View Full Version : E-36 coupe?
Sveiki.Reiktu patarimo/pasiulimo.
Magas JVC707
Muzika popsuxa ivairi
Priekiui 16 komponentu i perdarytas orginalias vietas +-500lt.Galima is atskiru komponentu
Galui koxai 13 iki 200lt
Stipras manau arizona priekiui bus.
Bosiuka 30arba25 i palange irgi +- 500ltNe free aira.
Montuosim patys.
Aciu uz pasiulymus.
Artūras-M
2005-08-10, 01:53 AM
Su originaliom vietom, bus daug vargo, o rezultatas abejotinas. Daug esu žaidęs su šitų mašinų originaliom vietom. Viduriam geria, priešbosiui mirtis....
TAdzhius
2005-08-10, 04:39 AM
Su originaliom vietom, bus daug vargo, o rezultatas abejotinas. Daug esu žaidęs su šitų mašinų originaliom vietom. Viduriam geria, priešbosiui mirtis....
o jei nepaslaptis kokios ten problemos ishkyla del prieshbosio montuojant i standart wietas pwz bmw e34?
mazhas turis? ar kaip tik per didelis (nes kiek suprantu jis jungias su tokiu ala tuneliu po slenkshchiais)?
Viskas remias i lt.Savininkas nenori det i duris.Gal vis delto yra kokis variantas i tas vieteles?a?
Maruzelis
2005-08-29, 04:43 PM
Savaitgali montavom i E36 coupe komponentus i originales vietas. Isnesem nemazai 16-tukus, bet priesbosio kaim nebuta, vidurys gerai. Viskas taip kaip ir sake Arturas.
Artūras S
2005-08-29, 05:18 PM
Det reik i duris ir viskas.
Maruzelis
2005-08-30, 09:17 AM
Klientas tiek pinigu nenori investuoti :(
Mes irgi sudejom i org. vietas.Irgi kazkas netaip.Gal sintepono prigrudus pageretu?a? :roll:
Gal galit patart kaip pravedat laidus i duris,konkreciau BMW?
Ar galima privest prie orginalios fiskes lituot,po to duryse vel prilituot prie orginaliu laidu ir nuvest iki garsiuko.Ar visdelto reik atskira zarnele tiest su naujais laidukais?Acius
atvortke
2005-08-30, 09:53 AM
i bmw labai lengvai bet pakankamai ilgai vedasi laidas. jokios zarneles nereikia per originale ta tokia jugti vedi ir viskas (ten yra toks "langas" papildomiems laidams)
i bmw labai lengvai bet pakankamai ilgai vedasi laidas. jokios zarneles nereikia per originale ta tokia jugti vedi ir viskas (ten yra toks "langas" papildomiems laidams)
Visokiem civicam ir opeliam vedziau, bmw buvau issiardes fiske tai mazoka vietos pasirode,del to uzklausiau.Bet jei sakai,kad eina reiskia pravesiu.Dekui.
Maruzelis
2005-08-30, 02:48 PM
Visokiem civicam ir opeliam vedziau, bmw buvau issiardes fiske tai mazoka vietos pasirodė,del to uzklausiau.Bet jei sakai,kad eina reiskia pravesiu.dėkui.
Ten man atrodo issilauzia langelis ir prasikisa.
Visokiem civicam ir opeliam vedziau, bmw buvau issiardes fiske tai mazoka vietos pasirodė,del to uzklausiau.Bet jei sakai,kad eina reiskia pravesiu.dėkui.
Bet man l.idomu kaip as pravesiu 2poras2*2.5mm2 reikes padraskyt paziuret,cia as apie e34 kalbu.E36C jau neperdarinesim draugeliui tinka,kalsim suba ir vsio su siuo modeliuku(e36C)
atvortke
2005-08-30, 08:26 PM
Bet man l.idomu kaip as pravesiu 2poras2*2.5mm2 reikės padraskyt pažiūrėt,cia as apie e34 kalbu.E36C jau neperdarinesim draugeliui tinka,kalsim suba ir vsio su siuo modeliuku(e36C)dariau ir i e34 ir i e36 bet buvo sedanas visur lindo gerai, i e34 tikai prakishi dvi poras :wink:
Artūras S
2005-08-30, 08:36 PM
Va uz situos vargus klientai turetu moketi daugiau pinigu.
Maruzelis
2005-08-31, 08:56 AM
Bet man l.idomu kaip as pravesiu 2poras2*2.5mm2 reikės padraskyt pažiūrėt,cia as apie e34 kalbu.E36C jau neperdarinesim draugeliui tinka,kalsim suba ir vsio su siuo modeliuku(e36C)
neseniai pirkau E34 ir dvi poros laidu jau buvo pravesta, ten dar vietos laidams liko :D Galima butu susitikti kada, paziureti kas pas ka kaip, nes as irgi noriu upgreida daryti, tik dar nenusprendziau koks stiprintuvas ir subas bus.
Bet man l.idomu kaip as pravesiu 2poras2*2.5mm2 reikės padraskyt pažiūrėt,cia as apie e34 kalbu.E36C jau neperdarinesim draugeliui tinka,kalsim suba ir vsio su siuo modeliuku(e36C)
neseniai pirkau E34 ir dvi poros laidu jau buvo pravesta, ten dar vietos laidams liko :D Galima būtų susitikti kada, paziureti kas pas ka kaip, nes as irgi noriu upgreida daryti, tik dar nenusprendziau koks stiprintuvas ir subas bus.
Dar nera ka ziuret :wink: tik pradesiu draskyt po truputi bandysiu trijuoste i duris iprudyt :roll:
Va uz situos vargus klientai turėtų moketi daugiau pinigu.
Kaip klientas nesuprantu uz ka moket,bet kai pats bandau pragrust ten kur neimanoma tada irgi noriu kad daugiau moketu :wink:
zazazaza
2005-08-31, 11:19 AM
as 7er bmwui i orginalias vietas(turetu but panasiai kaip ir kitu bmw, cia prieki) noriu det komponentus ka padaryt kad butu norma?
isklot kuomnors? padaryt uzdara ertme?
Artūras S
2005-08-31, 11:52 AM
apie BMW markes automobilius forume daug kalbeta.Neturint patirties geriausia deti i duris.Dedant i originalias vietas ,reikia priimti tokius sprendimus kurie reikalauja siokiu tokiu ziniu ir ne kekvienas megejas sugebes ta padaryti.Siek tiek kitokia situacija yra su BMW nuo 95m.ten gamyklines vietos jau durelese.
zazazaza
2005-08-31, 12:05 PM
sry as dar zalias sitam forume ir nerandu kur apie bmw priekines orginalias vietas kalbama :oops: gal galima butu gaut nuoroda i ta tema? :)
Artūras S
2005-08-31, 12:13 PM
Ieskok instaliacijoje arba auto akustikoje.Tiksliai neatsimenu bet sita tema gan dazna.