View Full Version : padekite pasidaryti deze subui infinity 120.3se
basket
2005-08-08, 05:24 PM
sveiki,
vat turiu suba infinity120.3se ir nutariau pasidaryti deze, nieko mandro man nereikia, noriu paprasto uzdaros dezutes, gal kas galite papsakoti nuo ko reiketu pradeti, ineternete radau pora ismatavimu. vienur raso jog jie turetu buti 38.8x44x350 o kitur 51x41x33 ... tai kuriais dabar tiketi? noreciau kad deze butu trapecijos formos...
aciu uz demesi ;)
mariokas
2005-08-08, 06:38 PM
jeigu klausai neklasika ar dziaza uzdaros dezes nedaryk, nes nieko gero nebus.
pats buvau pasidares uzdara deze, tai teko perdarineti i vented. uzdarai dezei 28, vented 56 ltr neskaitant dinamiko istumiamo turio.(jei nauja pirkai, prie garsiakalbio turejo buti lapas su apskaiciuotomis dezemis)
Svajūnčikas
2005-08-08, 07:39 PM
jeigu klausai neklasika ar dziaza uzdaros dėžes nedaryk, nes nieko gero nebus.
pats buvau pasidares uždara deže, tai teko perdarineti i vented. Uždarai dėžei 28, vented 56 ltr neskaitant dinamiko istumiamo turio.(jei nauja pirkai, prie garsiakalbio turėjo buti lapas su apskaiciuotomis dezemis)
Na, šiaip pagal parametrus šis dinamikas labiau uždarai tinkamas. Manau nereikia žiūrėti į gamintojo rekomendacijas ir daryti dėžę su mažu Qtc, ta prasme didesnio tūrio.
boolve
2005-08-10, 12:47 PM
sveiki,
vienur rašo jog jie turėtų buti 38.8x44x350 o kitur 51x41x33 ... tai kuriais dabar tiketi? norėčiau kad deže būtų trapecijos formos...
tiketi gali ir tuo ir tuo. chia va kahzkokiu dezhiu skaichiavimo skriptai labai nesudetingai kazhka pritaikysi. http://www.the12volt.com/caraudio/boxcalcs.asp visame esme tik turis. Tau kaip pirmam bynuj bus geriua darytis uzhdara dezhe. plius kaip minejau kahzkada pasidaryk bishki ilgesnse dezhe nei paskaichavai ar shiaip ishkur ishtraukti duomenys, tokiu atveju ja galesi mazhinti pasidares stumdoma viena sienele. asihku paksuj geriau ja gerai uzhsandarinti/sutvirtinti/suklijuoti kai pasibandysi..
del matmenu paprashyk forumiechiu kad su skirtingom programom dezhem skaichiuoti, paskaichiuotu ta ta dezhe paskuj galesi vesti vidurkius ir panashiai... o toliau jau vsikas parashyta daug kartu skaityk foruma..