Ziurek kur daugiau vietos tai ten vesk, nematau cia problemos. Jei kas dar tai klausk.

gattis
2005-11-06, 05:44 PM
Esu persivedes linijiniu bmw e36 labai. Vietos tikrai uztenka vedant per viduri. Ten tik keli varzteliai atsisuka ir visa vidine panele nusiima. P to po kilimeliu, po galine sedyne ir i bagazine per kuri mori tarpeli. O kadangi akumuliatorius bagazineja tai tikrai nera ko bijoti...

gattis
2005-11-06, 05:48 PM
Ai o nuo salono iki mago vietos. Tai issiarduk truputi vidines paneles dalies, neturetu buti sunku, (nebent kompas stovi tai nezinau) ten jokiu varztu nera, tiesiog lupi gerai :))))
Nu ir kaip jau viska issiardysi ten vietos uztektinai prakisti linijiniam..

Magnat
2005-11-08, 03:11 PM
Esu persivedes linijiniu bmw e36 labai. Vietos tikrai uztenka vedant per viduri. Ten tik keli varzteliai atsisuka ir visa vidine panele nusiima. P to po kilimeliu, po galine sedyne ir i bagazine per kuri mori tarpeli. O kadangi akumuliatorius bagazineja tai tikrai nera ko bijoti...

Ka labai?
Nuo kada E36 akumas bagazinej?

525i
2005-11-08, 04:03 PM
Pas Coupe bagaznike buna :wink:

D0natas
2005-11-10, 04:02 PM
Ka labai?
Nuo kada E36 akumas bagazinej?

jei variklis 6 cilindru t.y. 320,323,325 arba 328 tai akumas bagažnike.